Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2024 | Şampiyon İspanya!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bushido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayir yanlis anlamadiniz, benimseyemedigim bir milli takim gercekleri görmek adina devam etmemesinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Mesele kizmak degil mesele bu kadar adaletsizliklerin ve cesitli oyunlarin yillardir milli takim adi altinda takimin icinde dönmesi. 2008 de bu sekilde degildik, ben de degildim. Degisen futbol ve cesitli olaylar sonucunda bu sekilde hissediyorum yapacak bir sey yok
    Renktaş inan ki hepimiz çok doluyuz fakat yine de elensin demeye dilimiz varmıyor, dışardan mesajın sıkıntılı görünüyor ama yüz yüze konuşsak aslında daha iyi anlatılabilir bu durumlar.
    Şike süreci, adaletsizlikler, Dinin ve Milliyetçiliğin para ve makam için kullanılması gerçekten de çoğu Milli-Manevi düşüncelerimizi baltaladı. Neyse İnşallah bi denk gelip uzun uzadıya konuşma fırsatımız olur, yara aynı yara aslına
    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.06.2024, 13:02.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Hayir yanlis anlamadiniz, benimseyemedigim bir milli takim gercekleri görmek adina devam etmemesinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Mesele kizmak degil mesele bu kadar adaletsizliklerin ve cesitli oyunlarin yillardir milli takim adi altinda takimin icinde dönmesi. 2008 de bu sekilde degildik, ben de degildim. Degisen futbol ve cesitli olaylar sonucunda bu sekilde hissediyorum yapacak bir sey yok
      Kazanalım ama yenilecekse bir şeylerin değişmesi adına fark yemesi daha hayırlı olur. Söylemeniz gereken cümle buydu

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renktaş inan ki hepimiz çok doluyuz fakat yine de elensin demeye dilimiz varmıyor, dışardan mesajın sıkıntılı görünüyor ama yüz yüze konuşsak aslında daha iyi anlatılabilir bu durumlar.
        Şike süreci, adaletsizlikler, Dinin ve Milliyetçiliğin para ve makam için kullanılması gerçekten de çoğu Milli-Manevi düşüncelerimizi baltaladı. Neyse İnşallah bi denk gelip uzun uzadıya konuşma fırsatımız olur, yara aynı yara aslına
        Evet sizi gercekten anliyorum, eskiden bazi seylerin degeri daha farkliydi anlami vardi. Mesaj disardan sikintili görünebilir, formasinda ay yildiz bulunan bir takimda bu tür klüpcülük ve menajer oyunlarinin dönmesinden daha sikintili utanc verici bir mesaj degildi. Ben Trabzonsporluyum ama bunu bundan bagimsiz diyorum ki Ajax gibi bir takimin stoperine hazirlik maclari dahil forma vermeyip samet akaydini oynatmak teknik taktik yada farkli seylerle aciklanamaz. Cok baska oyunlar dönüyor. Mart ayinda federasyonun acikladigi trabzon fenerbahce macindan sonraki cezalardan sonra bu federasyonun takimini desteklemek degil izlemek bile icimden gelmiyor. Federasyonun basindaki bir insan ismi altintop benim sizin ulke futbolunuza ihtiyacim bana oldugunuz kadar yok diyecek ve halde hala görevine devam edebilecek, türk insani buna sesini cikaramayacak. Ne ara bu kadar degisti bazi seyler bunlar sindirilir oldu. Aslinda biz gurbette yasayanlar cok baglidir milletine milli takimina. Bende bagliyim vatanima herkesten cok. Ama iste bizi öyle bir noktaya getirdiler ki artii milli takima bu sekilde bakmaya basladik elimizde olmadan. Umarim kendimi biraz olsun anlatabilmisimdir. Size saglik dolu bir yasam dilerim, Allaha emanet olmaniz dilegiyle…

Yorum

• İtalya da gitti gibi.. Çevirecek oyun da yok, kadro da yok, heves de yok.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İsviçre, Avusturya turnuvanın en iyi takımlarından iki takımda bizi öper normal şartlarda..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ya senin memleketin üçlü savumayla meşhur değil mi elinde kanat oyuncusu yok 4-2-3-1 oynuyorsun. Biri Chiesa, diğeri El-Sharawy. Diğer alternatifin Zacagni diye biri. Bu ne rezil İtalya kadrosu ya. Bizim kanat rotasyonu daha iyi. Kur üçlüyü, at Dimarco'yu sol kanada. Sağ kanada da benzer bi dana koy. Senin oyunun bu. Valla rezalet mr. spagetti mahvettin takımı.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İsviçre, Avusturya turnuvanın en iyi takımlarından iki takımda bizi öper normal şartlarda..
                Deme öyle deme, türk futbolu kendini dev aynasinda goruyor. Final soylemleri basladi bile simdiden. İsvicre yada avusturyadan biri finali görecek. Bu adaletsizliklerin oldugu, cirkin islerin döndügü milli takim bunlarla basa asla cikamaz.

Yorum

Deme öyle deme, türk futbolu kendini dev aynasinda goruyor. Final soylemleri basladi bile simdiden. İsvicre yada avusturyadan biri finali görecek. Bu adaletsizliklerin oldugu, cirkin islerin döndügü milli takim bunlarla basa asla cikamaz.
                  2 takımda milli takımı kucağına alıp hoplatır, Salı günü görücez..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arnavutluk ilk maçta İtalya'ya karşı çok çekingen oynadı ve yenildi. İtalya'nin böyle olduğunu bilseler en kötü beraberlik alırlardı.
                    Cekinmeyeceksin, korkmayacaksin. Cekya'ya karşı, Gürcistana karşı 4-6-0 oynamak rezilliktir, ezikliktir.
                    Avusturya bizi yarın maalesef eler.

Yorum

Bunlari dedigimde suclu oluyorum. Türk futbolu bu iki ülke ile yarisacak potansiyelde asla olamadi. Avusturya en az 3 gollu galibiyet alacaktir

Yorum

• Nagelsmann 125 milyon degeri olam wirtzi yedek baslatiyor. Her mac sonradan atan füllkrugu oynatmiyor gene adamlar agzini acamiyor saygi duyuyor güveniyor. Senin takiminda 18 yasindaki velet oynamayinca ortaligi ayaga kaldiriyorsun, elinden yelegi nasil alir diye aglayip zirliyorsun medya olarak. Durum sadece futbol degil. Türk medyasi ve milli takimi oyun olarak elbette degismeli ama kafa olarak degismedigi sürece bu ülke uluslararasi turnuvada basari elde edemez, edirneden öte klüp takimlarini hoplatip dururlar. En önemlisi de liginden cikan oyunculara asla hak ettikleri bonservis degerlerini vermezler. Biz kendimizi dev aynasinda görüp final diyoruz, adamlar seni takmiyor ciddiye almiyor.

Yorum

Kura şansı yanımızda derken herkese 5 atarız demiyoruz. Salı günü Almanya veya Fransa'yla mı oynamak isterdim yoksa Avusturya veya İsviçre'yle mi? Bugün Danimarka Almanları elesin, Danimarka turnuvanın en iyi takımı bizi kucağında hoplatır yazacaksınız.

Danimarka İtalya'nın yapması gerektiği dizilişi yapmış. Fiyat performansı İtalya'dan iyi gözüküyor.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Ey gidi türk milli takimi butun maclari izliyorum son 16 turundaki hangi takimla basa bas oynayacaksin acaba. Sali günü tokat yiyince bakalim neler olacak

Yorum

• Eriksen müthiş kontrol etti. Şutu da iyi gibiydi ki Rudiger çok iyi kapadı.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Nrw tarafina her yaz böyle yagiyor. Turk kanali gostermedi ama hkem maci yagmur nedeni ile durdurmadi. Stadin yakinina 3 kere yildirim düstü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim