Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ya bunlar hangi sinamaya gitmisler ve hangi film e moawad nasil anliyacak birde o war
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

mawadın suratı gördünüz mü ya filmi anlamadığının üzüntüsü ve sıkınıtısı yüzünde ayman çeviriyordur ona
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya bunlar hangi sinamaya gitmisler ve hangi film e moawad nasil anliyacak birde o war
        yanında ayman oturuyor o tercüme etmiştir

Yorum

İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          birisi şu moawada kıyafet alsın ya adam geldiğnden beri aynı kıyafetleri giyniyor

ya bu adami görünce üzülüyorum, bunun bi derdi mi var acaba,ailesini falan mi özledi..cok garip,durgun, dokunsan aglicak gibi..Insallah yere bakan yürek yakandir da saha da oldugu zaman söyle bi patlar..

Yorum

ya bende cok merak ediyorum cok gariban duruyo gercektende ins sahada oyle uyuz uyuz durmaz canlanır.. haftaya bi gorseydik su adamı bence sol acık oynamalı sol bek cağdas cok iyi oldu sağlam duruyo..
            TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

kendisini bu hafta neden oynatmadı Esun Hoca anlamadım.. hadi 90 dakik neysede 70 ten sonra bence sahada dökülen Keçelinin yerine alınmalıydı....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Ayman'ın Moawad'a olan yakınlığı benim çok hoşuma gidiyor.Nihayetinde banane kardeşim kim gelmişse gelmiş,unumu eledim diyerek sallayabilirdide.Yabancı bir ülkeden ilk kez ülkemize gelen biri olarak yalnız kalmamasını sağlamak lazım.Umarım en kısa zamanda psikolojik olarak hazır olacaktır.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

bende bu hafta seyrederiz diye bekleyenlerdendim
                  en azından sonlara doğru oynar diye düşünmüştüm
                  ama Ersun hoca böyle uygun görmüş saygı duymak gerekir

Konya'ya karşı oynarda iyi bir başlangıç yaparsa hem taraftar adına hem kendi adına tam süper olur
                  merakla bekliyorum
                  kapalı kutu dedikleri bu olsa gerek
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

biranönce takıma dahil edilmeli.bize olumlu getirileri olabilir;daha ne diye bekletiliyor...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kendisini bu hafta neden oynatmadı Esun Hoca anlamadım.. hadi 90 dakik neysede 70 ten sonra bence sahada dökülen Keçelinin yerine alınmalıydı....
                      ben de kendisini ilk 11 de görmeyine kizdim ve uyum saglamasi adina neden oynatilmadigini anlamamistim.ama bugün ersun yanalin onun hakkinda yaptigi aciklama bana mantiksiz gelmedi.daha oyuncularimizin isimlerini yeni ezberlemeye baslayan sayedi bu ortama sokmak bize ve kendisine zarar verebilirdi dedi.bence aymanin oynamamasi da onun oynatilmamasinda etkili olmus olabilir.bu haftaki konya macinda oynatilacagini düsünüyorum.ilk 11 de baslatilmasada...
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Moawad'ın oynamasını beklemiyodum ama adnanın oynamasını hiç beklemiyodum=)
                        hasan üçüncü garibim...
                        "53"

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biranönce takıma dahil edilmeli.bize olumlu getirileri olabilir;daha ne diye bekletiliyor...
                          ki yani zaten 3 ayligina geldi eger iyise gercekten sol kanattaki sorunumuzu cözecekse sözlesmesini uzatalim..simdi kazmadir, uzatiriz, kazma cikar basimiza dert..iyise, kontratinida uzatmazsak, o zaman pisman olmayalim sonra..görelim neyin nesi

Yorum

bu haftaki konya macinda sahada görmek isterim.tabiiki buna en iyi karar verecek kisi ersun yanaldir.ersun yanalin her futbolcu tercihine saygi duyarim ama sayedin bizim takimda kiralik oldugunu hesaba katarsak onun bize ne kadar faydali olacagini görmek acisindan bir an önce oynatilmasi gerektigine inaniyorum.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

adamı zaten 3 aylık aldık bişe diy izleyemeden kiralik sözleşmesi dolacak

Yorum

Bu haftaki konyaspor macinda sahada gormeyi umuyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X