Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fransa | Ligue 1

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kezman kadro dışı!

Fransa Kupası'nda Bordeaux maçında oyundan alınmasına farklı bir şekilde tepki gösteren Paris St-Germain'in futbolcusu Mateja Kezman'a kulüp yönetimi tarafından cezalandırıldı.
    Oyundan alındığı için formasını yere atan PSG'nin futbolcusu Mateja Kezman, 15 günlüğüne kadro dışı bırakıldı.

Paris St-Germain'de ortalığı karıştıran Mateja Kezman, kulüp tarafından cezalandırıldı. PSG'nin Fransa Kupası'nda oynadığı Bordeaux karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki göstererek, formasını yere fırlatan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Kezman, kulüp yönetiminin aldığı kararla 15 günlüğüne kadro dışı bırakıldı.

Bordeaux maçının hemen ardından camiadan özür dileyen Sırp golcü, medya önünde birkaç kez daha bu özrünü tekrarlamış ve verilecek her türlü cezaya razı olacağını söylemişti. Kezman'la da bir toplantı yapan PSG yönetimi, kararını bugün yayınladığı bir basın açıklamasıyla duyurdu. Açıklamada, kadro dışı kalacağı 15 gün boyunca Kezman'ın, kulüp yönetimine PSG formasını tekrar giyebileceğini kanıtlaması gerektiği vurgulandı.

fanatik
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yorum

• Lorient 1-2 Marsilya
        Bordeaux 1-0 Lyon

Fransa'nın yeni kralı: Olympique Marseille..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Super ya ne kadar mutluyum anlatamam insallah bu sene Marseille sampiyon olacak...
          En son vurgun_kiz_61 tarafından düzenlendi; 24.04.2009, 16:17.
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• lyondan nefret ediyorum beter olsunlar..onlar şampiyon olmasında kim olursa olsun
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Lyon olmasında kim olursa olsun yahu yeter her sene lyon nereye kadar...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Almanya'da Bayern Münih'in rakiplerini destekliyorum, buradada Lyon'un. Puan tablosu çok hoş gözüküyor

Yorum

• Bu akşam 21.30 / Lyon-PSG

Maç Kanal A'da.Cuma günü için güzel bir maç.Kaybeden yarış dışı kalacak..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Lyon Çöktü

Yorum

• Oh olmuş...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• lyon krallığı bu sene yıkılacak galiba

Yorum

• Insallah bu aksam Marseille kazanirda ikinciyle puan farkini 6'ya cikarim...suan mac 0-0 devam ediyor...
                          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• abla lyonda oturmuyosun galiba

Yorum

• Lyon'un bu hallerde olacağını hiç tahmin etmezdim..

Ben Fransa'da PSG'nin şampiyon olmasını isterim ama zor

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abla lyonda oturmuyosun galiba
                                Yok Orhan Lyon'da yasamiyorum, ben fanatik Marsilya taraftariyim...

İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lyon'un bu hallerde olacağını hiç tahmin etmezdim..

Ben Fransa'da PSG'nin şampiyon olmasını isterim ama zor

En son sampiyon olmasini isteyecegim takimdir psg...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim