Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drogheda United Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Umarım kapanmaz.

(UEFA)

Yorum

Bu konuyla ilgilenecek bazı yerlerle temasa geçtik. Umarım bir gelişme olur da burada güzel haberler verebiliriz.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Iyi haberleri bekliyoruz.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzüldüm gerçekten.İnşallah kapanmaz.
          -1461 TRABZON-

Yorum

ya kardeşiz diyoruz hep bunu birde yönetim bazında duymak istiyorum! cok seviyorum onları neden yonetimler kardeşiz adına bir acıklama suana kadar hiç yapmadı! club brugge müş bilmem neymiş bu adamlarla neden hazırlık macı yapıyoruzda kardeşimizi dedigimiz adamlarla bir hazırlık macı yapmıyoruz! inşallah düzelirler ya.

Yorum

İrlanda'daki kardeşlerimiz için bir şeyler yapmalı, tek problemleri para mı bilemiyorum ama 750.000 Euro Türkiye standartlarında büyük bir para değil. Olimpiyat'ta veya Avrupa'da yapacağımız bir hazırlık karşılaşmasıyla tamamını olmasa da büyük bir bölümünü çıkarabiliriz bu paranın. Tek sorun liglerin başlamasına çok kısa bir süre kaldı ve takımımızın maç yapacak bir arası yok 22 Ocak'a kadar. Kesinlikle önemsiz bir konu olarak görülmemeli, amblemi Ay-Yıldız, renkleri bordo-mavi olan kardeş bir klübe bu kötü döneminde destek olmalıyız bir şekilde.
              Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

Kapanırlarsa çok yazık olur.İnşallah yönetimimiz sahip çıkar.

Yorum

arkadaslar burda benim ve bazilarin dedigin gibi, yönetim'den ve yüksek organ'da olanlarlar böyle birsey'den haberleri yok ki!
                  iki yil, hatta biraz fazla oldu bu takim ile iletisimi girdik, eminim baskan, yönetim ve digerleri bu konudan haberdar degiller, olsa bile pek umrunda olmazlar, malesef bu bir gercek!!!
                  1. Hanauer FC 1893 e.V. ~ Hessen eyaletinin en eski kulübü

http://www.fc-hanau93.de/

Yorum

sol kanatta yada orta sahada iyi oyuncuları varsa parayı verip aralım hem biz hemde onlar kazansın
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

Aslında sezon öncesi açılış maçını Olimpiyat stadında Club Brugge yerine Drogetha ile oynasaydık daha iyi olurdu.... Hem tüm Türkiye bu takımı tanımış olurdu, hemde onlara bir katkımız olurdu... Önümüzdeki sene çok geç olmazsa bu takım ile sezon öncesi bir maç yapılabilir...
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Drogster forumumuza son durumları ile ilgili bir mesaj koymuş bugün. Bugün mahkemeleri vardı ve kapanma tehlikesini bertaraf etmişler. Denetim Kurulu kulübün borçlarının ödenebilir olduğuna hükmedip devam etmelerine karar vermiş.

Yorum

İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Drogster forumumuza son durumları ile ilgili bir mesaj koymuş bugün. Bugün mahkemeleri vardı ve kapanma tehlikesini bertaraf etmişler. Denetim Kurulu kulübün borçlarının ödenebilir olduğuna hükmedip devam etmelerine karar vermiş.
                          sevindirici bir haber teşekkürler ancak yardım düşüncelerinden vazgeçilmemeli yinede kanımca..

Yorum

Çok iyi bir haber.Önümüzde ki sezon başında Drgheda ile hazırlık maçı yapalım.Hatta Bordo-Mavi turnuvası bile düzenlenebilir.Trabzonspor, Drogheda, Aston Villa gibi takımlar katılabilir.İyi bir tanıtım olur ve Avrupa maçlarına hazırlanırız.

Yorum

Arkadaşlar kardeş klüb Drogheda United çok sıkıntılı günler geçiriyor.İrlanda da taraftarlar arasında yardım kampanyası başlattılar..
                              Drogheda'nın mali işlerinden sorumlu hanım bizlerden de yardım beklediklerini söyledi.Pay Pal hesap bilgilerini verdiler.Az dahi olsa yardımlarımızı bekliyorlar.Aşağıya hesap bilgilerini yazıcam,yardımcı oluruz inşallah

Account Name: Drogheda United 2009
                              Account Number: 44472182
                              Sort Code: 93-20-94
                              Bank: AIB, Drogheda
                              IBAN: IE63 AIBK 932094 44472182
                              Sift Code: AIBK IE 2D

Yorum

kardeşliğimiz nerden kaynaklanıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.