Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fousseni Diabaté

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çotanak Diabat.

(UEFA)

Yorum

• Çok kötü bir oyuncu göztepe de geçen sene nasıl bazı maçlarda etkili oldum şaşırdım.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Son iki maç iki gol. Goller dışında da etkili oynuyor sanki. Daha becerikli bir takım olsa bir iki asisti de olabilirdi özetten anladığım kadarıyla.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Yazmış penaltıdan.

(UEFA)

Yorum

• Yedek kadroda iş yaprdı kesinlikle.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• değeri artsın böyle

Yorum

• rizeye karsi iyi oynadi

Yorum

• Antep karşısında da etkili oynadı. Giresun biri ofsayt iki gol attı. İlkinde oyunu çok iyi açtı, adam iki adım geride olsa asistin asisti yapacak. Golde de forvet gibi duvar oldu, Behich al da at diye içeri çevirdi. Hakan Keleş kanattan ziyade forvet/forvet arkası gibi değerlendiriyor. Baya verim aldı Flavio ve Diabate'den. Devre arası bir iki adam alırlarsa daha etkili bi takım olurlar.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antep karşısında da etkili oynadı. Giresun biri ofsayt iki gol attı. İlkinde oyunu çok iyi açtı, adam iki adım geride olsa asistin asisti yapacak. Golde de forvet gibi duvar oldu, Behich al da at diye içeri çevirdi. Hakan Keleş kanattan ziyade forvet/forvet arkası gibi değerlendiriyor. Baya verim aldı Flavio ve Diabate'den. Devre arası bir iki adam alırlarsa daha etkili bi takım olurlar.
                    Koita Yunus bunlardan en az 1'ini alacaklarini düsünüyorum
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Karagümrük maçında Suleymanov'a Hamsik tarzı pas çıkardı. Suleymanov içeri çevirdi Balde attı. 1-1. Taşımaya devam.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• bu çocukta kumaş var, ama büyük takım topçusu değil. inşallah güzel bir piyasa değeri yakalar ve satarız.
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• Adam en azından gittiği yerde top oynuyor. Flavio da aynı şekilde. Yerleri büyük takımlar değil doğru ama ortaya bir emek koyuyorlar. Yani seneye tekrar bu oyuncuları kiralama şansın var. Öte yandan yunusu bir yere kiralasak gidip oynar mı sahaya girebilir mi hatta diye düşünüyor insan
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam en azından gittiği yerde top oynuyor. Flavio da aynı şekilde. Yerleri büyük takımlar değil doğru ama ortaya bir emek koyuyorlar. Yani seneye tekrar bu oyuncuları kiralama şansın var. Öte yandan yunusu bir yere kiralasak gidip oynar mı sahaya girebilir mi hatta diye düşünüyor insan
                              Mevcut durumda ikisine de ihtiyacımız vardı bence.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Tebrikler. Bizde olmadı ama Giresun’u sırtlıyor satışı kolay olur.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim