Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stefan Kuntz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz biji bijicilik var onda, ondan dolayi sanirim pek yanasmiyorlar bizimkiler
    Umuz Bozok'tan devam o zaman

Yorum

Bu yeni hoca da daha genç alman şenol güneş gibi durmadan türk oyuncuları övüyor. Birader kaldırt şu yabancı sınırını gözünü seveyim

Yorum

Kenan karaman seni tutup silksin kendine anca gelirsin. Ülke futbolunun bu boş tenekelerden halen kurtulamaması inanılır gibi değil. Adamın bu sene düzgün maçı yok küme düştüler ve sen Almanca biliyor diye kadroya alıyorsun. Abdüşü oruç tuttu diye almıyorsun. Bsg yeter ya

Yorum

İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kenan karaman seni tutup silksin kendine anca gelirsin. Ülke futbolunun bu boş tenekelerden halen kurtulamaması inanılır gibi değil. Adamın bu sene düzgün maçı yok küme düştüler ve sen Almanca biliyor diye kadroya alıyorsun. Abdüşü oruç tuttu diye almıyorsun. Bsg yeter ya
          Takımı küme düşmüş transfer lazim.
          ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımı küme düşmüş transfer lazim.
            Kenanı alalım kanka sen seversin

Yorum

İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kenanı alalım kanka sen seversin
              Hayalimdeki milli takım

( ゚д゚)

Yorum

Gercekten cok iyi bir TD. Ne yazik ki ülkede futboldan zerre kadar anlayan olmadigi icin görmüyorlar. 2,11 puan ortalamasi ile oyanayan TD gönderme pesindeler yine. Fatih Terim ve Abdullah Avci bekliyordurlar..

Ülke futbolu neden gelismiyor? Cok basit bir soru. Soruyu soranlarlarin yüzünden gelismiyor cünkü kendilerine yakin TD leri getirmek icin geberecekler. Allah Hamite yardim etsin bu kadar süper zeka olan insanlarin arasinda karar vermek cok zor. TFF baskani da cok zayif bir durusu var.
                Nefsin icin sevme

Yorum

Kovulmuş, bu seferde Montella diyorlar, ya sabır.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Inanmiyorum haberlere açikçasi... kovmazlar... ha yerine biri gelecekse de seyir zevki tirt ama sonuç alabilecek Avci olsun, Montella iyi top oynatacagim diye 3 atar 4 yer, Millî takimda seyir zevki arayanda da bence pek akil yok, Fr Ing milli takimlari falan yildizlar toplulugu ama hangisinde keyifli futbol var söyleyin bakayim ? ben cevapliyorum hiçbirinde yok
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

TFF, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görevine son verdi.

Yorum

Lider takımdan neden az isim çağırdınız” sorusuna ise, “90-96'da Trabzonspor'dan 7 oyuncu aldım, milli takıma ama şikayet geldi. Üç büyükler şikayet etti. Adalet olarak ne gerekiyorsa bunu yapıyorum. Adalet terazimizi hassas tutuyoruz” karşılığını verdi.

https://www.pazar53.com/service/amp/...masi-9704h.htm
                        ersun yanalin trabzondaki ilk doneminde 2008 - 2009 sezonunda fatih terimin cikmis oldugu maraton programinda soyledigi soz. Bu soz milli takim tarihinin ozeti gibi birsey.

Yorum

Yalanlanmış istifası.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

montella ile görüşülüyormuş

A Milli Takım'da yeni hoca Vincenzo Montella... İtalyan teknik adam İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde TFF yetkilileri ile bir araya geldi. Sözleşmenin detayları konuşuluyor.

Yorum

Kuntz’u kovup Montella getirmek tam akılsızlıktır. Bu futboldan anlamayan başkanı da ikna ediyorlar belli ki yabancı, genç hoca, vizyon, yapılanma vs diye.

Ya kuntz aptalından kurtulduk derken italyan metroseksüel erkeğiyle uğraşacağız ya sabır.

Bu montella ne yapmış arkadaş ben anlamıyorum ligde ne yapmış da buralara gelebiliyor? Ads iyi kadroya sahip, olanakları geniş bir kulüp bunu 4.yaptı diye Türk milli takımının başına mı getireceğiz?

Senede 10 maç yapacaksın arkadaş neyin yapılanması neyin jenerasyonu bu işleri yapacaksan kulüp takımlarından yapacaksın milli takıma en iyi, en formda topçuları çağırıp yarı taktik yarı gazla süreceksin sahaya metroseksüel italyan gitsin ağda yapsın, adayım Avcı’dır net. Aldığı şampiyonlukla da bunu haketmiştir.

Montella’yı içerde dışarda eze eze tokatlamış adam ya saçma sapan işler bunlar. Ama beklerim yani bizdeki akılsızlar getirir yani montella’ya çuvalla para vererek. Sinyör Terim bile olur ya o drrece.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Güle güle.Sen de cebini doldurdun.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim