Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mislav Oršić

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam 6 ayda toparlanır. Toparlandığında o bitiriciliği de olmazsa bidondan hallice olur.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Risk alması gerekiyor. Stad'da canlı izledim, çalım atmaya çekiniyor.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sakatlık onu bitirmiş gibi
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Kanat oyuncusu yeri gelince risk almalı adam eksiltmeye yeltenmeli ; yeri gelince de basit oynamalı.

Trezeguet gibi sürekli risk alarak düşünmeden eyleme geçmeye çalışarak olmaz.

Ama senin gibi her topu olabildiğince basit değerlendirmeye çalışmak da yanlış.

Çok daha fazlasını bekliyoruz.
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Ben ümidimi kestim, bir halt olmaz bundan, çeyrek Yusuf Erdoğan kalitesinde top oynuyor.

Yorum

• Rezalet.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Trezege bunun için mi gönderildi bedava yani şimdi
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Suratına tükürülüp kovulmalı.

Yorum

• Büyük hayal kırıklığısın kardeş devre arası güle güle.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sezonun ikinci yarısında falan anca hazır olur. O da iyi senaryoda.

Yorum

• Daha durun bu adamın CL maçları var.. zımba gibi şutları var..

Her zaman ki gibi oynatılmayan oyuncu üzerinden vurulur.. oynatılınca da yukarıda ki yorumlar gibi işte.. ağır bir sakatlık yaşadı..kolay değildi tabi ama neyse.

Yorum

• Hadi skora katkı kısmını geçtim ama günümüz koşullarında çalım atamayan dribling yapamayan kanat oyuncusu olmaz...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bitmiş okeye dönüyor
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• sen bu kâinatta görüp görebileceğiniz en iyi sol açıksın .
                              oynadigin her maçta mukemmeldin
                              ama Abdullah Avcı sırf kendi aldırmadı diye seni hep 5- 15 dj falan oynatti..
                              Şenol güneşte sırf tipine gıcık oluyor diye sana ayar oldu ve kariyerine taş koymaya çalışıyor .
                              hepsi gidecek sen kalacaksın yedirmeyeceguz seni .
                              61

Yorum

• Çok kötü oynuyor..Ama yaşadığı sakatlık kolay değil..Bende futbol oynuyorum ve çapraz bağlardan sakatlık yaşadım geçen sene..inanın ayağım dönecek diye sürekli tedirgin oluyorum sahada.Özgüven kayboldu bende istediğim hıza bile çıkamıyorum..Malesef orsiçte bunu aşamayacak gibi hadi biz amatörüz bu adamların o kadar psikolojik desteği var rehabilitesi var dönüşü daha kolay gibi ama bilemiyorum..orsiç soru işareti..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim