Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Almanya | Bundesliga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Golleri Izlemedim TV gelcek diye

Hale bekliyorum
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Wolssburgun 5.golü izlenmeye değer bir gol arkadaşlar. Allah bize de böyle bir forvet nasip etsin.Münih savunmasıyla adam dalga geçti...
      müthiş bir goldü gerçekten..Wolfsburg'un Bayern'e 5 atacağını hiç tahmin edemezdim ama bundan sonra Wolfsburg Almanya'da desteklediğim tek takımdır

Yorum

• Wolfsburg un basindaki felix magath bayern neden birakdiki buadami ck basariliydi bayerndede
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• wolfsburg-bayern 5-1

5. gol 30 yasindaki grafite den geldi, umut ve gökhan izlesinde biseyler ögrensinler

Yorum

• "Serseri! Ofsayt ofsayt"

Almanya 1. Ligi'nde Köln'ün evinde Bayer Leverkusen'e 2-0 yenildiği maçta, bir taraftarın hakeme olan tepkisi stat hoparlöründen yansıdı.Maç esnasında yanlışlıkla açık unutulan hoparlörden bir taraftarın, hakeme "Serseri! Ofsayt ofsayt" dediği tüm statta duyuldu.

Stadyumda anonsları yapan Michael Trippel, "Önümde oturan bir taraftar pozisyona itiraz etti. Mikrofonu açık unutmuşum. Söylediği her şey tüm statta duyuldu" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Peter Sippel, Leverkusen lehine verdiği penaltı kararı ve Köln aleyhine çaldığı düdüklerle karşılaşmayı izleyen yaklaşık 45 bin Köln taraftarından büyük tepki topladı.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bundesliga 27.Hafta

M'Gladbach 1-2 Wolfsburg / Dzeko, Riether
              Bayern 4-0 Frankfurt / Ribery, Lucio, Toni, S'teiger
              Hoffenheim 0-3 Bochum

Wolfsburg 54 puanla liderliğini sürdürdü.Takipçisi Bayern ise 51 puana yükseldi..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Stuttgart senden 2 , Hamburg senden de 3 gol bekliyorum

Yorum

• Mario Gomez 90+2 'de çaktı.Stuttgart 1-0 Hamburg maç sonucu.

Bu sonuçlarla Wolfsburg en yakın rakibinin önünde 3 puanla lider

Yorum

• ne Bayern ne Hamburg
                    bu sene şampiyon Wolsfburg

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne Bayern ne Hamburg
                      bu sene şampiyon Wolsfburg

adamlar sürpriz yapacaklar bu sene....cok iyi gidiyorlar.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Stuttgart ve Dortmund un da Ş.Ligi ne katılmasını çok isterdim bu sene. İnşallah Almanya 2-3 sene sonra Ş.Ligi ne 4 takımla katılır.

Yorum

• Ribery ve Hamit, birlikte umre yaptı
                          Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) güçlü ekiplerinden FC Bayern Münih'te forma giyen Hamit Altıntop ve eski Galatasaraylı Fransız futbolcu Frank Ribery birlikte umre yaptı. Bayern Münih futbol Kulübü Ocak ayı içinde kamp yapmak için Dubai'ye gidince iki futbolcu kulüp yöneticilerinden izin alarak umreye gitti.

FC Bayern Münih Kulübü'de bu durumu internet sayfasındad duyurdu. Kulüp açıklamada oyuncuların, El Wheda ile yapılan hazırlık maçından sonra Umre için Suudi Arabistan'ın Mekke kentine gittikleri, takımın Almanya'ya dönüşünden önce de kafileye dahil olduklarını bildirdi.

Kutsal topraklarda hayranları tarafından fotoğrafları çekilen ünlü futbolcuların ihramlı fotoğrafları Arap basını tarafından manşetten verildi.

Özkan SÜMER

Yorum

• Schalke 4 Cottbus 0
                            Halil in gol atmasına çok sevindim. yeni(geçici) hoca ile (Büskens) Schalke 3 maçta 3 galibiyet.Attığı gol : 8 Yediği: 0
                            Hoca değişikliği bir takımı ancak bu kadar iyi etkileyebilir ve açığa çıkaramadığı kuvvetini göstermesine bu kadar iyi vesile olabilir.Haftaya Bayern i de yenebilirler bu futbolla. çok beğendim Schalke yi.Avrupa nın en formda takımlarından biri şu anda

Yorum

• Wolfsburg-Leverkusen maçı şuan Kanal 24'te.

Leverkusen iki kere çok tehlikeli geldi.Maç ortada geçiyor...

Yorum

• Veee ben bu satırları yazarken penaltı oldu

Grafite penaltı atacak , haydi Wolves.

GooOOOlll Grafite..
                                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 18.04.2009, 16:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim