Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ümit Özat Futbolu Bıraktığını Açıkladı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

geçmiş olsun...
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

Ümit Özat ın eşi sağlık durumu iyi hayati tehlikesi yok dedi.Büyük geçmiş olsun.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Allah acil sifa versin Ümit Kaptan.

Almanya Basini bunu konusuyor. bi anda sok oldum.

cok sükür hayati tehlikesi yokmus.

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

akşam maçı canlı izliyordum,ümit bir anda yere yığıldı,gözleri bembeyaz olmuştu,herkes ağlıyordu,öellikle mondrağon ve daum çok fena ağlıyordu,tribünler ümit özt diye inliyordu,aradan 5 dakika zaman geçti,herkes ümitten haber bekliyordu,spiker o ara morali çok bozuk şekilde inanamıyorum sayın seyirciler nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum,dediği anda (biz tamam öldü dedik ) sustu ve hiç birşey söyleyemdi,aradan 2 dakika daha geçtikten sonra kölnün menejeri zafer işareti yaparak yaşadığının müjdesini verdi,o anda tüm stadyumda gol olmuş gibi sevinç gösterisi oldu,

tekrardan geçmiş olsun ümit
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Allah acil sifa versin Ümit Kaptan.

Almanya Basini bunu konusuyor. bi anda sok oldum.

cok sükür hayati tehlikesi yokmus.

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çok geçmiş olsun Ümit kaptan .

Sevilla lı futbolcu Puerta yada aynısı olmuştu , o da maç sırasında kurtarılmıştı ama ertesi gün hayatını kaybetmişti .Umarım böyle bir risk yoktur .

Yorum

Çok geçmiş olsun Ümit.

Yorum

Geçmiş olsun.Allah şifa versin.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

Çok geçmiş olsun...
                    Gerçekten çok kötü bir olay...
                    Ama gazetelerin yazdığına göre kalp krizi değil diyorlar..
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Değilmiş zaten ama ilk etapta öyle sanılmış tabi.
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Geçmiş olsun Ümit !!!
                        Allah Sifa Versin

Yorum

• Dili boğazına kaçmış..

Geçmiş olsun Ümit Özat..
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ümit hastane'yi terk etmis bile,ailesinin yaninda simdi.3 gün dinlenecekmis

Yorum

• Geçmiş Olsun Ümit Özat

Ümit Özat taburcu oldu
                              İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT, (DHA) 30 Ağustos 2008 Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) dün oynanan Karlsruhe SC - FC. Köln maçında dili boğazına kaçan ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ölümden dönen Ümit Özat, yoğun bakıma alındığı Karlsruhe Şehir Kliniği'nden taburcu edildi.

İşte o görüntüler / Video
                              Ümit Özat'ın fenalaştığı an / Foto Galeri
                              Bir gece klinikte kalan Ümit Özat, sabah saatlerinde doktorlar tarafından son kontrolleri yapıldıktan sonra hastaneden çıkarak Köln'deki evine hareket etti. Ümit'in otomobilinde eşi Nurdan Özat ile doktorun bulunduğu belirtildi.
                              Doktorlar, yaptıkları açıklamada, Ümit Özat'ın bayılmasına neden olarak maç öncesi hiçbir şey yememesini ve yeterli derecede su almamasını gösterdi. Ümit Özat'ın 3 gün dinlenmesini de tavsiye eden doktorlar, "Ümit'in vücudunda, kalp ve sinir sistemleri üzerinde yaptığımız muayene ve incelemelerimizde hiçbir bulguya rastlanmadı" açıklamasını yaptılar.

Hürriyet
                              Kamu bimarına canan devay-ı derd eder ihsan / Herkesin derdine derman olan sevglim

Niçin kılmaz bana derman beni bimarı sanmaz mı? / Neden bana derman olmaz, beni hastası sanmaz mı?

Yorum

• İyi,güzel haber....Çok şükür.
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim