Orsic üzerinden Avcı'ya çok yüklenildi ama ne yazık ki hayal kırıklığı olacak gibi. Trezeguet çok saç baş yolduran bir oyuncu olsa da 15-20 gole katkı yapıyordu. Avrupa'nın da olmayacağını düşünürsek Orsic 10 gol katkısı yapabilirse benim için yeterli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mislav Oršić
Daraltma
X
-
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 02.09.2024, 01:00.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Beni delirtti maç boyunca.Bunun kadar kazma bir adam görmedim.Dribblingi yok.Top kontrolleri zayıf.Tek özelliği şutuydu onu da kullanamıyor. Bu çöple ligde gol falan atamayız biz.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledandik rakip topçulara üstünlük kuramayan kim olursa olsun sinirimi bozar
Yorum
-
Sözleşmesi feshedilmeli. Yerine oyuncu bakılmalı.
Danimarkalı sarı çıyan bize güzel kazık attı. Bir de üstüne Taha'yı verdik.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Şenol hoca o bölgede geçmişte umut bulut-bakambu-babel-cenk tosun gibi hep skorer santrafor özellikleride olan kanat forvetlerle oynadı.Çokda tutacağı bir oyuncu modeli değil bence üst düzey bir performans sergilemezse 1-2 maça kesik yer..İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocanın seveceği bir profil. Kendisinden verim alacaktır.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum