Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Topu ayağına aldığında adeta müthiş bir telaş yaşıyor..

Dengesiz, savruk ve bir o kadar da ağır bir adam..

Bu adam Mısır Milli Takımı' nda nasıl ilk onbirde oynar?

O Mısır Afrika Kupası' nda nasıl olur da her sene tulum sıyırır anlamam, anlayamadım da bir türlü..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Topu ayağına aldığında adeta müthiş bir telaş yaşıyor..

Dengesiz, savruk ve bir o kadar da ağır bir adam..

Bu adam Mısır Milli Takımı' nda nasıl ilk onbirde oynar?

O Mısır Afrika Kupası' nda nasıl olur da her sene tulum sıyırır anlamam, anlayamadım da bir türlü..
      DEIVID icin gece snee nerden cikti dediler bu senede kahraman oldu...

adam daha uyum saglamadi 3 mac arka arkaya sol bekde oynamadi....yani gayet dogal böyle olmasi...misir milli takiminda tabi ki daha buda dogal...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Deivid'le Moawad'ı kıyaslamak biraz komik olmuş bence.

Birisi Bordouex'da oynamış futbolcu, öbürü daha önce Mısır'dan dışarı çıkmamış. Ahmet Hassan'ın büyük yıldız olduğu bir milli takımda düz topçu. Pek bir beklentim yok kendisinden açıkçası. İnşallah beni utandırır o ayrı..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

ya bugün beyaz formayı giydi de moawad çok mu kilolu ya bana mı öyle geliyo benden farkı yok gibi geldi tv de
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

bu adamı kesin beğenmediler;sezon sonu yolcu...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

bana da öyle geliyor
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

iyiki kiralamışız yoksa djkaj gibi elimizde kalacaktı yaa

Yorum

• Alicagimiz oyunculara bagli olarak takimda kalabilir ynai suan uyum sorunu yasadigi asikar. Ama ondan iyisini alamadiktan sonra en azindan Ayman in olusuglyan daha cabuk uyum sorununu asicagi asikar.

Yani kalan 5-6 macdan sonra dahah iyi fikir sahibi oluruz

Yorum

Ersun Hoca seneye takımın başnda olacaksa Moawad ı düşünmüyor gibime geliyor.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Bu adam la olmuyor ama bilmiyorum giderse de niye gitti demeyiz .. takıma uyum sağlaması lazım..
                      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

mental olarak iyi bir oyuncu fakat fiziksel açıdan zayıf sezon sonu büyük ihtimalle gider
                        Bordomavi.net

Yorum

Evet sezon sonu yolcu gibi.

Futbolu biliyor ama bize uymayacak belli. Neyse sezon sonuna daha çok var. Bakıp göreceğiz.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

Boşyere gelmiş Trabzona Kadir oynasın daha ii çocuğu görmüş oluruz ve birazda tecrübe kazanmış olur !!

Yorum

Sayed Moawad karadenizin kokusunu hamsinin tadını alda seni de Türk yapalım

Yorum

Ben bu adama bir türlü ısınamadım..Oynadığı maçlarda ismini dahi duymadım desem yeridir..Ruh gibi sanki böyle bir futbolcumuz yok kadroda Sezon sonu büyük ihtimalle yolcu gibi..
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X