Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Almanya | Bundesliga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aubameyang Almanya Ligi'nde forma giyen futbolcular tarafından ilk yarının en iyi oyuncusu seçilmiş.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ömer Toprak için Dortmund diyorlar. Bonservis 12 M €.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 010220170935211998874_2.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 19.5 KB 
Kimlik: 11209772

ALMANYA'da statlarda yeni bir çılgınlık başladı. Havai fişekler, meşaleler ile yetinmeyen azgın taraftarlar, işaret fişekleri atmaya başladı.
        Geçtiğimiz sezon bir maçta gemilerin kullandığı işaret fişeklerinden biri yedek kulübesine isabet etmişti. Son hafta oynanan Leverkusen - Mönchengladbach maçında ise yepyeni bir işaret fişeği sahaya düştü. Yardım isteyen gemilerin fırlattığı paraşütlü işaret fişeklerinden biri ceza sahasının içine düştü. Leverkusen tribününden atılan fişek nedeniyle hakem Deniz Aytekin maçı durdurmak zorunda kaldı.

Paraşütlü fişekler yanarken 1200 derece ısıya ulaşıyor. Denize düştükleri zaman sönmediği için karada da herhangi bir şekilde söndürmek mümkün değil. Fişek sönünceye kadar beklemek gerekiyor. Fişekte kullanılan yanıcı madde asit de içerdiğinden solunum yollarında da yanmalara neden oluyor. İşaret fişekleri internet üzerinden rahatlıkla temin edilebiliniyor.

Leverkusen Kulübü şimdi fişeği atanların belirlenmesi için çalışıyor. Kulüp alacağı para cezasını bu kişi veya kişilerden tahsil etmek için hukuki yollara başvuracak.

Yorum

• hunt yine yazdi

son dakikada penalti kacirdi
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.02.2017, 22:23.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• HSV eline geçen fırsatları tek tek harcıyor. Sene sonunda aramazlar inşallah...
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• wob bizden fazla kacirdi

gnabrynin golü enfesdi, mutlaka izleyin

Ünal Karaman

Yorum

• Bundesliga benim için Lewndowski demek. Ayrı bir hayranlık besliyorum kendisine muhteşem bir komple forvet. Reus'un da yuvadan uçma zamanı geldi eğer Abu gidecekse... Çok değişik seviyelere çıkabilir hala şansı var.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ulan ömer

o ne mallik öyle

Ünal Karaman

Yorum

• Hoffenheim 29 yaşındaki Teknik Direktör Julian Nagelsmann'in kontratini 2021'e kadar uzatti.

Yorum

• Schalke 04´ün yeni teknik direktörü 31 yasindaki Domenico Tedesco oldu.

Yorum

• Bayern Münich Real Madrid'den James Rodriguez'i 2 yıllık kiraladğını açıkladı.

Yorum

• Almanya Süper Kupası'nın şampiyonu Bayern oldu. Dortmund karşısında 2 kez yenik duruma düşen Bavyera ekibi, penaltılar sonunda gülen taraf oldu.Signal Iduna park'ta oynanan maça iyi başlayan Dortmund oldu. 12. dakikada Pulusic ile öne geçen ev sahibine 18. dakikada Lewandowski karşılık verdi. 72. dakikada Bayern çok önemli bir fırsatı kullanamadı, dönen topta rakip defansı eksik yakalayan Aubemeyang güzel bir vuruşla Dortmund'u tekrar öne geçirdi. Ancak 88'de Burki'nin hatası sonucu skora bir kez daha denge geldi. Maç bu skorla sona erdi. Penaltılar sonunda rakibini 6-5 yenen Bayern Süper Kupa'nın sahibi oldu.
                          Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!

Yorum

• adam

almanca

Ünal Karaman

Yorum

• Yarmolenko`da tutarsa Nuri ile birlikte Dortmund izlenir bu sezon
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Frankfurt maci bayagi ilginc gecti yine. frankfurtlular ne düsünüyor bilmiyorum ama acayip heyecanli maclari var. Augsburg olsun Stuttgart olsun, resmen dram.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim