Çotanak Diabat.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fousseni Diabaté
Daraltma
X
-
-
-
Antep karşısında da etkili oynadı. Giresun biri ofsayt iki gol attı. İlkinde oyunu çok iyi açtı, adam iki adım geride olsa asistin asisti yapacak. Golde de forvet gibi duvar oldu, Behich al da at diye içeri çevirdi. Hakan Keleş kanattan ziyade forvet/forvet arkası gibi değerlendiriyor. Baya verim aldı Flavio ve Diabate'den. Devre arası bir iki adam alırlarsa daha etkili bi takım olurlar.( ゚д゚)
Yorum
-
Koita Yunus bunlardan en az 1'ini alacaklarini düsünüyorumİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep karşısında da etkili oynadı. Giresun biri ofsayt iki gol attı. İlkinde oyunu çok iyi açtı, adam iki adım geride olsa asistin asisti yapacak. Golde de forvet gibi duvar oldu, Behich al da at diye içeri çevirdi. Hakan Keleş kanattan ziyade forvet/forvet arkası gibi değerlendiriyor. Baya verim aldı Flavio ve Diabate'den. Devre arası bir iki adam alırlarsa daha etkili bi takım olurlar.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Adam en azından gittiği yerde top oynuyor. Flavio da aynı şekilde. Yerleri büyük takımlar değil doğru ama ortaya bir emek koyuyorlar. Yani seneye tekrar bu oyuncuları kiralama şansın var. Öte yandan yunusu bir yere kiralasak gidip oynar mı sahaya girebilir mi hatta diye düşünüyor insanOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Mevcut durumda ikisine de ihtiyacımız vardı bence.İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam en azından gittiği yerde top oynuyor. Flavio da aynı şekilde. Yerleri büyük takımlar değil doğru ama ortaya bir emek koyuyorlar. Yani seneye tekrar bu oyuncuları kiralama şansın var. Öte yandan yunusu bir yere kiralasak gidip oynar mı sahaya girebilir mi hatta diye düşünüyor insan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum