Bir galibiyet ile bahar gelmez. Adaletsizliklerin oldugu bu takim avusturyayi eleyip öteye gecemez buyuk bir sey olmadikca. Bizim insanimiz bir galibiyette kendini neden dev aynasinda görüyor anlamiyorum. Turnuvanin ev sahibi almanya nagmaglup ilerlerken bile türk mili takimi kadar havaya girip beklenti icerisinde olmuyor. Dün maci izlerken türkiyenin orta sahada attigi calimda bile bagiran kendinden gecen spikeri görünce maci baska kanaldan izlemek zorunda kaldik. Ligini sallayan yok, ligindeki kaliteyi önemseyen yok, ligindeki türk bir oyuncuya bonservis olarak hayal ettigin 40-50 milyonlari verecek takim yok. Haddi bilerek devam etmek cok önemliydi. Biz bunu yapamiyoruz. Bütün spor kanallari avusturya karsisinda türkiyeyi favori görebiliyor. Ben anlamiyorum. 2 bucuk ay önce 6 yedigim takimi elemeyi ummak farkli bir sey eleyecegiz demek daha farkli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EURO 2024 | Şampiyon İspanya!
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya'da düzenlenen EURO 2024'te adını son 16 turuna yazdıran A Milli Futbol Takımı, 1 milyon 500 bin euroluk son 16 ödülünü de kasasına koydu. Ay-Yıldızlılar EURO 2024'teki bu performansıyla toplamda 12 milyon 750 bin euroyu kasasına koydu.
Bize yeter.
Yorum
-
Montella'yı beğenmiyorum ama fazla abartılmış ve şişirilmiş jenerasyona sahibiz. Bu abartılmış kadro ile son 16'ya kalmak başarıdır. Arda falan iddia ediyorum turnuvada hiçbir takımda 11 oynayacak seviye değil. Kaç haftadır onun üzerinden kaos çıkarılmaya çalışılıyor. Avusturya muhtemelen bizi rahat eleyecektir. Olur da biz eklersek ben montella'yı başarılı bulurum.
Yorum
-
Ne kadara olsa olsun nefretiniz bazı oyunculara ve vb, Milli Takım özeldir ,burda bazı arkadaşları anlamıyorum nedir bu nefret? bu kadara olamaz bende Montella'yi ve birkaç futbocuyu beğenmiyorum ama benim Milli Takımım bu hiçbir zamanda vazgeçmem...Gelelim dünkü maça , kolay maçı zora sokuyorlar ve birçoğu sahada resmen futbolu unutuyor ve panike giriyorlar bana göre Gürcistan Türkiyeden daha iyi futbol oynuyor ve hatta bizim yendiğimiz maçta bile iyi futbol oynadılar göze hoş futbol oynuyorlar ve en önemlisi karşılarındaki takımdan korkmuyorlar ,kendi futbollarini oynuyorlar buda bizim handikepimiz çünkü bizim Montella güya taktik yapıyor oda bizim futbolcuların kafası karışıyor bu benim düşüncem
Yorum
-
Sirf ay yildiz tasiyor doye bir takm desteklenmez. Benimsemedim kardesim zorla degil ya ? Adaketsizliklerin oldugu, cesitli oyunlarin döndügü, les olan türk futbol federasyonunun mili takimi, benim turk futboluna sizin bana oldugu kadar ihtiyacim yok diyen hamitin görev yaptigi takimi benimsemedim. Kendini dev aynasinda gören medyanin futbol takimini benimsemedim.
Alman milli futbol takimi daha samimi geliyor yemin ederim. Adamlarda haksizlik yok, hersey bir düzen icerisinde. Werner kadroya alinmadi birsey diyen olmadi, dortmundun yildizi adeyemi alinmadi kimse birsey demedi. Senin ülkende alinmayan oyuncu icin klübü baski ve aciklamalar yapiyor. Hersey kokusmus. Bu düzenin milli takimini sirf vatanimin takimi diye destekleyecegime yasadigim yerin takimini desteklerim
Yorum
-
Avusturya güzel oynuyor, imrenilecek bi seviyedeler biliyorum ama bizim hem millet olarak, hem takım olarak garip reflekslerimiz var, bu dakkadan sonra başka bi boyuta geçip Avusturyayı elemek beni şaşırtmaz.
Benim grup aşamasından umudum yoktu,çıkmayız diyordum, haksız da sayılmazmışım, oynanan oyun rezil, kadro seçimi rezil ama şansa bala çıktık.
Bu aşamadan sonra ruh halimiz değişiyor, ben bi sürpriz bekliyorum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bizim maçın normal süreler içerisinde tamamlanabilecegini düşünmüyorum uzatma veya penaltılara kalacaktır. Her ne kadar hazırlık maçında feci bir mağlubiyet almış isek te başka bir ortam ve atmosferde karsilacagiz bu sefer.
Hakan sanırım cezalı montella taşları mecburende olsa yerinden oynatacak başka yolu yok. Avusturya'nin agresif oyununa ya sertlik ya da aynı tondan saldırı ile cevap vermemiz gerekiyor. Geriye yaslandigimiz zaman adamlar sayısız kere deneme ile illa ki 2-3 tanesini içeri bırakırlar.
Bize şok bir golle öne geçerek başlayacağımız bir senaryo lazim aksi halde en başta söylediğim sürece kadar işi uzatabiliriz ancak.En son Courage tarafından düzenlendi; 28.06.2024, 21:53.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Gercekten Ferdi ve Baris Alper cok farkli. Takim bir sekilde ayakta kaliyorsa onlarla oluyor. Bir kivilcim olacak hareket yapabilen sadece onlar. Calhanoglu cok siradan bu macta olmayacak ve cok da bisey degismeyecek. Arda'nin yetenek olarak eksigi yok fazlasi var ama uzerindeki psikolojik baskiyi yenmesi ve odaklanmasi lazim. Defans ne yazik ki felaket. Turk futbolcusu futbolu cocukken antrenmandan cok sokakta ogrendigi icin defans oynayabilecek yetenekleri gelismiyor. Orta saha veya ileri ucta Allah vergisi yetenekler ise yarar ama defans oynamak icin isin teknigini bilmek gerekir bizim kazmalarda da mumkunati yok. Ahmetcan kesinlikle oynamaliydi ama abilerden menajerlerden elbette sira gelmez.
Yorum
-
Arkadaş tamam kızıyoruz, eleştiriyoruz da "umarım elenen Türk milli takımı olur" ne demek. Ben mi yanlış anladım acaba bu mesajı.İlk olarak Bushido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarim elenen bir türk milli takimi olurŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Hayir yanlis anlamadiniz, benimseyemedigim bir milli takim gercekleri görmek adina devam etmemesinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Mesele kizmak degil mesele bu kadar adaletsizliklerin ve cesitli oyunlarin yillardir milli takim adi altinda takimin icinde dönmesi. 2008 de bu sekilde degildik, ben de degildim. Degisen futbol ve cesitli olaylar sonucunda bu sekilde hissediyorum yapacak bir sey yokİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş tamam kızıyoruz, eleştiriyoruz da "umarım elenen Türk milli takımı olur" ne demek. Ben mi yanlış anladım acaba bu mesajı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum