Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adamın bizim futbolcumuz olması çok sevindirici.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• harbi çok hoşuma gitti açıklamaları ve gol sonrası davranışı hacı en azından auta atsaydın be :P tebrikler......
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu adamın bizim futbolcumuz olması çok sevindirici.

Bizim oyuncumuz olması güzel ama bizim takımda olmaması kötü.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sana helal olsun.. Koçum benim.

Yorum

• "Benim takımım Trabzon"
            Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nün, Trabzonspor karşısında beraberlik golünü atan Drago Gabric, Trabzonspor'un kendi kulübü olduğunu, tekrar bu kulübe döneceğini, bu nedenle de attığı gol sonrası kutlama yapmadığını söyledi.

Karşılaşmanın 61. dakikasında Ankaragücü'nün beraberlik golünü kaydeden Gabric, seyir zevki yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, ''İki takım için de birçok pozisyon oldu. Bu maçın hakkı 1-1'di. Maçın sonucu normaldi'' dedi.

Gabric, golden sonra herhangi bir kutlama yapmamasına ilişkin olarak ise ''Trabzonspor benim kulübüm. Kiralık olarak Ankaragücü'nde bulunmaktayım ama tekrar buraya döneceğim. Bu yüzden kutlama yapmadım'' diye konuştu.

Yorum

• gecen sene isaac de olan bu sene gabrıc te oldu neden bu yonetım bir sefer de akıllanmaz anlamıyorum adam sahanın en ıyısıydı ve o da olmasa ankara orta sahayı gecemez di

Yorum

• kiralık verdiğimiz oyuncuların bize karşı oynamamasını sağlayamayız mı.diğer takımların hepsi yapıyor bi biz mi akıllıyız.......

Yorum

• adam mesajı verdi

kendisi yerine tercih edilenlerin bugünkü sahada ki durumu tamamen ironik ve bence allahın takdiri bir durumdu...

geçen sezonlarda b,zde bugünkü performansından çok daha iyilerini sergilemişti

fakat sezon başında talihsiz bir şekilde her maç anca yaklaşık 60 dakika performans sergileyen oyunculara tercih edildi.

kendisinin gole sevinmemesi erdemliliğidir

ben olsam küfrede küfrede koşar deli gibi sevinir beni kiralık yollayan takıma kendimi gösterirdim...
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sağ kanatta oynamak istemediği için Ankaragücü'ne kiralık giden, bugün 90 dakika sağ kanatta kaptan olarak oynayan, 61. dakikada sağ kanattan gelip kafa golü atan, Trabzonspor'a attığı golle Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda büyük kayıp vermesine vesile olan Trabzonspor'un kiralık futbolcusu..

Tesadüf olur da bu kadar olur yahu..
                    yanlışın var sol kanatta oynamak istemiyordu sağ kanatta oynamak istiyordu..
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• profesyonellik bu işte, başka biri olsa golden sonra ortalığı yıkardı.Hala kendisini bu takımın bir paraçası olarak görüyor
                      Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• açıklaması müthiş umarım sezon sonu geri döneceksin Gabriç.....

Yorum

• Bizdeyken bi kere böyle oynadığını görmedim ankarada ezrail kesildi başımıza...

Yorum

• Bundan önceki maçların çoğunda yoktu Gabric, biraz hırs yapmış olsa gerek.

Ligin geri kalanını da aynı ilk devredeki gibi geçirir.

Bu arada kaptanlık pazu bandını takması da Ankaragücü'nün ne denli toplama bir takım oldupğununun en büyük göstergesi.

Yorum

• Adam yapması gerekeni yaptı çıktı sahaya elinden geleni yaptı. Kimsenin kızmaya hakkı yok. Bize karşı hırs yapıp yapmadığını bilmiyorum ama önümüzdeki 16 hafta tüm takımlar ve oyuncular bize karşı daha farklı mücadele edecekler. Burada bize düşen rakip oyuncuları hırs yaptıkları için eleştirmek değil kendi takımımıza sahip çıkıp sürekli destek olmaktır.

Bugün o kaçan golleri atmış olsaydık Gabricin golü kimseyi rahatsız etmiycekti hatta onların golünü de bizim oyuncumuz attı diye sevinecektik belkide.

Bir de attığı golde çok zorlayıp atılan bir gol de değil. Boş pozisyonda kafayı vurdu gol oldu. Hata Cale ve Giraydaydı.
                              All gave some;
                              Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• extra motivasyonlar yok mu oynamazsın oynamazsın senede bi bize oynarsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim