aşırı yetersiz bir hoca ile çok bile gittik montella hamit ve büyükekşi gitmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EURO 2024 | Şampiyon İspanya!
Daraltma
X
-
Ispanya milli takimi da bi ara santraforsuz oynuyordu hocalari del bosque idi sanirim. Haa biz ispanya milli takimi degiliz o ayri bir mesele. Enes unal sakatlanmasa, meeih ceza almasa veya hakem rakibin 2 net kirmizi kartindan birini verse turu gecerdik. Ilk golde abdulkerim napiyor resmen rakibini izliyor. Ikinci gol de ayri bir komedi. Stoperde abdulkerim ve samet ile olmaz. Bence ahmet can kaplan oymasaydi her ikisinden de daha iyi performans gosterirdi de takim 3 lu savunma ile oynuyordu. 3 tane stoper ile. Her neyse olan oldu. Montella da cok merak ediyorum eger gol yemese mac 1-0 bitse kacinci dakikada ilk degisikligini yapacakti. Kenan resmen sahada les atti inatla cikarmadi adami. Degisikliklerden sonra ksiitli zamanda pozisyonlarda bulduk. Belki de degisiklikler erken yapilsa fark da atacaktik adamlara.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayla devam edilmeli bence de
Eleştirilir tarafları olmakla birlikte gelinen nokta bence başarı
Yapılacak iş bir dahaki turnuvaya kadar iki 9 numara hazirlamak olmalı
Devşirme işini biz de düşünsek iki kara golcü harika olur belki de
1 saniye durmamalı, tüm turnuvayı santraforsuz oynadı.
Yorum
-
Valla öyle üstün bir kalite ya da teknik falan görmedim rakipte... sisirilmis takimin önde gideni kendileri, hocalari da çöp, yari finalde de 2 çöp hoca kapisacak (southgate vs koeman)İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes elinden gelen mücadeleyi gösterdi. Hollanda üst düzey bir takım olmasa da sonucu kalite ve teknik kararlar belirledi. Tüm bunlara rağmen biraz becerikli olsaydık çok rahat yarı final yapabilirdik…
bu balon portakallara elenmek acâyip sinir etti beni
valla hangi psikolojiye kim girer kim girmez bilmem, ama su meselede en basta uefa'ya avrupa'ya laf etmeyip yapilan hareketi elestiren kusura bakma da gitsin kumda oynasin yaa... Arnavut yapinca sorun yok, zirp pislikler yapinca çit yok, ingiliz topçu rakip taraftarlara orasini burasini gösterince yalandan cezâ ver (mkodumun madrid lobisinin topçusu diye ayrica, o da etken)İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerih konusunda dünya bize düşman psikolojisine girmem. Düşman pusuda beklese de sen kapını açmazsan kimse içeri giremez. Merih'in ergenliği bizi kupadan eden büyük etmen oldu.
bize gelince "ergenlik" oluyor, yok yaa ?
bu düsüncenin Ö.Özel'in "genç sporcumuz özgürlük isâreti yapti linç edildi" diyen psikopat komünist düsünceden ne farki var ?? ; bilmeyen varsa orada "kenj sborcumuz" diye utanmadan bahsettigi kisi azili pkkli deniz naki
Bizim devlet/hükümet adam olsa hem istiklal marsinda tüm topçulara o hareketi yaptirir (ya da isteyen/rahatsiz olmayanlara), üstüne de sinir kapilarini avrupa'ya çikis için açip yüzbinlerce mülteciye yol verip Avrupa'yi it gibi korkutur ama neeerrddeeeeeeEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 07.07.2024, 15:16.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ünal KARAMAN.
Bizim karaboğamız. Türk futbolunda Ünal hocadan daha Türk milliyetçisi tanıyanınız oldu mu? Benim olmadı. Yıllardır bizde oynadı, teknik direktörlük yaptı, uluslararası arenada maçlar oynadı, goller attı. Ne zaman ondan böyle hareketler gördünüz.
Israrla söylüyorum, bir futbolcunun ergenliğinin peşine takıldık kaldık. Bu konudaki düşüncemin oldukça olgun ve sağduyulu olduğunu düşünüyorum.
Biz Trabzonspor taraftarıyız. Bizim sürekli yaşadığımız öteleştirmeyi Türkiye yaşadı.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal KARAMAN.
Bizim karaboğamız. Türk futbolunda Ünal hocadan daha Türk milliyetçisi tanıyanınız oldu mu? Benim olmadı. Yıllardır bizde oynadı, teknik direktörlük yaptı, uluslararası arenada maçlar oynadı, goller attı. Ne zaman ondan böyle hareketler gördünüz.
Israrla söylüyorum, bir futbolcunun ergenliğinin peşine takıldık kaldık. Bu konudaki düşüncemin oldukça olgun ve sağduyulu olduğunu düşünüyorum.
Biz Trabzonspor taraftarıyız. Bizim sürekli yaşadığımız öteleştirmeyi Türkiye yaşadı.
Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Ünaldan hoca olmaz.
Teknik direktör yerli hocalar yok zaten. abdullah avcı da gelmemeli Türk takımının başına.
Jurgen Klop boştayken her türlü para ve imkan kullanıp Türk takımının başına getirilmelidir.
geçelim milliyetçi ayaklarını bize iş bilen hoca lazım.
Jurgen Klop getirilmeli acil. ben hocayı zekasıyla seçerim ve iş bilen ekibiyle seçerim bu anlamda yabancı hoca bulunmalı ama hoca olacaksa bu klop olmalı işte
hocaların kralı
En son erenslash tarafından düzenlendi; 07.07.2024, 16:58.
Yorum
-
Son paragraf için saygılar sunuyorum Seferim.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla öyle üstün bir kalite ya da teknik falan görmedim rakipte... sisirilmis takimin önde gideni kendileri, hocalari da çöp, yari finalde de 2 çöp hoca kapisacak (southgate vs koeman)
bu balon portakallara elenmek acâyip sinir etti beni
valla hangi psikolojiye kim girer kim girmez bilmem, ama su meselede en basta uefa'ya avrupa'ya laf etmeyip yapilan hareketi elestiren kusura bakma da gitsin kumda oynasin yaa... Arnavut yapinca sorun yok, zirp pislikler yapinca çit yok, ingiliz topçu rakip taraftarlara orasini burasini gösterince yalandan cezâ ver (mkodumun madrid lobisinin topçusu diye ayrica, o da etken)
bize gelince "ergenlik" oluyor, yok yaa ?
bu düsüncenin Ö.Özel'in "genç sporcumuz özgürlük isâreti yapti linç edildi" diyen psikopat komünist düsünceden ne farki var ?? ; bilmeyen varsa orada "kenj sborcumuz" diye utanmadan bahsettigi kisi azili pkkli deniz naki
Bizim devlet/hükümet adam olsa hem istiklal marsinda tüm topçulara o hareketi yaptirir (ya da isteyen/rahatsiz olmayanlara), üstüne de sinir kapilarini avrupa'ya çikis için açip yüzbinlerce mülteciye yol verip Avrupa'yi it gibi korkutur ama neeerrddeeeeee
Oğullarımın ikisi o partiden değil ama düşünceden, benim ise hiç işim olmaz ama kesinlikle yetkim olsa dediğin gibi yaptırırdım, hatta bu başlığa da yazdım sanki.
Ama bizim ülkemizde Milliyetçilik te Din de sadece menfaat ve makam için kullanıldığı için yapamazlardı o işareti, onun için benim gözümde ha avrupalı Türk düşmanları, ha bizim başımızdakiler, farkları yok.
Çocuk suriyede bayrağımızın yakılmasının gazıyla yaptı o işareti, onların ülkeye doldurulmasına tek 1 kelam etmeyen, 12 milyon istilacıya göz yuman sözde Milliyetçi parti şov yaptı, ülkemin samimiyet seviyesi bu işte. Neyse...Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Trabzonspor mutlaka barış alper gibi ferdi kadıoğlu gibi futbolcular bulmalı. Sağlam güçlü ve inatçı
En yakın olanı trezeguet i satmaya çalışıyoruz
Özete geçersek
Gürcistan maçını son dakiklarda veriyorduk şanslı idik. Adamların ilk maçı olduğu içinde beceriksizlerdi
Portekiz e karşı yokları oynadık
Çeklere en iyi oyuncusu partik schick olmadğı 10 kişiye karşı zor kurtardık
İyi oynadığımız avusturya maçında uzun forvet girdi. 1 gol yedik. Son saniye de mert in müthiş kurtarışı olmasa maç uzayacaktı
Hollanda ya karşı ilk yarı oynadığımız maç en iyi oynadığımız maçtı. 2. yarı barış yoruldu, Adamlar yan topa geçti. Bizim montella uyudu. Okay ile direnç katamadı. Sonuşta 2 gol yiyince aklımız başımıza geldi. Bu sefer sıçrayamadık
Velhasıl. Kötü değiliz ama şansa bala gittik. Turnuvanın şampiyon takımları ispanya, ingiltere,almanya ve fransayı rakip olmadık. zaten 20 yıl önce 8 takımla yapılıyordu.
Ferdi ve Barış çok iyiler.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Okuma-yazman var mi? Eger varsa [MENTION=11424]chener[/MENTION]'in yazdigini bir daha oku.İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnaldan hoca olmaz.
Teknik direktör yerli hocalar yok zaten. abdullah avcı da gelmemeli Türk takımının başına.
Jurgen Klop boştayken her türlü para ve imkan kullanıp Türk takımının başına getirilmelidir.
geçelim milliyetçi ayaklarını bize iş bilen hoca lazım.
Jurgen Klop getirilmeli acil. ben hocayı zekasıyla seçerim ve iş bilen ekibiyle seçerim bu anlamda yabancı hoca bulunmalı ama hoca olacaksa bu klop olmalı işte
hocaların kralı
Adam diyor Ankara, sen diyorsun...Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Bmn kurucularından olduğu söylenen (öyle mi?) Can Kakışımdan Şimşek ve futbol yorumu, ilginç ve tutarlı buldum
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEÄŸer barış alperde son vuruÅŸ olsaydı,özellikle de bu turnuvadan sonra,Türkiye’den yakın zamanda kırılması güç bir bonservisle transfer yapardı diye düşünüyorum
Bizde yetenekli oyuncular var ancak komple üst düzey oyuncu kiriterlerine sahiplermi? tartisilir
Kırılma maclarindan birisinde son saniyede kaleci mert çıkıp maçı kurtardı arkasından hollanda maçı oynadık herkes iyi niyetle mücadale etti 2-1 arkaya düşmüsuz maç gitti gidiyor tüm riskleri almışız hollanda geriye yığılmış bastıriyoruz ancak gergin ve panik havasında o esnada sahneye maçı kurtaracak ekstra birseyler yapacak oyuncumuz henüz yok
Barış ve Ferdi çok iyi oynadılar ancak eksik olan iyi oyunlarını gol ve asistlerle taclandiramamalari oldu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum