Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2024 | Şampiyon İspanya!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avusturyalılar yapamadı, Almanlar yapamadı, belki biz yarı final yapacağız

Carvajal çıkarken yap bir bozkurt
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öncesinde ofsayt olabilirmiş, öyle dedi spiker. Mantıklı geldi yoksa mutlaka çağırır.

Neler kaçtı ya, müthiş maç oldu.
      Ofsayt pozisyon yoksa şu turnuvada Almanlar aleyhine hata yapılır mı haşa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• İspanyollar turu geçse de çok cezalı oyuncusu oldu

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ofsayt pozisyon yoksa şu turnuvada Almanlar aleyhine hata yapılır mı haşa

Kroos son maç ayağına geleni geçeni indirdi atılmadı
          ( ゚д゚)

Yorum

Kroos son maç ayağına geleni geçeni indirdi atılmadı
            İlk beş dakikada 2 tane sarı kartlık faulü vardı, Almanlar nasıl 11 kişi tamamladı anlamak zor

trabzonspor

Yorum

Öncesinde ofsayt olabilirmiş, öyle dedi spiker. Mantıklı geldi yoksa mutlaka çağırır.

Harika maçtı cidden, Almanların elenmesine sevindim.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Çok güzel maç oldu ama Almanya'nın buz gibi penaltısını vermedi hakem. Bardhi'nin kupa maçında yaptırdığı penaltıdan farkı yoktu bence.

Yorum

• Bu el kuralı artık biraz daha netlik kazanmalı. Ben hakemin kararını anlıyorum. Kol doğal konumda, kısa mesafe, vurmadan önce zaten açık kolu ve kapatmaya çalışıyor. Yani genişletmiyor vücudunu.

Yorum

Düğündeydik izleyemedim,
                    Daha çok kim kaçırdı, hak eden mi çıktı.

Biz olmuyorsak Almanya olsun isterdim üzüldüm Almanlara.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok güzel maç oldu ama Almanya'nın buz gibi penaltısını vermedi hakem. Bardhi'nin kupa maçında yaptırdığı penaltıdan farkı yoktu bence.
                      Bence çok farklı pozisyonlar. Bardhi kolunu vuruştan sonra açmıştı ve omuz üstündeydi kolu diye hatırlıyorum. Doğal konumdada değildi. Çok net penaltıydı

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Düğündeydik izleyemedim,

Oyun olarak İspanyollar daha iyiydi. Daha net ataklar Almanlardaydı. Yalnız kim kazansa öbürüne haksızlık olacaktı, öyle iyi maçtı. Kaçırman bir tık kötü olmuş.

Havertz iki tane net kaçırdı. Fülkrug kaçırdı. Morata takımın geri kalanına göre kötüydü o da kaçırdı. Takımlardan birine Sörloth koy uzatmaya gitmezdi.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok güzel maç oldu ama Almanya'nın buz gibi penaltısını vermedi hakem. Bardhi'nin kupa maçında yaptırdığı penaltıdan farkı yoktu bence.
                          İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu el kuralı artık biraz daha netlik kazanmalı. Ben hakemin kararını anlıyorum. Kol doğal konumda, kısa mesafe, vurmadan önce zaten açık kolu ve kapatmaya çalışıyor. Yani genişletmiyor vücudunu.

Şurada ofsayt var o yüzden VAR çağırmadı diyorlar.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düğündeydik izleyemedim,

İspanya gole kadar çok iyiydi Ertan abi, ama gol atınca baya gömüldüler golü de yediler son dakikada, uzatmada Almanlar daha baskındı fakat golü ispanya buldu uzatmanın son dakikasında.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

Şurada ofsayt var o yüzden VAR çağırmadı diyorlar.
                              cucurella nın eline penaltı verseler her maç oyuncular penaltı almak için rakip oyuncunun koluna topu vurdurmaya çalışır, buda teknik açıdan zor bişey değil

oyuncular kolları arkada defans yapar diye bir kural yok,zaten böyle bişey oyuna aykırı

özetle cucurella nın pozisyonu için, oyna devam diyorum
                              TEKKEBALL

Yorum

• bruno fernandes i tebrik ettim, helal olsun, lider özellikli oyuncu budur aga

serbest vuruşta topu ronaldo ya bırakmadı

bruno bence büyük bir karekter
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim