Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drogheda United Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaşlar kardeş klüb Drogheda United çok sıkıntılı günler geçiriyor.İrlanda da taraftarlar arasında yardım kampanyası başlattılar..
    Drogheda'nın mali işlerinden sorumlu hanım bizlerden de yardım beklediklerini söyledi.Pay Pal hesap bilgilerini verdiler.Az dahi olsa yardımlarımızı bekliyorlar.Aşağıya hesap bilgilerini yazıcam,yardımcı oluruz inşallah

Account Name: Drogheda United 2009
    Account Number: 44472182
    Sort Code: 93-20-94
    Bank: AIB, Drogheda
    IBAN: IE63 AIBK 932094 44472182
    Sift Code: AIBK IE 2D

Yorum

arkadaşlar renkdaşımız,kardeş klüp drogheda united bordomavi klüp diye internet sitesi kurdu.klübün içinde bulunduğu finansal krizden kurtulması için taraftarları arasında hediye çekilişli bir kampanya başlattı.

http://www.claretandblueclub.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorum

arkadaşlar bu siteye bakabilir misiniz?drogheda united'ın kurduğu bir site.türkçe metin de koymuşlar bizim için.

Yorum

Drogheda United ve Trabzonspor'un bağlantısı sadece renkleri ile sınırlı değil. Türkiye ve Drogheda arasındayki bu bağlantısı yıllar önce başlamıştır. 1885 yılında Osmanlı döneminin sultanı Drogheda'nın kralicesi olan Victoria'ya o bölgede açlık içinde yaşayan insanları yardım amaçlı para ve yiyecek göndermiştir. Sultanımızın bu cömertliğini hiç bir zaman unutmamıştır bu insanlar.

Aramızda olan bağlantı Drogheda United ve Trabzonspor'un kardeş kulüpler olmasıyla birlikte çok daha güçlendi. Drogheda United'ın başarıları ve büyüklüğü Trabzonspor kadar büyük olmasa da tutkumuz her zaman aynıdır. Bileğimiz kesilse kanımız bordo mavi akar. Takımlarımız olması biz bir hiçiz. Bu zor zamanımızda size de yardımlarınız ile yanımızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Lütfen Claret & Blue Club'a üye olun ve siz de çok güzel bir şey için katkıda bulunun. İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

Yorum

Hazırlık maçı yapalım gelirleride o takıma gitsin.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

biz şu belirsizlik ortamını atlatırsak yönetim de bu işe sıcak bakar diye ümit ediyorum.

Yorum

hazırlık maçı fikri güzel inşallah gerçekleşir

Yorum

son macini 1-0 kazandi drogheda

Yorum

Arkadaşlar
                    Sizlere daha önce söylemiş olduğum Drogheda United'ın hazırladığı web sitesi güncellendi.

Bu web sitesi klübe yardım amaçlı ve katılanlara sponsor firmalar tarafından çeşitli hediyeler veriliyor.Thomas Cook seyahat şirketi tarafından tatil imkanları bile mevcut.
                    Aylık 20 Euro veya tıllık 250 Euro terihlerinden birini seçebilirseniz.
                    Sitenin linki bu http://www.claretandblueclub.com/
                    ayrıca Türk taraftarlara türkçe metin dahi hazırlamışlar ahanda burada http://www.claretandblueclub.com/overseas.html

Yorum

bu yardım işinden yönetimin haberi varmı

çekirdek parası 50 bin euro
                      BANA HER YER TRABZON
                      ALPER DALKIRAN

Yorum

Arkadaşlar devre arasında bir maç için yönetimle irtibata geçelim mi?çok güzel olur.
                        Adanademirspor taraftarları internette kendi aralarında dostluk kurdukları Livorno taraftarları ile beraber bi organizasyon yaptılar.taraftar başkana bu dileklerini ulaştırmuş ve Adanademirspor Livorno ile sezon açılış maçını yapacak.biz de bunu yapabiliriz.

Yorum

http://claretandblueclub.com/

Bordo&Mavi klüp üyeleri !!!
                          Claret&Blue club üç Drogheda United sevdalısı tarafından dört ay önce kuruldu.kurulan bu kuruluş çok yakın zamanda Drogheda United yönetiminde yerini alacak.Şu andaki klüp yönetimi klüpte %20 hisseyi claret&blue club üyelerine veriyor.Yıl sonuna kadar hedef 500 üyeyi bulmak.Halihazırda Claret&blue klübün 230 üyesi var.Üye sayımızı artırmayı istiyoruz.Herkesi üye olmaya davet ediyoruz ve Drogheha United'ın geleceğinden hepbirlikte söz sahibi olalım.Her üyemize sponsor firmalardan hediyeler verilecektir.günlük 5 Euro,aylık 20 Euro yıllık 250 Euro

Yorum

Arkadaşlar hadi hep beraber Drogheda United'ın bu sezon attığı en güzel golü seçelim.

Yorum

ben kulübe mail atacağım konuyla alakalı
                              desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

devre arasında bir hazırlık maçı yapmalıyız her ne olursa olsun...
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim