Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LigTv'de hayatının geri kalanında sporla profesyonel olarak ilgilenemez raporu kesinleştiği için sözleşmesi tek taraflı fesh edilmiştir dendi. Tüm televizyonlarda Gabriçin sözleşmesi feshedildi yazıyor insan bi detay verir adam kaza yaptı diye fesh ettiler diye düşünürüm ben olayı bilmesem

Tekrar geçmiş olsun Gabriç.
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ben Gabricin futbol hayatının tam olarak bittiğine inanmakta zorlanıyorum.Genelde olduğu gibi muhtemlen fifalık oluruz.

Yorum

• İlk olarak GLADYATÖR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Gabricin futbol hayatının tam olarak bittiğine inanmakta zorlanıyorum.Genelde olduğu gibi muhtemlen fifalık oluruz.
        Bizim kulüp zaten futbol hayatının bittiğine dair bir açıklama yapmadı. En azından sözleşmesinin bitimine kadar ki süreye kadar sağlıklı top oynayamayacağından bu karar alınmıştır muhtemelen. Zaten raporu da Hırvat doktorlar verdiğinden herhangi bir ali cengiz oyununa kurban gittiğini düşünmüyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ya nedir bu trabzonsporumuz'un şanssızlığı Barış özbek çatıdan düştü, Gabriç araba kazası geçirdi.. Büğümü yaptılar bu takıma şimdide Piotr ve Engin sakatlandı.
          Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun,martı denizinden vazgeçmez unutma!!!

Yorum

• Bizim doktorlar görmüş mü acaba? Hırvat doktora güvenip hareket edilmişse çok yazık olmuş.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              işte kulübün vefasızlığı

satışın alası

sonra gel burada selçuk satış yapıyor diyo selçuka ana bacı küfret

meğer selçuku iyi yetiştirmişiz bizim kulüpte
              Gördünüz mü ilgili sağlık raporunu?

Ters ihtimali düşünün, adam rapor almış, kulüp diyor ki beni bağlamaz, gelip oynayacaksın! Zorba kuluüp!!

Bir atasözü var, "düşünmeden konuşmak, nişan almadan ateş etmeye benzer." şeklinde.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Vay gardaşım,demek yollarımız ayrıldı heee,valla acayip kanım ısınmıştı sana,insani boyutunu bırak sportif alanda da başarılı olacağına inanıyordum,yetenekli uşaksın,inşallah toparlanır ve biz de yapamadığını başka takımlarda yaparsın.Yolun açık olsun,sağlığın da sorun varsa bir an önce şifa bulursun inşallah.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Umarım gerçekten ortada bir rapor vardır ve bu rapor'a istinaden Sözleşmen feshedilmiştir.. Yoksa diğerlerinden ne farkımız kalır? İnşallah sağlığına tamamen kavuşursun..

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umarım gerçekten ortada bir rapor vardır ve bu rapor'a istinaden Sözleşmen feshedilmiştir.. Yoksa diğerlerinden ne farkımız kalır? İnşallah sağlığına tamamen kavuşursun..
                    Yılda (tahminen) 1 milyon € civarı para alacak olan bir adam, böyle bir rapor olmasa sözleşmesinin feshedilmesine sessiz kalır mı?
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar spor yapamaz raporu oldugu için fesh oldu...
                      Kaynak nedir?

Doğru olabilir çünkü sözleşmesi dondurulacak dediler önce. Feshedilmişse oynayamaz raporu olabilir gerçekten. Ama doğru düzgün bir kaynaktan duyalım şu haberi.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• yolun açık olsun gabriç
                        22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Yolun açık olsun Gabric ...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Rapor olayı yanlış aksettiriliyor:
                            Gabriç'in ligin ilk yarısında futbol oynayamayacağına dair rapor var; futbol hayatının bittiğine dair değil.

1 milyon Euro'nun hesabını yaparken bir de menajer marifetiyle sakat sakat bize bir güzel kakalanan sonrada çatı baca masalı uydurulan Barış'ın alacağı senelik 1.250.000 Euro garanti para ve ilaveten kulüp tarafından ödenecek tedavi giderlerini düşünelim olur mu?

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rapor olayı yanlış aksettiriliyor:
                              Gabriç'in ligin ilk yarısında futbol oynayamayacağına dair rapor var; futbol hayatının bittiğine dair değil.

1 milyon Euro'nun hesabını yaparken bir de menajer marifetiyle sakat sakat bize bir güzel kakalanan sonrada çatı baca masalı uydurulan Barış'ın alacağı senelik 1.250.000 Euro garanti para ve ilaveten kulüp tarafından ödenecek tedavi giderlerini düşünelim olur mu?
                              Ömer Abi bu olay yenilir yutulur bir şey değil, ne yani Barış sakattı da biz onu transfer edip bu yalanı mı uydurduk? bunu hangi aklı evvel yapar? Ah şenol Hoca vah Şenol Hoca!!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ömer Abi bu olay yenilir yutulur bir şey değil, ne yani Barış sakattı da biz onu transfer edip bu yalanı mı uydurduk? bunu hangi aklı evvel yapar? Ah şenol Hoca vah Şenol Hoca!!
                                Şenol Hoca'nın transferlerdeki tavrını biliyorsun Sevgili Cengiz. Israrla söylüyorum; Barış Özbek Trabzonspor'a sakat olarak satılmıştır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim