Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nenad Bjelica

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çabuk unutuyoruz, ama hatırlatmakta fayda var, olayın ekonomik yönünü

ünal karamanla 2019 haziran ayında 2 yıllık sözleşme yapmışız, yıllık 4 milyon lira dan, o zamanki euro kuru ile 615 bin avro (1 euro 6.5 lira)

hocayı devre arası göndermişiz,ve hoca 20-21 sezonundaki alacağını bırakmış, 19-20 sezonunun yarım kalan alacağı olan 2,5 milyon lira verilmiş,

bunu yabancı bir hoca yapar mı? yapmaz

gelelim şimdiye : euro 21 lira olmuş,gene feda sezonuna girmişiz,peki hocaya ne kadar maaş bağlamışız, 1.6 milyon avro,enteresan bir feda sezonu girişi bu yönetim için (olumsuz manada), euro 21 lira olmuş ve ilk feda sezonu teknik adamına göre 1 milyon avro daha fazla ücret,çoh enteresan

gelelim geleceği olmayan meselesine, bu puan ortalaması ile bu hocamız(nenad) yükselmiş mi ? hayır, zagreb ten osijek e düşmüş ve oradandan doğuya türkiyeye geldi,demekki oynattığı oyunda sıkıntı var,

misal de zerbi , sassaolo da çok mu iyi puan ortalaması yakaladı,hayır, ama oynattığı oyunla dikkat çekti ve yükselişe geçti,geleceği olan teknik adam derken oynattığı oyunla geleceği olan teknik adamdan bahsediyoruz

olayın başka bir yönüde nenad hoca bu puan ortalamasına rağmen neredeyse 1 yıl boşta kalmış,

ünal hoca meselesine gelirsek, yıkama yağlama yok,algı ile yapılan haksızlığa karşı bir savunma,zaten türkiyede yöneticilik sorunu var,işin ehli olanlara hele bu yerli ise hakkını genelde vermiyorlar,ünal hoca gelsin zaten demiyorum,sadece bir kıyaslama yapıyorum

kim gelirse gelsin karşı tavır aldığım yok,ortada bir proje görmüyorum, ve proje olmamasına rağmen teknik adama 1.6 milyon avrodan 2 yıllık 3.2 milyon avro bağlıyoruz

nenad ı birçok kulüp istedi ve biz aldık,buna kim inanır,hem ekonomik olarak yanlış (maaş yüksek ve oyuncu gelişimi olmayacağı için oyuncu bonservis kazanımından da zarar edeceğiz) hemde manevi olarak gene kötü oyun izlemeye devam edeceğiz,

linkler

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...-kapa-bildirdi
    Masa yumruklamak dışında düzgün bir deneyimi olmayan, sadece tsli olduğu için getirdiğin hocaya 600 küsür bin vermişsin, bu adama 500ü mü uygun gördün?
    ( ゚д゚)

Yorum

Yeni t.direktörümüz camiamiza hayırlı olsun.Camia olarak bize düşen kendisine yardımcı olmak ve dış etkenlere karşı onu korumaktır.

Kariyeri fena durmuyor.Felsefe olarak da bize uygun gibi duruyor.Gecmiste kadro değişimi konusunda iyi işler çıkarmış.Oyuncu portföyü de genişe benziyor.

Açıkçası şekil olarak bize uygun gibi ama içerik olarak ne kadar uyacak onu zaman gösterecek.

Olumsuz olarak söyleyebileceğimiz nokta sözleşme süresi olabilir.Turkiye gibi t.direktorlerin peynir ekmek gibi yendiği bir ülkede olabilecek en doğru sözleşme 1+1 opsiyonlu sözleşmedir.Tabii hersey yolunda giderse 2 yıl garantili sözleşmenin de bir zararı olmaz ama dediğim gibi hersey yolunda giderse.

Birde dezavantaj olarak görebileceğimiz nokta yurt dışından geliyor olması.olabilir.Oyuncu kadrosunu tanıması için bir yaz kampı,icinde bulunduğu ligi tanıması içinde bir yarım sezonu gözden çıkartmak lazım.Bu süreçleri kazanarak gecebilirsek hersey mükemmele yakın işler ama bu yolda çok fazla diken olduğunu da belirtmek lazım.Gemimizin yeni kaptanları Doğan başkan ve bjelica hoca onlar nere götürürse yolculuğumuz oraya olacak.

Yorum

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çabuk unutuyoruz, ama hatırlatmakta fayda var, olayın ekonomik yönünü

ünal karamanla 2019 haziran ayında 2 yıllık sözleşme yapmışız, yıllık 4 milyon lira dan, o zamanki euro kuru ile 615 bin avro (1 euro 6.5 lira)

hocayı devre arası göndermişiz,ve hoca 20-21 sezonundaki alacağını bırakmış, 19-20 sezonunun yarım kalan alacağı olan 2,5 milyon lira verilmiş,

bunu yabancı bir hoca yapar mı? yapmaz

gelelim şimdiye : euro 21 lira olmuş,gene feda sezonuna girmişiz,peki hocaya ne kadar maaş bağlamışız, 1.6 milyon avro,enteresan bir feda sezonu girişi bu yönetim için (olumsuz manada), euro 21 lira olmuş ve ilk feda sezonu teknik adamına göre 1 milyon avro daha fazla ücret,çoh enteresan

gelelim geleceği olmayan meselesine, bu puan ortalaması ile bu hocamız(nenad) yükselmiş mi ? hayır, zagreb ten osijek e düşmüş ve oradandan doğuya türkiyeye geldi,demekki oynattığı oyunda sıkıntı var,

misal de zerbi , sassaolo da çok mu iyi puan ortalaması yakaladı,hayır, ama oynattığı oyunla dikkat çekti ve yükselişe geçti,geleceği olan teknik adam derken oynattığı oyunla geleceği olan teknik adamdan bahsediyoruz

olayın başka bir yönüde nenad hoca bu puan ortalamasına rağmen neredeyse 1 yıl boşta kalmış,

ünal hoca meselesine gelirsek, yıkama yağlama yok,algı ile yapılan haksızlığa karşı bir savunma,zaten türkiyede yöneticilik sorunu var,işin ehli olanlara hele bu yerli ise hakkını genelde vermiyorlar,ünal hoca gelsin zaten demiyorum,sadece bir kıyaslama yapıyorum

kim gelirse gelsin karşı tavır aldığım yok,ortada bir proje görmüyorum, ve proje olmamasına rağmen teknik adama 1.6 milyon avrodan 2 yıllık 3.2 milyon avro bağlıyoruz

nenad ı birçok kulüp istedi ve biz aldık,buna kim inanır,hem ekonomik olarak yanlış (maaş yüksek ve oyuncu gelişimi olmayacağı için oyuncu bonservis kazanımından da zarar edeceğiz) hemde manevi olarak gene kötü oyun izlemeye devam edeceğiz,

linkler

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...-kapa-bildirdi
        Avrupa'da bir sürü takımın istediği, muhteşem futbol oynatan, genç yetiştirip satacak ve DÜŞÜK MAAŞla çalışacak, bir taraftan da şampiyonluğa oynayacak, kovulursa tazminat istemeyecek bir teknik direktör istiyorsun yani

Devlet memuru olduğunu tahmin ediyorum

Yorum

İlk olarak Çankaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğurcan'dan kaptanlığı al, gözümüzde efsane ol.
          Kaptan kim olmalı şu an Bakasetas sanki uygun görünüyor başka fikri olan var mı merak ediyorum...
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaptan kim olmalı şu an Bakasetas sanki uygun görünüyor başka fikri olan var mı merak ediyorum...
            Lig bitsin bu sene hele bir ya mantıklı bir şey mi bu şimdi gelir gelmez kaptanlığı Uğurcan'dan almak..

Adam bir takıma baksın hele sonra uygun bir kaptan belirler zaten.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

Hocayi 1 ay önce getirseydik daha iyi olmaz miydi ya ? kupa maçi öncesi falan, sonuçta bostaydi adam
              Geç olsun güç olmasin tabi, ama yazik oldu o konuda bence, içerdeki fuzuli yenilgileri de almazdik belki
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Bitiyorum bu tiplere kendi vatandaşına din kardeşine memleketlisine karşı düşmanca kin besleyip isterse atalarına ceddine alanen düşmanlıkta edse yapanciya karşı hoş görülü davranan kişilerle poroblemim var yeğenim siz hangi milletten siniz söyleyin bilelim.

Yorum

Hocanın prensi Hamsik olur herhalde. İdmana çıkmış, neşeli görüntüler var.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Nedense Antonio Marin'i getirteceğini düşünüyorum. https://www.transfermarkt.com.tr/ant...spieler/371016

Yorum

İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bitiyorum bu tiplere kendi vatandaşına din kardeşine memleketlisine karşı düşmanca kin besleyip isterse atalarına ceddine alanen düşmanlıkta edse yapanciya karşı hoş görülü davranan kişilerle poroblemim var yeğenim siz hangi milletten siniz söyleyin bilelim.
                      Aynen ya bizden olsun, müslüman olsun, işi bir şekilde öğrenir(!)
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Sezon sonu geleyim, yipranmayayim demeden delikanlı gibi hemen takımın başına geçmesi şahsen hoşuma gitti.

Benim kanım ısındı kendisine bence kimyamiz tutacak. Hadi hocam yap şovunu.

Yorum

Hocam hayırlı olsun, hoş geldin. Lütfen, rica ediyorum Bruno Petkovic'i bu takıma getirtme.
                          Başkan hayırlı olsun. Lütfen, rica ediyorum Bruno Petkovic'i bu takıma, ne pahasına olursa olsun alma.

Saygılarımla
                          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                          Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam hayırlı olsun, hoş geldin. Lütfen, rica ediyorum Bruno Petkovic'i bu takıma getirtme.
                            Başkan hayırlı olsun. Lütfen, rica ediyorum Bruno Petkovic'i bu takıma, ne pahasına olursa olsun alma.

Saygılarımla
                            Niye ya

Oyuncuyu bilmiyorum da istatistikleri fena değil sen yazınca baktım bir haber mi var diye.

Niye doğrudan bu ismi yazdın ki ?

Yorum

İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye ya

Oyuncuyu bilmiyorum da istatistikleri fena değil sen yazınca baktım bir haber mi var diye.

Dünya kupasında öyle bir oyun oynadı ki renktaş, aynı yaşla aynı ligde olsalar Umut Bulut CR7, Mehmet Yılmaz Mandzukic, Adem büyük Lorenzo Insigne muamelesi görür. Seviyeyi direk PTT'ye çeker
                              Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niye ya

Eski öğrencisi, sözleşmesinin son senesine girecek, maliyeti düşük ve Forvet. Trabzonspor tarihinin en potansiyel transferi bu kriterlerle seçiliyor
                                Özkan Sümer

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X