"Benim takımım Trabzon"
Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nün, Trabzonspor karşısında beraberlik golünü atan Drago Gabric, Trabzonspor'un kendi kulübü olduğunu, tekrar bu kulübe döneceğini, bu nedenle de attığı gol sonrası kutlama yapmadığını söyledi.
Karşılaşmanın 61. dakikasında Ankaragücü'nün beraberlik golünü kaydeden Gabric, seyir zevki yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, ''İki takım için de birçok pozisyon oldu. Bu maçın hakkı 1-1'di. Maçın sonucu normaldi'' dedi.
Gabric, golden sonra herhangi bir kutlama yapmamasına ilişkin olarak ise ''Trabzonspor benim kulübüm. Kiralık olarak Ankaragücü'nde bulunmaktayım ama tekrar buraya döneceğim. Bu yüzden kutlama yapmadım'' diye konuştu.
gecen sene isaac de olan bu sene gabrıc te oldu neden bu yonetım bir sefer de akıllanmaz anlamıyorum adam sahanın en ıyısıydı ve o da olmasa ankara orta sahayı gecemez di
Sağ kanatta oynamak istemediği için Ankaragücü'ne kiralık giden, bugün 90 dakika sağ kanatta kaptan olarak oynayan, 61. dakikada sağ kanattan gelip kafa golü atan, Trabzonspor'a attığı golle Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda büyük kayıp vermesine vesile olan Trabzonspor'un kiralık futbolcusu..
Tesadüf olur da bu kadar olur yahu..
yanlışın var sol kanatta oynamak istemiyordu sağ kanatta oynamak istiyordu..
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Adam yapması gerekeni yaptı çıktı sahaya elinden geleni yaptı. Kimsenin kızmaya hakkı yok. Bize karşı hırs yapıp yapmadığını bilmiyorum ama önümüzdeki 16 hafta tüm takımlar ve oyuncular bize karşı daha farklı mücadele edecekler. Burada bize düşen rakip oyuncuları hırs yaptıkları için eleştirmek değil kendi takımımıza sahip çıkıp sürekli destek olmaktır.
Bugün o kaçan golleri atmış olsaydık Gabricin golü kimseyi rahatsız etmiycekti hatta onların golünü de bizim oyuncumuz attı diye sevinecektik belkide.
Bir de attığı golde çok zorlayıp atılan bir gol de değil. Boş pozisyonda kafayı vurdu gol oldu. Hata Cale ve Giraydaydı.
Yorum