Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fransa | Ligue 1

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nice 2-1 Nantes
    Rennes 2-1 Monaco
    Lille 3-0 Saint-Etienne
    Auxerre 1-0 Sochaux
    Le Havre 1-3 PSG
    Le Mans 1-0 Valenciennes
    Marseille 2-3 Lorient
    Nancy 1-1 Caen
    Toulouse 2-0 Grenoble
    Lyon 2-1 Bordeaux
    En son vurgun_kiz_61 tarafından düzenlendi; 20.11.2008, 12:53.
    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Değişen hiçbir şey yok.. Sezonu başlatmalarına bile gerek yok.. Lyon şampiyon işte..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Fransa liginin Son sampiyonu lyonun 7 sampiyonlugu var

ve 7 sampiyonlugun 7 disinide son 7 yedi sene de aldilar

ilginc degil mi?
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 17.hafta

Bordeaux 2-1 Valenciennes
          Saint-Etienne 2-0 Le Havre
          Marseille 2-1 Nice
          Lille 1-1 Toulouse
          Caen 1-1 Rennes
          Nantes 2-1 Lyon
          Monaco 1-1 Sochaux
          Lorient 1-0 Nancy
          Grenoble 0-0 Auxerre
          PSG 2-1 Le Mans

Lyon 34 puanla lider Marsilya 31 puanla ikinci sirada 30 puanla Rennes takip ediyor...
          En son vurgun_kiz_61 tarafından düzenlendi; 09.12.2008, 22:46.
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Lyon 0-0 Marseille
            Le Havre 1-3 Lorient
            Nice 0-1 Lille
            Rennes 0-0 Nantes
            Auxerre 1-2 PSG
            Le Mans 1-3 Bordeaux
            Nancy 2-0 Grenoble
            Sochaux 2-2 Caen
            Toulouse 3-1 Saint-Etienne
            Valenciennes 3-1 Monaco

Lyon 35 puanla lider, ikinci sirada Marseille 32 puanda onunda ayni puanda Bordeaux takip ediyor.

Yorum

• Marseille lyon'u geçiğ şampiyon olsa ne kadar iyi olur
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marseille lyon'u geçiğ şampiyon olsa ne kadar iyi olur
                Hemde nasil... senelerdir bende bunu bekliyorum

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hemde nasil... senelerdir bende bunu bekliyorum
                  Aslında Marseille'nin kadrosu iyi Ben Arfa Niang bunlar iyi futbolcular öyle saçma puanlar kaybetmezlerse lyonla sonuna kadar kafa kafaya gidebilirler
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

Aslında Marseille'nin kadrosu iyi Ben Arfa Niang bunlar iyi futbolcular öyle saçma puanlar kaybetmezlerse lyonla sonuna kadar kafa kafaya gidebilirler
                    ordada sike var heralde bu kadar yıldır baska bi takım sampiyon olamazmı her sene lyon bu kadar da tesadüf olamaz ......lyon maclarını izliyorum hakemler takdir haklarını hep lyondan yana kullanıyor....
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Dogru diyorsun Cem Lyon -Marseille macini izledim ortada bir macti umarim bu sene Marseille sampiyon olurBiktik artik Lyon...

Yorum

• lyon'ın lig 1'de ki son 7 yıldaki dominant performansı sanki bu sene sekteye uğramış gibi bugün de grenoble karşısında da futbol adına hiçbirşey ortaya koyamadı ancak yakaladığı 2 gol pozisyonunu değerlendirerek maçı kazandılar.marsilya ise kazanma alışkanlığını ve kadro istikrarını son yıllarda sağlamış gibi görünüyor bu haftayı da kayıpsız geçtiler.bordeoux ise blanc ile iyi bir grafik çiziyor onlar da zirve takibini geçen yıl olduğu son haftaya kadar sürdüreceklerdir.uzun lafın kısası kadro kalitesi ve genişliği bakımında lyon'un bu sene de geçilemeyeceğini fakat bordeux ve marsilya kadrolarını korur ve eksik yerlere takviye yaparlarsa gelecek yıllarda lyon'un ambargosuna son vereceğini düşünüyorum.

Yorum

• Kezman patladı: 3-0

Fransa'nın Paris SG takımına sezon başında kiraladığı Sırp oyuncusu Kezman takımının kurtarıcısı oldu. Sarı-laciverlilerden ilk 11 garantisi alamadığı için ayrılan Kezman, dün Fransa Kupası'nda PSG'nin Ajaccio'yu 3-0 yendiği maçta ilk 2 golü atıp turu kopartan isim oldu.Fransa Ligi'ndeki 15 maçta sadece 1 gol atabilen Sırp golcü, takımını UEFA Kupası'nda attığı 3 golle son 32'ye taşımıştı. Kezman büyük bölümünü sakatlıklarla geçirdiği 2007-08 sezonunda F.Bahçe formasıyla 22 maçta 11 gol atmıştı.

Blanc ile iki yıl daha

Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bordeaux, teknik direktör Laurent Blanc'ın sözleşmesini iki yıl uzattı. Kulüp başkanı Jean-Louis Triaud, bugün düzenlediği basın toplantısıyla Blanc ve yardımcısı Jean-Louis Gasset ile yapılan sözleşmelerin iki yıl uzatıldığını açıkladı.Blanc, Fransa'nın Dünya Şampiyonu olduğu 1998 ve Avrupa Şampiyonu olduğu 2000 yıllarında milli formayı giymişti. Bordeaux'da ilk kez 2007 yılında görev alan Blanc, takımının geçen yıl ligi ikinci sırada bitirmesini sağlamıştı.
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Sochaux evinde Marsilya'yı 1-0 yendi..Sochaux'un golünü 26.dakikada tabiki Mevlüt Erdinç attı Helal Mevlüt...Bordeaux ile Lille 2-2 berabere kaldı..
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kezman, formasını sahada bıraktı!

Fransa´nın Bordeaux futbol takımı ile oynadıkları Fransa lig kupası yarı final maçında, oyundan alınmasına sinirlenen PSG'nin golcüsü Kezman, formasını orta sahada yere fırlatıp, soyunma odasının yolunu tuttu.
                              Fenerbahçe futbol takımının eski oyuncusu Kezman’ın bu hareketi, PSG taraftarlarının ve teknik direktör Paul Le Guen’in büyük tepkisini çekti. Maçın 65. dakikasında oyundan alınan ve 60. dakikada altı pas içinde yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu harcayan Kezman’ı, PSG tribünleri uzun süre ıslıklayarak protesto etti.

PSG teknik direktörü Le Guen, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Kezman’ın kendisine, taraftarına ve formasına saygısızlık ettiğini" söyledi. Teknik direktör, Kezman’a ceza verilip verilmemesi konusunda kulüp yönetiminin bir karar vereceğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Kezman, PSG taraftarlarından, teknik direktör ve kulüp yönetiminden özür diledi. Tepkisinin kulübe veya taraftarlara olmadığını ifade eden Kezman, "Sahadan çıkarken verdiğim tepki kendimeydi, kötü bir dönem geçiriyorum. Başarılı olmak istiyorum, ama istediğim performansı gösteremiyorum. Benim kariyerim belli. PSG taraftarları yüzde yüz randımanlı Kezman’ı daha sahada göremedi. Onlara daha iyi oynayacağım konusunda söz veriyorum" diye konuştu. PSG, Bordeaux takımına kendi sahasında 3-0 mağlup olurken, Fransa lig kupasında final oynama hakkını kaybetti.

fanatik
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bordeaux kendini avladı!

Galatasaray'ın UEFA Kupası 3. turundaki rakibi Bordeaux, Fransa Birinci Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Marsilya'ya 1-0 yenildi.
                                Marsilya'ya galibiyeti getiren golü 57'nci dakikada Marouane Chamakh kendi kalesine attı. Bu arada 86'ncı dakikada Bordeaux'dan Souleymane Diawara kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Bordeaux, ligde 42 puanla haftayı 2. sırada tamamladı.

fanatik
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim