Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya 2 - 4 İspanya | Çeyrek Final | 22 Haziran

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İtalya top mu oynadı ççç
    Hakeden İspanyaydı ben zaten penaltılarda İspanya'nın yarı finalist olucağını tahmin ediyordum
    iyide milletin anlamadığı bi olay var italyanlar iyi futbol oynamaz 90 dk defansa kapanırlar ani ataklarda gol arar ilk başta gol yemiyelimde nasıl olsa 1 tane gol atarız diye düşunuyolar yani italya iyi oynarak maç kazanmaz fransa maçı bu iyi bir örnektir adamlar 10 kişikalmış ama maçı izlediğinde diyosynki fransa daha iyi oynuyor ama maç 2.0 italya lehine bana göre ispanya zaten ancak penaltılarla yenerdi italyayı öbür türlü 88 senedir olduğu gibi galip gelemez...
    ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Yorum

İlk olarak umraniye34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyide milletin anlamadığı bi olay var italyanlar iyi futbol oynamaz 90 dk defansa kapanırlar ani ataklarda gol arar ilk başta gol yemiyelimde nasıl olsa 1 tane gol atarız diye düşunuyolar yani italya iyi oynarak maç kazanmaz fransa maçı bu iyi bir örnektir adamlar 10 kişikalmış ama maçı izlediğinde diyosynki fransa daha iyi oynuyor ama maç 2.0 italya lehine bana göre ispanya zaten ancak penaltılarla yenerdi italyayı öbür türlü 88 senedir olduğu gibi galip gelemez...
      italya, böyle yaptığı için hep eleştiri alıyor, futbolu katlediyor, maçı savaş alanına çeviriyor. ispanya, 88 senedir yenemiyorsa bu böyle sürüp gidecek anlamına gelmez; maçta da en fazla posizyona giren ispanya idi. Gole çevirebilse o pozisyonları fark bile atabilirdi.

Yorum

italyanın her maçında karşısındaki rakip daha fazla posizyona giriyo bu gayet normel insanların begenmediği bu taktik 4 dünya kupası 1 avrupa şampiyonası aldı ve bi çok finallere çıktı...

Yorum

italyanın her maçında karşısındaki rakip daha fazla posizyona giriyo bu gayet normel insanların begenmediği bu taktik 4 dünya kupası 1 avrupa şampiyonası aldı ve bi çok finallere çıktı...
          taktik başarılı olabilir ama futbol şov oyunudur
          böyle oynayan takımlar çoğaldıkça taraftar azalıyor

Yorum

ama her zaman tutmuyo işte bu taktik, Avrupa şampiyonasında gördük, savunmaya dayanan futbol, geçtiğimiz 4 senede daha modeldi ama yavaş yavaş sona eriyor gibi.. ya da böyle oynayan takımların çok daha iyi olması lazım ki bişiler yapabilsin.

savunma oynayan takımlar köylerine geri döndü, avrupa şampiyonasında

Yorum

İyi oynasın güzel savunma yapsın naparsa yapsın. Bu İtalya elendi mi ? EVET bitti ççç
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
              Çalışıyor...
              X