Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stefan Kuntz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kuntz a sordular türk milli takımına gelme motivasyonu nedir diye

benim tahminim maddi motivasyon oldu, muhtemelen alman u21 takımında 100-200 bin avroya görev yapıyordu,tff nin verdiği maaş tahminim gene 3 milyon avro olmuştur,çünkü açlık sınırı bu tff ye göre

haliyle kuntz emekli ikramiyesi için muazzam bir teklif aldı ve heyecanlandı haliyle(3 yıl 9 milyon avro,boru değil),çünkü adamın teknik direktörlük kariyeri yok,yaşından dolayı bir geleceğide yok futbol aleminde,59 yaşında,bu satten sonra türkiyede başarılı olsa bile bundesliga takımlarından teklif almayacaktır,(alman u21 de başarılı oldu bundesliga takımları teklif yapmadı)

kuntz için kazan kazan durumu var,başarısız olsa emekli ikramiyesi alıp almanyaya döner,başarısız olsa kariyeri zedelenmez,çünkü teknik adamlık kariyeri yok,kuntz için piyango gibi bişey

alt yapılar için hiçbir yatırım yok,gençler oynamıyor ,çimler rezalet,seyirci yok,emekliler ligi,kuntz gelip alman ekolünü getirecek,buna kim inanır?

geçen sezon u19 da şampiyon olan takımın oyuncuları (çoğu 2003 jenerasyonu) şu anda futbol oynamıyor aga,kimse bunu konuşmuyor,
    TEKKEBALL

Yorum

Kısa sürede milli takımı çürük elmalardan temizleyip hakedeni nasıl tespit bakalım.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Kukla değildir umarım.

Almanlar ekibin diğer üyelerine izin vermemiş, nasıl bir ekip oluşturacak merak ediyorum. Gidip saçma sapan volkan tarzı adamları almazlar inş.
        ( ゚д゚)

Yorum

heh ben avrupalilar Trabzon düsmani dedugum zaman inanmazsunuz, ahan bi tane daha... vol 61
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Norvec icin defans 4 lüsünü merak ediyorum bende. Kaan , Mert, Ozani da ekleyelim, Merih hala liglerinde dk almadilar, Holanda macindan beri mac yapmamislar dogrumu? Sen simdi bunlarlami oyniyacaksin yine? Merak konusu. Caglar zaten cezali.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Norvec icin defans 4 lüsünü merak ediyorum bende. Kaan , Mert, Ozani da ekleyelim, Merih hala liglerinde dk almadilar, Holanda macindan beri mac yapmamislar dogrumu? Sen simdi bunlarlami oyniyacaksin yine? Merak konusu. Caglar zaten cezali.
              yoo Merih oynuyor, Mert ve Kaan oynamiyordu ama son maçta 2'si de 11'deydi 90dk oynadilar... bakalim kesik yerler mi yoksa aynen devam mi
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yoo Merih oynuyor, Mert ve Kaan oynamiyordu ama son maçta 2'si de 11'deydi 90dk oynadilar... bakalim kesik yerler mi yoksa aynen devam mi
                iyi iyi Merih saglam duruyor su an, digerlerini izlemedim.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

bölümü geçmek için tüm tuşlara basmış gibi görünüyor, umarım 1-2 aylık sıkıntılı olacak sürecin altından kalkar.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Berat'ı almış.

(UEFA)

Yorum

Ömür mü

Yorum

Norveç Milli Takımı'na yıldız golcüsü Erling Haaland'dan kötü haber geldi. Alman ekibi Dortmund'un teknik direktörü Marco Rose yaptığı açıklamada, "Erling Haaland, sakatlığı nedeniyle milli takıma gidemeyecek" dedi.

Bu arada Norveç Milli Takımı'nın bir başka yıldız futbolcusu Alexander Sörloth da sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'na karşı forma giyemeyecek. Türkiye ile Norveç, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda 8 Ekim Cuma günü saat 21.45'te karşı karşıya gelecek.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Caglarin form durumu kötü. Nasil tarif edilir, nakavt bekleyen ayakta sallanan bir boksör gibi, caresiz.

Merih saglam durumda 90 dklik cetin bir sampiyonlar ligi maci oynadi. Sari kartsiz oynadi galiba.

Son aday kadro
                            Okay yok, Umut Meras yok, Efecan yok, Göztepeli Halil yok, Salih Ucan yok, Enes Ünal yok, Halil Dervis yok

Ömürün cagirilmasi kafami karistirdi, ne alaka. Serdar Dursun kim? Halil Dervis vardi ya. Bu olmadi. Gol sorunu yasayacagiz gibi duruyor.
                            En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 01.10.2021, 20:08.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

norveç her türlü tehlikeli takım.

biz daha karadağ ve letonya dan bile gol yedik.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Sinan, Serdar, Caner, Ömür.. Bunlar baya gereksiz isimler olmuş miili takım için.

Kadroyu kim yazıp eline verdi acaba
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim