tabiki rusya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turnuvanın Sürprizi?
Daraltma
X
-
Rusya'nın pek sürpriz olduğuna inanmıyorum.Kendilerini takip ediyordum.Ve gerçekten FUTBOL oynuyordular...Öyle ki Türkiye'den daha fazla...Buraya da hak ederek , göstere göstere geldiler...
Şu konumda Rusya Sürpriz ise , Türkiye Mucizedir.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurnuvanın süprizini avusturya yaptı,final beklerken daha gruptan çıkamadı"ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRomanya, Hırvatistan ve Polonya'dan sürpriz gelebilir
Hepsi elendi. Hepsinin elenmesi benim için Turnuvanın sürprizidir.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
rusya final oynarsa sasırmamak gerek futbol resitali sunuyorlar .. tek eksikleri gol .. isvec macında 36 dakikaya 13 net gol pozisyonu sıgdırabilen baska bir takım varmıdır acaba ??Sence Bitti mi?Kendini Güvende Hissediyor musun? Yanılıyorsun! Söz veriyorum işim devam edecek...Oyun daha yeni başladı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusya'nın pek sürpriz olduğuna inanmıyorum.Kendilerini takip ediyordum.Ve gerçekten FUTBOL oynuyordular...Öyle ki Türkiye'den daha fazla...Buraya da hak ederek , göstere göstere geldiler...
Şu konumda Rusya Sürpriz ise , Türkiye Mucizedir.
Hay ağzımaKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
- Alıntı
Yorum
-
Allah korusun Türk olmasam atıyorum Danimarkalı olsam da turnuvayı izlesem beni etkileyen,bana heyecan veren takım yine Türkiye olurdu.Kesinlikle sürprizi biz yaptık.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurnuvanın Sürprizi.
Fatih Terimli Türkiye..
Hala diyorumBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
Yorum