Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Almanya | Bundesliga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler sezon başından beri hakettkileri bir şampiyonluktu darısı başımıza

Yorum

• Hainlikten Kahramanlığa.!

Şubat'ın sonlarına doğru Kaiserslautern Hamburg karşısına çıkar. Oyundan alınan Lakic'i taraftarlar ıslıklar, kötü tezahurtlarla uğurlar. O bir anlamda hain olmuştur artık. Wolfsburg'a imzayı attığı için eski günlerindeki gibi gol atmıyor, kendisini zorlamıyor diye düşünür taraftar. Fotoda görüldüğü üzere ıslıklardan kötü tezahurattan dolayı zor durumda olan oyuncu sakinleştirilir.. Yıkılır.. Arkasından takımının oynadığı Gladbach, Frankfurt ve Leverkusen maçlarında da ondan ses çıkmaz.. Kritik noktaya gelinmiş ve taraftarların gözünden düştükçe düşmüş, yuhalanır ıslıklanır olmuştur artık her maçta..

Önce direkt rakibi konumundaki Stuttgart deplasmanında iki tane atarak takımı galibiyete götürür.. Sonraki haftayı boş geçse de bana göre kırılma maçı olan Schalke deplasmanındaki galibiyeti getiren tek golü atarak takımı ligde tutan oyuncu olur. Büyük oranda düşmeyi engellemiştir aslında tek başına..

Wolfsburg maçında ne yapacağı en azından Kaiserslautern için çok da önemli değildir lakin gelecek sene formasını giyeceği Wolfsburg ve elbette kendisi için de hayati önem taşır onun performansı..

Wolfsburg 1-0 öne geçer ve fakat sonra..

10 gün sonra formasını giyeceği kulubü ikinci Bundesligaya çok ama gerçekten çok yaklaştıran o kafa golünü atar.. K'Lautern aslında kurtarmıştı ve hiç de gereği yoktu belki ama o görevini en iyi şekilde yaptı.

Zaten atmıştı zaten ispatlamıştı ve tutmuştu takımını birinci Bundesligada.. Siz olsaydınız atar mıydınız ?

Çocukluğumda Bayern'in 10 numarası Brian Laudrup'u farklı severdim, teknik çalımcı filan. Bayern sonrası Chelsea diye devam eti macerası. Devre arasında Kopenhag takımı ile anlaşıp ülkesine geri dönecekti ama Avrupa Kupasındaki rakibi de bir ay sonra formasını giyeceği Kopenhag olmuştu. 1-0 ve 0-0'lık sonuçlarla(yanlış hatırlamıyorsam) Chelsea Kopenhag'ı eler iken o tek golü de kupadan elenmiş takıma giden Brian Laudrup atıyordu ve ben bunu hiç unutmam..

Lakin Lakic'in bu yaptığı bundan da öte bir şey. Zira Chelsea'nın o gole ihtiyacı vardı ama Kaiserslautern'in değil.. Yine de atmak ve anlaştığı takımla ikinci lige düşmek.. Bizzat düşürmek..

Helal oLsun Srdjan Lakic.!

Şubat'ın sonlarına doğru Kaiserslautern Hamburg karşısına çıkar. Oyundan alınan Lakic'i taraftarlar ıslıklar, kötü tezahurtlarla uğurlar. O ...
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Lakic helal olsun.
        Süper bir yazı olmuş.
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• wolfsburg suan düsüyor tuncayi 2.ligde izleriz artik haha
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• neyse kurtardi wolfsburg
            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• christoph daum´lu eintracht frankfurt ligden düstü
              beter ol daum

Yorum

• süper kupa schalke

Yorum

• maçı son dakikasına rast geldim penaltıları izleyebildim sadece. schalke kupayla başlıyor lige bakalım şampiyon olabilecekler mi?

Yorum

• Dünkü maçın 2. yarısını izledim.
                    Dortmund çok net pozisyonları harcadı, Schalke'yi ezdiler resmen ama son vuruşlar berbat olunca maç penaltılara gitti.Schalke'nin tek net pozisyonunu hatırlıyorum, o kadar.
                    Dortmund bu sene de şampiyonluğa oynar.
                    Schalke bana hiç umut vermedi açıkçası, bilemem belki ilerde toparlanırlar ama ben şampiyonluğu kovalayabileceklerine inanmıyorum..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ribery sakatlandı uzun bir süre yok.
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• borussia dortmund kombine satisini durdurdu.
                        satilan kombine sayisi 53000.
                        yeni almanya rekoru

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          borussia dortmund kombine satisini durdurdu.
                          satilan kombine sayisi 53000.
                          yeni almanya rekoru
                          Dünya Rekoru diyebiliriz
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bundesliga bu akşam başlıyor.
                            21.30 / B.Dortmund-Hamburg
                            Yayın trt spor
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 53Bin Kombineli taraftarın önünde izleyelim bakalım son şampiyonu.

Yorum

• 80270 bilet satilmis bu mac icin. tüm biletler satilmis yani

biz bu rakama 6 macta zor ulasiyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim