gecmis olsun..köln yakinlarindaki kardesler bi siyaretine gitelim derim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ümit Özat Futbolu Bıraktığını Açıkladı!
Daraltma
X
-
Allah acil sifalar versin ve bir daha göstermesin insallah...Ümit kardesim, büyük gecmis olsun...Iste hayat böyle ince bir cizgi...!!!TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Çok büyük geçmiş olsun .
Bugün hemen maçtan önce çok genç bir yakınımın vefat haberi ile oldukça üzülmüştüm .
Üzerine birde şimdi Ümit'in yaşadığı talihsiz anın görüntüleri ile kaşılaşınca ne kadar kederlendiğimi anlatamam .
Allah acil şifa versin , inşallah uzun yıllar Türk sporuna hizmet edecek bir insan .
Yorum
-
Allah rahmet eylesin farabi kardes.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok büyük geçmiş olsun .
Bugün hemen maçtan önce çok genç bir yakınımın vefat haberi ile oldukça üzülmüştüm .
Üzerine birde şimdi Ümit'in yaşadığı talihsiz anın görüntüleri ile kaşılaşınca ne kadar kederlendiğimi anlatamam .
Allah acil şifa versin , inşallah uzun yıllar Türk sporuna hizmet edecek bir insan .
sana ve yakinlarina da bassagligi ve acil sifalar dilerim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
durumu iyiymiş bi daha korkutma kaptanUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
-
Başın sağolsun Farabi, Allah rahmet eylesin
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
O anın görüntülerini izlemek isteyen varsa
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
nerde izledin abi?İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevideosunu izledim. gerçekten içim gitti. mondragon hüngür hündür ağladı.. ümit yere yığıldıktan sonra gözleri dönmüş. videoyu izlediğime pişman oldum. umarım düzelir. geçmiş olsun
yardimci olurmusunAşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r
Gumushane 29
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum