Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mislav Oršić

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orsic üzerinden Avcı'ya çok yüklenildi ama ne yazık ki hayal kırıklığı olacak gibi. Trezeguet çok saç baş yolduran bir oyuncu olsa da 15-20 gole katkı yapıyordu. Avrupa'nın da olmayacağını düşünürsek Orsic 10 gol katkısı yapabilirse benim için yeterli...
    En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 02.09.2024, 01:00.
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dandik rakip topçulara üstünlük kuramayan kim olursa olsun sinirimi bozar
      Beni delirtti maç boyunca.Bunun kadar kazma bir adam görmedim.Dribblingi yok.Top kontrolleri zayıf.Tek özelliği şutuydu onu da kullanamıyor. Bu çöple ligde gol falan atamayız biz.

Yorum

• Form tutsun da görürsünüz o zımbaları.. yani inş. görürüz.

Yorum

• Geçen sene ki sakatlık bitirdi adamı

Yorum

• 0 gol 0 asist. topu dağlara taşlara vuruyor, oyunun içinde varlığıyla yokluğu belli değil.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tipik anadolu kanat oyuncusu gibi oynuyor.Çalım yok, orta yok , şut ve gol yok.E nasıl olacak böyle bu iş…
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Sözleşmesi feshedilmeli. Yerine oyuncu bakılmalı.

Danimarkalı sarı çıyan bize güzel kazık attı. Bir de üstüne Taha'yı verdik.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Şenol hocanın seveceği bir profil. Kendisinden verim alacaktır.
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol hocanın seveceği bir profil. Kendisinden verim alacaktır.
                    Şenol hoca o bölgede geçmişte umut bulut-bakambu-babel-cenk tosun gibi hep skorer santrafor özellikleride olan kanat forvetlerle oynadı.Çokda tutacağı bir oyuncu modeli değil bence üst düzey bir performans sergilemezse 1-2 maça kesik yer..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Takımın oyun sisteminde hata var. Orsic klas adamdır ama kullanmasını bilene..

Yorum

• Son resimlerinde asist kralı benim diye bakıyor.Haydi Orsic o iş sende ve bütün maçlarda yapabildiğin kadar asist yap ve hiç acıma, Sana güveniyoruz...

Yorum

• Orsic zamanı geldi artık, şu kolsuzu uzaktan bir avla.

Yorum

• Bu maçta çok çok iyi oynayabilir.Çok boş alanda bulabilir ve gelen asist fırsatlarını çok çok iyi değerlendirmesi lazım.Haydi Orsic sana güveniyoruz...

Yorum

• Sanki geçen seneki sakatlıktan sonra toparlaması eski hallerine dönmesi zor gibi görünüyor.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu maç için bir şey diyemiyorum Visca tüm işi bozdu. Asıl sınav Kayseri maci olacak. Oradaki performansı belirleyici olur.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim