Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Almanya | Bundesliga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almanya | Bundesliga

Bu takıma dikkat edin bu senin flash takımı keşke şampiyonlar liginde mücadele etseydiler diyorum. Çünkü bu takımın şampiyonlar liginde diğer takımları nasıl maskara ettiğini görmek isterdim.

Kadrosuna bakıyorum yedeklerine bakıyorum hayran kalıyorum.

1 Oliver Kahn
    3 Lúcio
    5 Daniel Van Buyten
    6 Marcell Jansen
    7 Franck Ribéry
    8 Hamit Altıntop
    11 Lukas Podolski
    14 Miroslav Klose
    9 Luca Toni
    18 Andreas Görlitz
    21 Philipp Lahm
    22 Michael Rensing
    23 Sebastian Kehl
    24 Lucas Podolski
    25 Valérien Ismaël
    29 Bernd Dreher
    30 Christian Lell
    31 Bastian Schweinsteiger
    32 Mats Hummels
    34 Stefan Maierhofer
    36 Stephan Fürstner
    37 Christian Saba
    39 Andreas Ottl

Takım oyunu bunların oynadığı olsa gerek. Forvetlerindeki 1,94 cm dev bir futbolcu ile Alman çakal klose ile ileri uçta neler yapabileceğini siz düşünün. Hele ellerinde dünyanın 1 numaralı futbolcusu olan Franck Ribery geçtiğimiz cumaertesi günü oynanan W.Bremen B.Munih maçını izledinizmi bilmiyorum ama izlemediyseniz çok şey kaçırdınız. Topu ayağında bu kadar iyi tutan başka futbolcu bilmiyorum. Heleki bu futbolcu maça başlamadan önce dua etmesi iyi bir müslüman olması beni gururlandırıyor. İnşallah bizimde takımımız birgün böyle kaliteli oyun oynar.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Bence bı yıl Bayern'in yılı olacak.

Yorum

evet bayern bu sene ayrı bir tat veriyo.süper bir takım kurdular ama keşke şampiyonlar ligine katılabilseydiler.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

Süper Kupa maçının adı Barcelona-Bayern Munih.

Yorum

bu sene yaptıkları transferlerle almanya liginde favori olduklarını gösterdiler ve lige de iyi giriş yaptılar geçen hafta werder bremen i dağıttılar . benim almanyada ki favorim Bayern Münih .

Yorum

İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu sene yaptıkları transferlerle almanya liginde favori olduklarını gösterdiler ve lige de iyi giriş yaptılar geçen hafta werder bremen i dağıttılar . benim almanyada ki favorim Bayern Münih .
            tamamda o maça bremen yedek kadroyla çıktı önemli oyuncuları sakattı
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Gerçekten paraya kıyıp çok iyi bir takım kurdular.Futbollarıda zevkle seyrediliyor.Ama bu hafta berabere kalacaklar içimde öyle bir his var....
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tamamda o maça bremen yedek kadroyla çıktı önemli oyuncuları sakattı
                frings ve borowski dışında genelde as kadroyla çıkdılar.

bayern ezer bu sene herkesi..

uefa+bundesliga garanti.

Yorum

borowski,frings,wome yoktu + sanogo kazması vardı

ayrıca garanti diye bişey yoktur uefa da güçlü takımlar var
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Bayern bu sene çok iyi transferler yaptı.Başarılı bir sezon geçirecekler.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

wome yokdu ama yerinde alman milli schulz vardı. sanogo konusundada bişey diyemem bu sezon as oyuncusu yani yedek değil werder carlos alberto yu alacağına santrafor alsaydı klose nin yerine adam gibi .

uefa'da garanti ligde garanti. inanılmaz kaliteli bi kadro kurdular..

Yorum

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        11 Lukas Podolski

24 Lucas Podolski
                        Burada bir yanlışlık mı var, yoksa gerçekten hemen hemen aynı isme sahip iki futbolcu mu söz konusu?
                        Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada bir yanlışlık mı var, yoksa gerçekten hemen hemen aynı isme sahip iki futbolcu mu söz konusu?
                          yanlislik yok biri C (luCas) biri K (luKas) ile yazilmis

Yorum

Bence en iyi transferleri hamit bremen maçında 45 dkde bitirdi işi

Yorum

bayerne yaradı şampiyonlar ligine gidememek... uyuyorlardı senelerdir. sonunda adam gibi bi kadro kurdular...
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim