Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nenad Bjelica

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ligi tanımaması büyük dezavantaj, futbolcuların duygu durumlarını ve mental sağlıklarını kısa sürede fark edebilmesi zor görünüyor. Bu yüzden kalan maçlarda bu özgüvensiz kadroda pek etkisinin olabileceğini sanmıyorum. Artık maharetini seneye daha iyi görürüz.

Yorum

Bu sezon kalan maclarin tamamini fsrkli kaybetse bile hocaya laf yok. Henuz ligi ve takimi tanima asamasinda. Seneye kendi takimini kursun o zaman elestirilir. Ayrica bu macta dorukhan, omur, trezegut, peres, bakasetas, gbamin, visca, serkan, parmak gibi adamlar yoktu. Hadi digerleri neyse de bakasetas, trezeguet, peres, omur olmasi gereken adamlardi.

Yorum

2 haftaya Adnan Şenses’e döner. Ben TV’de tahammül edemiyorum adam bunlarla her gün idmana çıkacak. Allah sabır versin.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

bu maçlarda hocayı yorumlamak yanlış

aynı şekilde oyuncularıda yorumlamak doğru değil

bir projen yoksa doğru yapılanmamışsan maddi manevi , oyuncuları değerlendirmek yada oyunculara çöp demek doğru değil

hocaya kızıp oyuncuları savunmak, yada oyunculara kızıp hocayı savunmak, o dönemde değiliz an itibariyle, bu yapılırsa maddi zarardan başka bişey olmaz,

yönetim bence birşeyi doğru yapmalı,nenad hatalı tercih olsa bile(bana göre) gelecek adına ,bu önemli değil, yönetimin yapması gereken şey maaş bütçesini düşürmek,proje ve tercih hatalarına rağmen eğer doğru maaş mühendisliği yaparsan bazı işler rayına oturur

22-23 sezonu maalesef çok acayip kaynak israfına neden oldu, bu kulübün yedek oyunculara milyon avro maaş vermemesi lazım aga

kafayı yersin, aylarca hügo denswil bartra yanlış mühendislik yazdık,yedenk denswil e 2.2 milyon avro maaş verilmez dedik,sonra hügo gitti,nihayet bu durum ortadan kalktı, yani yedek stopere artık milyon avro vermiyoruz diye sevinirken(bartra denswil ikilisi beklerken) ne mi oldu? türkmen ilk 11 e yerleşti ve gene yedek stopere milyon avro verir duruma geldik,şaka gibi,inanılır gibi değil

iddiamız kalmamış,sırf satmak elden çıkarmak için bile bu 2 yüksek maaşlı stoperi ilk 11 oynatırsın aga,hatalı oynasalar bile, ne maddi projen var ne manevi projen, olmaz hocam, manevi projen kalmamışsa (ligde hedef bitmiş), o zaman maddi projeyi devreye sokacaksın,kiralık oynatmayacaksın,satmayı düşündüğün oyunculara süre vereceksin, vs,

biz lazar markoviçi niye oynatıyoruz aga,gelecek sezon gaziantepe hazırlamak yetiştirmek için mi? türkmeni niye oynatıyoruz,25 yaşına gelmiş yeteneği yok,satmak için mi? yok, üzerine türkmeni oynatarak milyon avro maaş verdiğin oyuncuya süre vermiyorsun,
          ha şu olsa hiç itiraz etmem, 18-19 yaşında alt yapıdan gelecek vaat eden bir stoper vardır, onu denemek için oynatırsın,maddi manevi türkmeni oynatmanın bir mantığını göremiyorum,baktım acaba yerli kuralından dolayı mı oynamış, hayır,5 yerli ile çıkmışız maça

manevi projen (hedefler) iflas etmişse hemen maddi projeyi devreye sokacaksın hocam, türkmene süre veriyoruz doğucana süre veriyoruz markoviçe süre veriyoruz, dakika israfı olduğu gibi maddi kayıp,kiralık markoviçe dakika vereceğine alt yapıdan bir gence şans ver,daha mantıklı,
          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 21.04.2023, 01:43.
          TEKKEBALL

Yorum

(UEFA)

Yorum

Son dakikada 4-1 olmasaydı Halilhodzic'le aynı kaderi yaşadı diye yazacaktım. Ancak Bjelica'nın önünde sadece 7 maç var. Dolayısıyla takımı kısa sürede tedavi etme gibi bir imkanı yok ne yazık ki...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Kimse "yeni geldi" demez, futbolda başarısızlık varsa sabır, istikrar kelimeleri çok kullanılır. Bunlar sadece mazeret.

Nasıl bir antrenör oldugu aylar sonra değil önümüzdeki maç çıkaracağı kadro ve taktikten belli olacak. Farklı bir şeyler göstersin mesela orta sahada yine 2 tane tek yönlü 6 kullanırsa, sağ kanatta mevkisiz ve kanatla alakası olmayan Yusuf ile çıkarsa futbolu bilmeyen birine 1.6m euro maaş verdik geçmiş olsun gelecek sezon da yandı kulübü kapatıp gidelim. Bu kadar net söylüyorum.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Senden şampiyonluk felan beklentim yok Bjelica. 11 e yaşları 20-21 yaşlarında gelecek vaad eden yabancı oyuncular monte et ben razıyım. Bıktık bu 30 yaşındaki leşlerden.

Yorum

İlk sınavında çuvalladı ya.

Gradel’e atılan ters toplara ve onun ceza sahasına yaptığı ortalara uyandığında maç 2-1 olmuştu bile.

Zaten sürekli yan top oynayan bir takıma ht4-bartra ile çıkması tüm ortalara rakibin vurmasına neden oldu. Penaltı da, 2.gol de buradan geldi. O kadar kötü bir durumdaydık ki bizim stoperler hava toplarına yükselmedi bile çoğunlukla çünkü alma şansları yoktu.

Hamşik ve Lahtimi hamleleriyle de tüy dikti. Bardhi çöpüne o kadar süre tahammül etmesini de ben açıkçası makedon oluşuna bağlarım başka bir mantığı olamaz.

Yazalım şimdiden 2m tazminatı geçmiş olsun.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Nenad hoca çok güzel adam. Beklediği başarıları bizimle yakalayabilir. Kendisi ile ilgili bir yazı yazdım, linkten ulaşabilirsiniz.

Yorum

Eleştiren arkadaşlar sizce de biraz aceleci davranmıyor musunuz ? Adam kendi kurmadigi bir takıma geldi iki gün sonra maça çıktı, üstelik takımın en önemli oyuncuları da sakatti. Bu vaziyette 1 0 öne geçti takım ama Larsen sağolsun hem penaltı yaptırdı hem de takımı 10 kişi bıraktı.

Bu takım zaten uzun süredir kırılgan. Bir de bu şartlar altındayken oynanan oyun için sizce hocayi eleştirmek ne kadar doğru?

Hadi kendi takımıni kurana kadar beklemiyorsunuz da bari adama 3 4 maçlık bir kredi tanıyın. Bu kadar kısa bir sürede takımı tanımayı geçtim oyuncuların ismini ogrenemezsin.

Ya Orhan Ak'i eleştirmek için bile daha uzun süre beklediniz ne bu acele.

Yorum

İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eleştiren arkadaşlar sizce de biraz aceleci davranmıyor musunuz ? Adam kendi kurmadigi bir takıma geldi iki gün sonra maça çıktı, üstelik takımın en önemli oyuncuları da sakatti. Bu vaziyette 1 0 öne geçti takım ama Larsen sağolsun hem penaltı yaptırdı hem de takımı 10 kişi bıraktı.

Bu takım zaten uzun süredir kırılgan. Bir de bu şartlar altındayken oynanan oyun için sizce hocayi eleştirmek ne kadar doğru?

Hadi kendi takımıni kurana kadar beklemiyorsunuz da bari adama 3 4 maçlık bir kredi tanıyın. Bu kadar kısa bir sürede takımı tanımayı geçtim oyuncuların ismini ogrenemezsin.

Ya Orhan Ak'i eleştirmek için bile daha uzun süre beklediniz ne bu acele.

Burda en buyuk yanlislik hocanin 1-2 gun sonra takimin basinda sahaya cikmasi oldu iyi bir bjk maci sonrasi derelioglu devam edecekti hoca takimi biraz daha taniyacakti zaten butun mesele zamanlama anlarindaki kararlarinizin surece uygunluguyla ilgili

Yorum

"Kimlerin motivasyonu var" cümlesi önemli, inşallah güzel şeyler olur.

Yorum

Hocayı tanımıyorum, tek bir maçını izlemedim sadece biraz internette bulduklarımı/gördüklerimi yazacağım

Lech Poznan'da 2 yıl da şampiyonluğa oynamış ama kaybetmiş. İlk yıl kupada finale çıkıp kaybetmiş (bu poznan'ın üst üste 3. final kaybedişi), ikinci yıl ilk turda elenmiş. ilk yıl avrupa yok, ikinci yıl avrupa ligi ön eleme turunda iki dandik takımı geçip, biraz vasat üstü takım gelince (utrecht) gruplara kalamadan 3. turda elenmiş. Poznan'dan hala şampiyonluk şansı düşük de olsa varken sezon bitimine 2 maç kala kovulmuş. bir kaç gün sonra da Zagreb'in başına geçip şampiyon olmuş. (Poznan sonraki sene ligi daha kötü bir sıralamada bitirmiş bu arada)

Polonya'dan ayrıldıktan sonra röpoartajında şöyle demiş: "İki yıldır Poznan'da yaşadığımız tek sorun şampiyonluk. Genç oyuncular oluşturduk, uzun galibiyet serileri yakaladık, çok iyi oynadık, soyunma odasındaki atmosfer harikaydı, taraftarla iletişim harikaydı ama kupa yoktu." Poznan'da genç oyuncular üzerinde baskı olduğunu söyleyip "Birkaç maçta iki üç tecrübeli oyuncumuz daha olsaydı belki şampiyon olurduk." demiş.

Polonyalı taraftar süreci şöyle özetlemiş: "Sadece şampiyonluğu kaybetmesi değil, Avrupa kupaları da trajik oldu. Tek cümle, takım iyi oynadı ama bütün kırılma anlarında kaybetti."

Zagreb macerasının ardından ise genellikle hep çok olumlu yorumlar yapılmış. Neden kovulduğunu anlamadıklarını söylemiş hırvatlar. Kulübün kovulma haberinin altında taraftarların yönetime baya tepkisi var.

"Kulübün son yıllardaki en iyi menajeri, kendine özgü etkili bir tarz oynayan ve ligde kesinlikle dörtnala giden tarafa sahipti. Çok popüler olmanın siyasi bedelini ödedi."
                              "yakında böyle hoca bulamazlar Ne yazık ki doğru yoldaydık"
                              "Kovulması tam bir mafyalık! Uzun süre sonra yoğun bir maratona girdik, ve bunu yok ettiniz."
                              "Bu karar için tebrikler, 50 yıl sonra bahar yaşatan, nihayetinde bir vizyon kazandıran adamla yollarımızı ayrıdınız."
                              "Harika bir hikayeyi bitirdiğiniz için teşekkür ederiz."

Daha fazla incelemek için: https://www.facebook.com/dinamo/post...X15fF4qJwYM7Ul

Osijek'teki kovulma haberinin altında da üzülenler var

"Bu sadece Carlo Ancelotti'nin sana alternatif olması durumunda mantıklı. Ölümcül bir hata !"
                              "Osijek asla koç olarak daha büyük bir isme sahip olmayacak."

Bazı taraftarlarda yorumlara anlam veremediğini, Osijek'in bir süredir top oynamadığını, sahada oyundan çok şansın olduğunu, daha fazla hücum futbolu oynamaları gerektiğini ve futbolun bu olmadığını yazmışlar (bu kısım biraz tanıdık )

Şüphesiz lige gelen en iyi yabancı hoca değil. Twitterdaki scout tayfa dışında adamı tanıyan da yok. Ama geçmişine bakınca bir şeyler ortaya koyan, oyunculara bir şeyler katan, güzel oyun vadeden bir hoca gibi görünüyor. Her ne kadar adı düştüğü ilk günden beri sürekli aklıma Konyaspor'un balkanlardan getirdiği ve ilk 5 maç gol dahi atamayan hoca gelse de sanki aşağı yukarı bizim ayarımızda bir hoca gibi de duruyor. Aslında mevcut Trabzonspor'a gelmek bir hoca için kendi kariyeri açısından çok riskli bir tercih. Bjelica'nında 8 ay boşta durup teklif yaptığımız gibi hemen bize gelmesi biraz ilginç. Umarım bir şeyler inşa etmeyi başarır.

Ayrıca bir başka ilginç taraf da hocanın ekibi resmen yok gibi bir şey. 2-3 çoluk çocuk dışında kimseyi göremedik. Adam daha önce hiçbir antrenörlük tecrübesi olmayan 26 yaşındaki oğlunu yanına almış. Ekibindeki analizci tm'ye göre 34 yaşında Osijek dışında tecrübesi yok. 8 yıllık yardımcısı, fitness ve kondisyon antrenörleri, kaleci antrenörü falan hiçbiri gelmemiş.

Şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey bir futbol aklı. Kulüpte geçmişten gelen bir akıl olmadığı için hocanın bize vereceklerine kalıyoruz yine (Avcı gibi). İşi çok zor, umarım işleri tersine çevirecek bir iradeye ve akla sahiptir.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burda en buyuk yanlislik hocanin 1-2 gun sonra takimin basinda sahaya cikmasi oldu iyi bir bjk maci sonrasi derelioglu devam edecekti hoca takimi biraz daha taniyacakti zaten butun mesele zamanlama anlarindaki kararlarinizin surece uygunluguyla ilgili
                                Bu kez de elini taşın altına sokmamakla elestirilecekti. Kaldı ki onca sakatla İhsan hocanın daha başka bir sonuç alması oldukça zayıf bir ihtimal.

Demek istediğim, henüz elimizde hocayı olumlu ya da olumsuz bir şekilde değerlendirebilecegimiz yeterli done yok. Öyle ya da böyle biraz daha zaman vermek gerekli.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X