Buffon süpersin yav!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya 2 - 4 İspanya | Çeyrek Final | 22 Haziran
Daraltma
X
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspanya maçın favorisi gibi görünüyor. Ama bu turnuvada favori yok
Benim içimden geçen İspanya yarı finale çıkar. Yarı finalde Rusya'yı yine dağıtır finalde rakibimiz olur.As kadro çıksak Almanya'yı belki yenebilirdik fakat 14 kişilik bir kadroyla imkansız gibi gözüküyor.
Bir mucize daha neden olmasın diyorum ama içimdenTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan 14 kişi kaldık hala mucize bekliyorsun yaaAs kadro çıksak Almanya'yı belki yenebilirdik fakat 14 kişilik bir kadroyla imkansız gibi gözüküyor.
Bir mucize daha neden olmasın diyorum ama içimdenİşimiz zor ve belki eleniriz. Ama o onurlu adamları alkışlarız.
Bu maça bakmıyorum.Sonlarına doğru bakacağım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan 14 kişi kaldık hala mucize bekliyorsun yaaAs kadro çıksak Almanya'yı belki yenebilirdik fakat 14 kişilik bir kadroyla imkansız gibi gözüküyor.
Bir mucize daha neden olmasın diyorum ama içimden
kalpleriyle oynacaklar futbolcular ve maci kazanacaklar buna inaniyorum
bir zamanlar örnegin gs (7 kisiyle) fb ye (11 kisiye) tam 7 tane gol atmisti 7 kisiyle
demmekki futbolcu sayisinin önemi yok eyüpGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum