Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize gol attı diye değil zaten hep diyorum bu Gabric ten olur.
    Adam atmak ve attırmak için yaratılmış ama bizde sorun neydi de yollandı çözemedim,
    mesela 2 tane Alanzinho'ya değişmem ben Gabric'i.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Umarım diğer maçlardada aynı performansı gösterirsin gabric.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Gabric, inanılmaz karakterli bir futbolcusun. Gitmene çok üzülmüştüm, takıma inşallah yeniden katıldığında da bir o kadar sevineceğim. Umarım Ankaragücü'ndeki gollerin devam eder ve sezon sonunda yuvana dönüp 'SAĞ' kanadın değişmezi olursun.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Dün çok iyi oynamasada takımına 1 puan kazandırmayı başardı. Gabric bu takımda klübede bile olsa çok iyi bir güç olur. Klübede Alanzinho yerine Gabric gibi bir yedek bomba misali oyuncu bekletsek daha yararlı olacağını kendisi bize gösterecektir zaten.

Yorum

• Tek suçu antremanlarda kıçıyla top sektirmemek ve ben Sürmene'liyim vs. dememesiydi.Adamlığı da en büyük artısı
            Dallas Mavericks
            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ben açıkçası attığı gol dışında "keşke gitmeseydi bizden" diyeceğim herhangi birşey yaptığını görmedim ki gabriç'i seven biri olarak böyle düşünüyorum.biz gabriç'i sol açık diye almıştık güya ama eğer sağ kanatta oynamak istiyorsa illa ben sezon sonunda satılacağını düşünüyorum.
              "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Avrupa patentli kaliteli bir oyuncu.

Adam gibi transfer yaptık derken adamı kaybediyoruz.

Umarım sezon sonunda satılmaz.Kendisine güven verilir ve o da iyi çalışırsa çok iyi işler çıkarabilir.

Beklentilerin altında kaldığı doğru ama daha iyisini yapabilir.Mükemmel bir sol ayağı var.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avrupa patentli kaliteli bir oyuncu.

Adam gibi transfer yaptık derken adamı kaybediyoruz.

Umarım sezon sonunda satılmaz.Kendisine güven verilir ve o da iyi çalışırsa çok iyi işler çıkarabilir.

Beklentilerin altında kaldığı doğru ama daha iyisini yapabilir.Mükemmel bir sol ayağı var.
                  Çağatay Gabriç'i ben de çok beğeniyordum ilk geldiğinde ama bence sol açık oyatılmadığı sürece biz kendisinden verim alamayız,sanırım milli takım hocası onu sağ açıkta sürekli denediğinden onun da böyle bir düşüncesi oluştu (andre santos'un milli takımda sol bek oynaması gibi) o iyi sol ayağını sol açıkta değerlendirmeli bence
                  "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Bildiği joker denebilecek futbolculardan. Sağ kanatta ihtiyacın olur ve sağ kanatta oynatırsın. Sol da ihtiyacın olur sol kanatta oynatırsın. Hajduk Split'te forvet arkası oynayıp goller de atabilen bir futbolcuydu. Yani hücum futbolu için biçilmiş kaftandı bu adam. Biz ise bugün Burak'ı sol kanat gibi oynatıyoruz ve verim alamadığımız için adama gereksizce yükleniyoruz. Burak sol kanatta aldığı bütün toplarda önce bir duraksıyor sonra topu sağ ayağına alıp içe depar atıyor. Bundan daha fazlasını yapamaz çünkü sol ayakla top bile süremiyor. O yüzden suç Burak'ta değil, onu ısrarla sol kanatta oynatandadır. İşte Gabric gibi bir futbolcu bu yüzden bizim için de biçilmiş kaftandı. Kafa golü atar, uzaktan isabetli şutlar ve goller atar, sıfıra iner orta yapar ve en önemlisi savunma görevinide yerine getirir. Yani bir Alanzinho'dan beklenen şeyleri yapabilecek bir futbolcuyu gönderdik. Şimdi de Alanzinho'dan maç almasını, Burak'tan sol açık oynamasını ve goller atmasını bekliyoruz. Hayırlısı olsun ne diyelim.
                    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 14:07.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      böyle bi mantaliteyle bi geleceği olamaz da zaten trabzonspor'da...tez elden türkiye'den kaçıp kendini kurtarmasını diliyorum. bu adamı seviyorum ve ileride neler yapabileceğini herkes görecek.
                      Tamam kardesim, benim "mantalite" herseyiyle kesinlikle yanlis, senin "mantaliten" ve düsüncelerin kesinlikle dorgru,...

Yabanci sinirlamasi oldugu sürece her zaman secim yapmak zorundeyiz ve hala Gabric'in bize dönecegi fikrinde degilim. Bu arada Gabric bu sezon ilk defa 90 dakika top oynamis. Bu sezon simdiye kadar toplam 370 dakika görev almis.
                      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• okadar iyi oynadıgını dusunmuyorum macın içinde yoktu bile kayboldu.

Yorum

• Alanzinho'nun yerine kadroda o olmalıydı, bunu ilk yarıdan beri söylüyorum.

Yorum

• Trazonsporda oynamak isteyen bir Yabanciyi kaybediyoruz.

Keske yerli olup, hocasina küfreden, iyi bir yavrim devre gecirdi diye, havalara girip lakayit oynamaya baslayacak kadar degerli olsa su cocugun...
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam kardesim, benim "mantalite" herseyiyle kesinlikle yanlis, senin "mantaliten" ve düsüncelerin kesinlikle dorgru,...

Yabanci sinirlamasi oldugu sürece her zaman secim yapmak zorundeyiz ve hala Gabric'in bize dönecegi fikrinde degilim. Bu arada Gabric bu sezon ilk defa 90 dakika top oynamis. Bu sezon simdiye kadar toplam 370 dakika görev almis.
                              şahsi hiçbir konuya girmedim ben orada. ben türkiye'deki mantaliteden bahsediyorum. gerçi trabzondaki mantalite de çok ayrı...adam sistem oyuncusu tabii...kıçıyla iki top sektirmedi diye adamı beğenmemezlik yapanlar var. doğrudur, ne yapalım. polemiğe filan girmek niyetinde değilim. dediğim şey çok basit ve bir daha tekrarlamak niyetinde değilim. nasıl olsa trabzon'daki futbol ulemaları kararı vermiş. bana göre, alanzinho'dan, engin'den, burak'tan, sezer'den, ceyhun'dan vs vs katbekat iyi bir oyuncudur benim gözümde gabriç. solda oynamırsa sağda oynatırsın. sanırsın sağda bi robben, bi vicente oynuyor da, adam sol kanat diye gelmiş vay efendim sağ kanatta oynamak istemiş, biz şimdi vicente'yi, robben'i filan nasıl keseriz? böyleyken böyle...!

Yorum

• Bir oyuncuyu övecem diye diğerlerini yermekten vazgeçin artık .
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim