Bana gore Romanya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turnuvanın Sürprizi?
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunanistan'ın gene bir sürpriz yapacağını düşünüyorum ben özellikle bu turnuvada Georgiosa Samaras'a dikkat etmenizi öneriyorum
Driblingi çok iyi topa da çok sert ve düzgün vuruyor.Tarzını Anelka'ya benzetiyorum ben biraz."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye
Bu kadroyla olsa olsa sürpriz olur zaten.
Bırakın sürprizi guruptan çıkabilirsek yatın kalkın dua edin
Bu konu aslında gruptan hangi takım çıkar diye düzeltilse daha iyi olurdu heralde
Yanılabiliriz diye düşünüyorumYaşamak Direnmektir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüpriz yapabilecek takımlar hırvatistan ve türkiye
hollanda final oynasın donla bir tur atarım trabzonda grupta romanya ile 3.lük yarışı yapar ancak hollanda van basten beceremiyor bu işi
- Alıntı
Yorum
-
Turnuvada pek süpriz yapabilecek takım görünmüyor.Portekiz, Almanya, İspanya gibi büyük futbol ülkeleri ile diğerleri arasında büyük uçurumlar var.Örneğin Portekiz-Türkiye, İspanya-Rusya, Almanya-Polonya maçlarında olduğu gibi.Ama eğer sürpriz yapabilecek bir takım aranıyorsa o da Hırvatlar olabilir.İlk maç bana pek tat vermediler ama yinede bişeyler bekliyorum onlardan..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben özellikle Romanya'dan çok iyi bir performans bekliyorum..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüpriz yapabilecek takımlar hırvatistan ve türkiye
hollanda final oynasın donla bir tur atarım trabzonda grupta romanya ile 3.lük yarışı yapar ancak hollanda van basten beceremiyor bu işiDelikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
Yorum