Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

dun kotunun ıyısıydı bence halen alısamadıgı bellı oluyor

Yorum

takıma alışınca sol bek emin ellerde olmuş olacak... kumaş iyi...
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

Biraz zaman ihtiyacı var diye düşünüyom inşallah iyi olacak takıma uyum sağlaması lazım..
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

Daha pek izleyemedik. Bir iki hareketi hoşuma gitti maçta. Sol bek için fiziği çok yetersiz kalır. İnşallah faydalı olur. Pek bir maliyeti yoktu takıma zaten. En kötü sezon sonu ayrılır, gider..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

mustafa keçeliden kat kat iyi futbolcu
            Bordomavi.net

Yorum

Mustafa Keçeli den iyi olduğu belli ama genede benim kafamdaki Trabzon Spor un sol beki değil ....ne yazık ki.
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

mısır arjantin ile maç yapacak...

Yorum

Sayed iyi ir oyuncu ortaları adrese teslim sol beke monte edilmeli. Tabi kendisininde mısır milli takımındaki hırsı olmalı.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

moawad vasat bi oyuncusun...

sezon sonu yolcu olduğun kesin galiba...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

birşeyler yapmaya çalışıyor ama bence teknik var vasat felanda değil ferhata attığı ppas gol olsaydı bakalım o zaman ne diyecektiniz kalite var bence
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        birşeyler yapmaya çalışıyor ama bence teknik var vasat felanda değil ferhata attığı ppas gol olsaydı bakalım o zaman ne diyecektiniz kalite var bence
                        emirhancım sadece bir kaçtane olumlu pas attı.onun dışında ne yaptı?o pasları bazen yanlışlıkla da olsa hüseyinde atıyo.

nerde bindirmeler?

nerde ortalar?

nerde top sürmeler?

sezon sonu görüşürüz;senin beğendiğin kadar kaliteliyse zaten takımda kalacaktır.

ama bu olmayacak...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

ben sadece mevzut kadrodaki sol kanat oyuncularından iyi olduğunu düşünüyorum ama sadece yeni gelmesinin acemiliği var daha iyi olacaktır
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

tekniği takım ortalamasının üzerinde pas yapmaya çalışıyor ama takım oynamayınca adam napsın
                            Bordomavi.net

Yorum

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben sadece mevzut kadrodaki sol kanat oyuncularından iyi olduğunu düşünüyorum ama sadece yeni gelmesinin acemiliği var daha iyi olacaktır
                              mevcut sol kanat oyuncularından tabiki daha iyi...tartışılmaz...

lakin;yanal bu adamı devamlı oynatmıyorsa;demekki benim gibi düşünüyodur.

Yorum

moawada sorulariniz icin: http://www.trabzonspor.org.tr/colaturkasoru.asp
                                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X