geçmiş olsun gerçekten üzüldüm daumla mondıragon acayip ağladılar içim gitti allah acil şifalar versin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ümit Özat Futbolu Bıraktığını Açıkladı!
Daraltma
X
-
Ümit Özat ölüm'den döndü

Köln'ün deplasmanda Karlsruhe'yi 2-0 yendiği mücadelede Ümit, ölümden döndü.
Almanya Ligi’nde Ümit Özat ve Mondragon’lu Köln’ün deplasmanda Karlsruhe’yi 2-0 yendiği mücadelede Ümit, ölümden döndü. Teknik direktörlüğünü bir dönem Fenerbahçe’yi de çalıştıran Daum’un yaptığı ve bu sezon 1. Lige yükselen Köln’de maça ilk onbirde başlayan Ümit, karşılaşmanın 28. dakikasında bir anda yere yığıldı. Hakem mücadeleyi hemen durdururken, sağlık görevlileri ilk müdahaleyi hemen yaptı. Sedyeyle ambulansa götürülen Ümit’in yaşadığı bu olay, statta şok etkisi yarattı. Milli futbolcumuzun kalp krizi geçirdiği dedikoduları ortaya atılırken, Mondragon ve Daum gözyaşlarına hakim olamadı. Ümit’in hayatını kaybettiği söylentilerinin çıktığı sırada ise iyi haber geldi. Kalp masajı yapılan Ümit’in, aşırı efordan dolayı tansiyonunun düştüğü ve dilinin dönerek nefes almasını engellediği belirlendi. Durumunun iyi olduğu açıklanan Ümit, geceyi hastanede geçirdi. Başarılı oyuncunun, bugün helikopterle Köln’e nakledileceği öğrenildi.
Yorum
-
Kaynaşlıda tesislerde yemek yerden tv den duydum haberi. Yolda bizim forumda bir geçmiş olsun başlığı açılsa ne kadar şık olur diye düşündüm. Açılmış
Sağolasın Süleyman bu başlık yakıştı bizim foruma...
Geçmiş olsun Ümit. Allah şifalar versin. İnşallah yeniden bir Alman takımının Türk kaptanı olarak devam edersin futbola...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum