Bu el kuralı artık biraz daha netlik kazanmalı. Ben hakemin kararını anlıyorum. Kol doğal konumda, kısa mesafe, vurmadan önce zaten açık kolu ve kapatmaya çalışıyor. Yani genişletmiyor vücudunu.
Çok güzel maç oldu ama Almanya'nın buz gibi penaltısını vermedi hakem. Bardhi'nin kupa maçında yaptırdığı penaltıdan farkı yoktu bence.
Bence çok farklı pozisyonlar. Bardhi kolunu vuruştan sonra açmıştı ve omuz üstündeydi kolu diye hatırlıyorum. Doğal konumdada değildi. Çok net penaltıydı
Düğündeydik izleyemedim,
Daha çok kim kaçırdı, hak eden mi çıktı.
Biz olmuyorsak Almanya olsun isterdim üzüldüm Almanlara.
Oyun olarak İspanyollar daha iyiydi. Daha net ataklar Almanlardaydı. Yalnız kim kazansa öbürüne haksızlık olacaktı, öyle iyi maçtı. Kaçırman bir tık kötü olmuş.
Havertz iki tane net kaçırdı. Fülkrug kaçırdı. Morata takımın geri kalanına göre kötüydü o da kaçırdı. Takımlardan birine Sörloth koy uzatmaya gitmezdi.
Bu el kuralı artık biraz daha netlik kazanmalı. Ben hakemin kararını anlıyorum. Kol doğal konumda, kısa mesafe, vurmadan önce zaten açık kolu ve kapatmaya çalışıyor. Yani genişletmiyor vücudunu.
Şurada ofsayt var o yüzden VAR çağırmadı diyorlar.
Düğündeydik izleyemedim,
Daha çok kim kaçırdı, hak eden mi çıktı.
Biz olmuyorsak Almanya olsun isterdim üzüldüm Almanlara.
İspanya gole kadar çok iyiydi Ertan abi, ama gol atınca baya gömüldüler golü de yediler son dakikada, uzatmada Almanlar daha baskındı fakat golü ispanya buldu uzatmanın son dakikasında.
Şurada ofsayt var o yüzden VAR çağırmadı diyorlar.
cucurella nın eline penaltı verseler her maç oyuncular penaltı almak için rakip oyuncunun koluna topu vurdurmaya çalışır, buda teknik açıdan zor bişey değil
oyuncular kolları arkada defans yapar diye bir kural yok,zaten böyle bişey oyuna aykırı
özetle cucurella nın pozisyonu için, oyna devam diyorum
Yorum