Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manu penaltı. Fernandes attı. 3-4. Son 7-8 dksı var daha maçın. Hadi bakalım
    ( ゚д゚)

Yorum

• vooooooooooo 4-4 bilmediğim biri gol attı manu döndü
      ( ゚д゚)

Yorum

• Adamlar 4-4 yaptı meino
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• 5-4 inanılmaz
          ( ゚д゚)

Yorum

• 5-5 olursa kapatsınlar manu yu
            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              5-5 olursa kapatsınlar manu yu
              lyon bitti ya onana devreye girmezse daha da gol olmaz.
              ( ゚д゚)

Yorum

• helal olsun

114'
                120'
                121'

cherki çıktı, lyon bitti.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  lyon bitti ya onana devreye girmezse daha da gol olmaz.
                  Onana bu maçta hata yapmasa da şimdiye kadar yaptıkları pes dedirtti..Türkiye de oynayıp bu hataları yapsa idam ederdi bizim millet..

Virginia Woolf

Yorum

• castellanos rezil bir penaltı. hiç mi penaltı çalışmamış bunlar? bodo penaltılarla lazio'yu eledi.

manu-bilbao vs bodo-tottenham
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      castellanos rezil bir penaltı. hiç mi penaltı çalışmamış bunlar? bodo penaltılarla lazio'yu eledi.

manu-bilbao vs bodo-tottenham
                      müthiş maçlar olmuş bu gece

biraz fiorentina celje maçına baktım

sonra tottenham frankfurt maçına

ve uzatmaların ikinci yarısı ve penaltılar için bodo maçına

penaltılarda bodoyu tuttum, proje takımı aga

lyon manu maçı enteresan olmuş

totnım ve manu premier ligde dipteler ama ikiside yarı finalde, sanırım manu nun şansı yanındaymış , izlemedim

bilbao totnım finali görünüyor ufukta

totnım ın fizik kalitesi ve temposu bodoyu aşar , bodo organize ve iyi takım ama atlet bir takım değil sonuçta

bilboa rangers eşlemesinde rangers balı çok idi, iki maçtaki gol beklentisine göre bilbao 7-8 atabilirmiş rangers a , 0-0 ve 2-0 la tur atladılar

bu arada 8 takımla başlayan alamanların hiç yarı finalde takımı olmaması enteresan
                      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 18.04.2025, 01:12.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        müthiş maçlar olmuş bu gece

biraz fiorentina celje maçına baktım

sonra tottenham frankfurt maçına

ve uzatmaların ikinci yarısı ve penaltılar için bodo maçına

penaltılarda bodoyu tuttum, proje takımı aga

lyon manu maçı enteresan olmuş

totnım ve manu premier ligde dipteler ama ikiside yarı finalde, sanırım manu nun şansı yanındaymış , izlemedim

bilbao totnım finali görünüyor ufukta

totnım ın fizik kalitesi ve temposu bodoyu aşar , bodo organize ve iyi takım ama atlet bir takım değil sonuçta

bilboa rangers eşlemesinde rangers balı çok idi, iki maçtaki gol beklentisine göre bilbao 7-8 atabilirmiş rangers a , 0-0 ve 2-0 la tur atladılar

bu arada 8 takımla başlayan alamanların hiç yarı finalde takımı olmaması enteresan
                        Frankfurt turu haketmisti aslında çok pozisyona girdi. Tot. en azından ikinci maçta top oynamadan turu atladı. Can Uzunun aldığı sorumluluk şaşırttı beni. Baya güveniğ oyuna attılar, çocuk da her topu istedi. Bravo.

Manu maçında manu bitik haldeyken Lyon'un golü sonrası kıpırdatmayan başladılar. Cherki çıkınca Lyon tüm kontrolü kaybetti. Deplasöan falan derlenmesi boş döndüler. Çok güzel maçtı.

Bodo maçında kaçan penaltılar çok rezillik. Castellano, Hauge kendilerine yakışmayacak seviyede vurdu. Kalan maçlar da böyle zevkli geçer inş.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Kalede onana varsa..her zaman umut vardır..

Tottenham..

Virginia Woolf

Yorum

• Tottenham - Manu kimi tutacağız? Kendimi iki tarafa da yakın hissedemedim.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kalede onana varsa..her zaman umut vardır..

Tottenham..
                              o zaman ben de manu tutuyorum. eski günlerin anısına saldır manu
                              ( ゚д゚)

Yorum

• manu geliyor
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim