Şunu da gördük bizim Türk oyuncular Avrupalılardan daha iyi. Alt yapıya değer verip 11 Türkle çıkma planları yapmalıyız. Eski Avrupa kalmadı. Eski Yıldızlari Brezilya bile tükendi el fenomeno Ronaldo ne de Ronaldinho yetişir artık o kuşaklar gitti. Yeni nesil bambaşka.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EURO 2024 | Şampiyon İspanya!
Daraltma
X
-
Üstelik gömülene kadar kontrol bizdeydi, herif bir santraforla olayı çözdü işareti verdi ulan adam önlem almaz mı,İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç şansa bala tur geçeceğini zanneden mal Montella..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Spaletti ile hiç mi yemek yemedi . Bu ne biçim italyan.İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstelik gömülene kadar kontrol bizdeydi, herif bir santraforla olayı çözdü işareti verdi ulan adam önlem almaz mı,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildihayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Avrupa şampiyonu rahat olurduk. Artık şampiyonlar Ligi'nde de Türk takımları şampiyon olabilir diyebilirim. Yeeter ki iyi teknik direktör olsun.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Çok gömüldük, oyuncu değiştirmedik, şanssızdık.
Yazık oldu, Hollanda geçilmeyecek takım değildi.
Gruptan mucizevi çık,
Son 4 ü acemilikten kaçır,
Çok enteresan bi takım ve milletiz izahı yok.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Santraforu 1-0'ken alıcaksın cesur olucaksın, cesur olursan kazanırsın, kaybetsende herkesin ağzını kapatırsın, korkaklar ise her zaman kaybetmeye mahkumdur..
Israrla santraforsuz oynayıp, Kenan'ı çıkması gereken dakikalarda çıkarıp oyuna santrafor almayarak çeyrek finale kadar yine iyi geldik, cesur olsaydık final oynardık..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 07.07.2024, 00:21.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Montella sen iyi oyuncuydun oğlum defansa yatacak nesta mi var biz de cannavoro mu ? Biz gömülursek yeriz İtalyan değiliz. Adam İtalya mantığına büründü. Hocasını arasa ah lippi falan olacak bunu orada döverdi. İtalya'nın yüz karası.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Adamları öyle kitledikki ilk yarı ne yapacaklarını şaşırdılar, golü de bulduk.
Ama ikinci yarı adamlar pivot santrafor alınca işin rengi değişti maalesef, yine de çok kötü pozisyonlar vermedik ama saçma sapan bize yakışır goller yedik.
Maçı getirmişsin oraya kadar 1-0 hamle yap abi, neden beklersin o kadar. 2-1 olunca aldın çocukları ne kadar pozisyona girdiler.
Yazık oldu cidden.
Ne diyelim canınız Sağolsun bizim Çocuklar.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Ulan simdi Almanya sokaklarini inletecektik ama hep mal Hocalar bizi bulur. 2008 kura sansi ile neredeyse finale cikiyorduk, bu sene de ayni sans. Ama mal Hoca kendi becerisi saniyor.
Merih oynamis olsa, bu maci gecerdik. Ama o olay sayesinde, Türk düsmanlarinin sayisini da gördük cok sükür“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Abdullah mi daha kötü montella mi Abdullah bence.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#AbdullahAvcıGörevehayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum