Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İki maç sonra sözleşmesi bitiyor ama benim hala Sayed hakkında hiç bir fikrim yok.
    Sene sonu gidecek gibi gözüküyor.Yine boşuna harcanan paralar.
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

mısırlı bir arkadaşım var.takımımızdaki mısırlılarla ilgili bir konu açıldı moawadı sordum nasıl bir topçu diye.''sıradan,vasat bir topçu''dedi.

sezon sonunda yolcu...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

bizim istedğimz standartta değil bnce çok dha iisi lazm çünkü bu takım TRABZONSPOR
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Seneye yeni kadroda yer bulabilir sözleşmesi uzatılırsa..
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Seneye yeni kadroda yer bulabilir sözleşmesi uzatılırsa..

kesinlikle gönderilcek.beklenileni veremedi;çok maçta görev yapmasa da vasat bir topçu.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kesinlikle gönderilcek.beklenileni veremedi;çok maçta görev yapmasa da vasat bir topçu.
              ne bileyim alınırken konuşulanları göz önüne almıştım
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne bileyim alınırken konuşulanları göz önüne almıştım
                anlıyorum...

ama kesinlikle gönderileceği konusunda eminim.

Yorum

Adam zaten futbol oynamıyordu.. luzumsuz yere para veriliyordu .. bence kesinlikle gönderilmeli...

Yorum

Biz alistik zaten luzumsuz adamlara para vermeyibuda onlardan biri
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz alistik zaten luzumsuz adamlara para vermeyibuda onlardan biri
                      Haklısın yasemin bize yabancı futbolcu gelmiyor..Ne kadar gündemimizde yabancı transferler yoğunlukta olsa da!!
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

ersun yanal beni sayed konusunda hayal kırıklığına uğrattı.galiba ersun hoca istemedi sayed'i.albayrak son günde sıkışınca rastgele birini aldı gibime geliyo.çünkü ersun hocanın bu kadar kaliteli bi oyuncuya bu kadar tahammülsüz davranması normal değil.
                        adam oyuna girdiği maçlarda bu kadrodaki en iyi sol kanat oyuncusu olduğu gösterdi.yanal bence onu istemediği halde alındığı için oynatmadı.hem ts zarar görüyor, hemde adamın hakkı yeniyor

ts kişisel kaprislere alet olmamalı.
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

fanatikte nasıl saçmalamışlar öyle yıldızdı bilmem neydi diye
                          sanki adam ashley cole

Yorum

Sırf transfer yapmış olabilmek için yapılmış bir transfer.
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

hoşçakal sayed;seni tanımak güzeldi.

Yorum

bu adam alınırken bir söylenti çıkmıştı..ülkesin de başka bir takıma transfer olması için trabzonspora kiralık olarak geldi diye..bir nevi hülle gibi bir olay..galiba doğru çıktı..yoksa en azından şu ergine verdiğin şansı moawad da hakediyordu..
                                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X