Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ümit Özat Futbolu Bıraktığını Açıkladı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ümit ÖZAT ölümden döndü!!!

Ümit Özat'la ölüp dirildik!

Almanya Bundesliga'da oynanan Karsluher-FC Köln maçında çok büyük bir şok yaşandı! Daum'un çalıştırdığı Alman ekibinde forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat sahada bir anda yere yığıldı! Kaptanın saha içinde hareketsiz kaldığı anlarda öldüğü sanıldı!

HABER İLE İLGİLİ RESİM GALERİSİ

Ümit Özat kalp krizi geçirdi!

Almanya Bundesliga'da oynanan Karsluher - FC Köln maçında, büyük bir şok yaşandı!

Maçın 25. dakikasında topsuz alanda bir anda yere yığılan Ümit Özat'ın ilk etapta kalp krizi geçirdiği sanıldı! Herkesin öldüğünü sandığı anlarda yıldız futbolcuyu sağlık ekipleri hayata döndürdü!

Ümit'in yerde kaldığı anlarda çektiği acının büyük olduğu gözlenirken, bu sırada futbolcular arasında büyük bir panik, tribünlerde ise tam bir sessizlik yaşandı!

Milli oyuncuya sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede dilinin boğazına kaçtığı belirlenirken, hakeketsiz kaldığı anlarda öldüğünün sanılması ile göz yaşları sel oldu. Daum ve Mondragon da ağlayanlar arasındaydı!

Sağlık ekipleri Ümit'in nefes borusuna kaçan dilini çıkardılar ve kısa süreli bir kalp masajı yaptılar. Daha sonra ambulansa taşınan tecrübeli oyuncu acilen hastaneye kaldırıldı.

Bu anlarda herkesin gözü Daum'daydı! Sağlık ekipleriyle görüşüp onay alan Alman teknik adam hakeme de bilgi verdi. Tribünlere doğru "okey" işareti yapan hakem, kaptan Ümit'in hayatta olduğunu seyircilere de duyurmuş oldu! Lig karşılaşmasına daha sonra devam edildi.

Yıldız futbolcunun durumunun iyi olduğu Nuri Şahin tarafından da açıklandı! Şu anda şuurunun açıldığı belirtilen Ümit'in sorulara konuşarak cevap verebildiği de ifade edildi.

FC Köln menajeri Michael Meier, Ümit'in hastanedeki kardiyoloji bölümünde tedavi altına alındığını bildirdi.

Kölner Express gazetesinin İnternet sayfasındaki haberde de, sahada fenalık geçiren Ümit'in dilinin bir süre boğazını tıkadığının tahmin edildiği bildirildi.

kendısıne acıl sıfalar dılıyoruz ve boylesı olayları bır daha sahalarımızda gormek ıstemıyoruz. ALLAH korusun ???

Yorum

Kalp krizi değilmiş tansiyonmuş.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Ben de bu balığı açmak üzereydm tam.

Az önce dinledim haberlerde....Çok büyük geçmiş olsun Ümit...Bir daha gelmesin başına inşallah.

Yıllar önce İstanbulspor ile oynanan kupa maçında,Fatih'in sahada yığılışını anımsadım,berbat bir andı...

Bu sıcaklarda futbol oynanmasın ya artık!

Kaçıncı olay bu sahalarda.Mzarlığa dönmesin yeşil çimler.

Acil şifalar diliyorum Ümit.
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Geçmiş olsun.
            Allah acil şifalar nasip eylesin..
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Geçmiş olsun.

(UEFA)

Yorum

Kalp Krizi değilmiş ani tansyon düşmesiymiş geçmiş olsun çok üzüldüm.

Yorum

ALlah acil şifa versin. Verlms sadakası varms

Yorum

Allah şifalar versin.Ekmek parası işte. çocuklarına bağışlasın.
                    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                    Kobra

Yorum

Büyük geçmiş olsun...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum Ümite.
                        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

Ümit özat soyunma odasina kendisine gelmis ve okadar saskinmiski gene sahaya girip devam oynicakmis,ama hastane'ye kaldirilip kontrol ediliyormus

Yorum

ümit özata gecmis olsun dileklerimi iletiyor ve acil sifalar diliyorum.
                            bir an önce sagligina kavusmasi dilegiyle...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum Ümite.son maçta kendi yarı alanından çok uzak bir yerden tek pasla mükemmel bir asist yapmıştı..tekrar geçmiş olsun..
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

geçmiş olsun.umarım biran önce sağlığına kavuşursun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim