Aubameyang Almanya Ligi'nde forma giyen futbolcular tarafından ilk yarının en iyi oyuncusu seçilmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Almanya | Bundesliga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ALMANYA'da statlarda yeni bir çılgınlık başladı. Havai fişekler, meşaleler ile yetinmeyen azgın taraftarlar, işaret fişekleri atmaya başladı.
Geçtiğimiz sezon bir maçta gemilerin kullandığı işaret fişeklerinden biri yedek kulübesine isabet etmişti. Son hafta oynanan Leverkusen - Mönchengladbach maçında ise yepyeni bir işaret fişeği sahaya düştü. Yardım isteyen gemilerin fırlattığı paraşütlü işaret fişeklerinden biri ceza sahasının içine düştü. Leverkusen tribününden atılan fişek nedeniyle hakem Deniz Aytekin maçı durdurmak zorunda kaldı.
Paraşütlü fişekler yanarken 1200 derece ısıya ulaşıyor. Denize düştükleri zaman sönmediği için karada da herhangi bir şekilde söndürmek mümkün değil. Fişek sönünceye kadar beklemek gerekiyor. Fişekte kullanılan yanıcı madde asit de içerdiğinden solunum yollarında da yanmalara neden oluyor. İşaret fişekleri internet üzerinden rahatlıkla temin edilebiliniyor.
Leverkusen Kulübü şimdi fişeği atanların belirlenmesi için çalışıyor. Kulüp alacağı para cezasını bu kişi veya kişilerden tahsil etmek için hukuki yollara başvuracak.
Yorum
-
HSV eline geçen fırsatları tek tek harcıyor. Sene sonunda aramazlar inşallah...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Almanya Süper Kupası'nın şampiyonu Bayern oldu. Dortmund karşısında 2 kez yenik duruma düşen Bavyera ekibi, penaltılar sonunda gülen taraf oldu.Signal Iduna park'ta oynanan maça iyi başlayan Dortmund oldu. 12. dakikada Pulusic ile öne geçen ev sahibine 18. dakikada Lewandowski karşılık verdi. 72. dakikada Bayern çok önemli bir fırsatı kullanamadı, dönen topta rakip defansı eksik yakalayan Aubemeyang güzel bir vuruşla Dortmund'u tekrar öne geçirdi. Ancak 88'de Burki'nin hatası sonucu skora bir kez daha denge geldi. Maç bu skorla sona erdi. Penaltılar sonunda rakibini 6-5 yenen Bayern Süper Kupa'nın sahibi oldu.Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum