Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnter'de Leonardo'nun yerine T.D arayışları başlar yakında.
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Romanın Guardiola hayali varmış...
      Guardiola önceden Roma'da oynadı hatta bazı haberlere göre sıcak bakıyormuş teklife.Ama sanmıyorum bu sene sonunda getiremeyiz onu.Ancelotti üzerine büyük bir baskı kurmaya başladı Roma bakalım inşallah gelir.Olmazsa bir Fatih Terim hamlesi bekliyorum Roma'dan.Çok hareketli geçecek bu yaz dönemi ondan eminim
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Guardiola önceden Roma'da oynadı hatta bazı haberlere göre sıcak bakıyormuş teklife.Ama sanmıyorum bu sene sonunda getiremeyiz onu.Ancelotti üzerine büyük bir baskı kurmaya başladı Roma bakalım inşallah gelir.Olmazsa bir Fatih Terim hamlesi bekliyorum Roma'dan.Çok hareketli geçecek bu yaz dönemi ondan eminim
        İnşallah iyi bir transfer bütçesi oluştururlar, doğru transferleri yaparlar. Ama Manchester City durumuna düşmek de var. Maddiyatı yüksek değil, verimi yüksek transferler yapılmalı. Zaten takımda 6-7 tane banko ilk 11 oynayacak oyuncu var. Riise, Mexes, Vucinic, Totti, De Rossi, Juan gibi. Bunların yanına iyi bir sağ bek, sağlam bir santrafor, oyunkurucu bir ortasaha ve tecrübeli bir kaleci almak gerekir. Yedeklere de gelecek vaadeden, futbola aç oyuncularla doldurmak gerekir. Futbolu bilen bir transfer komitesi şart Roma'ya.

Tabi asıl mesele teknik ekip. Fikrimce ne olursa olsun Montella'nın bu ekip içinde bulunması gerekir. Örneğin bir sportif direktör gibi. Çok yakıştırdım ona klübede durmayı.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah iyi bir transfer bütçesi oluştururlar, doğru transferleri yaparlar. Ama Manchester City durumuna düşmek de var. Maddiyatı yüksek değil, verimi yüksek transferler yapılmalı. Zaten takımda 6-7 tane banko ilk 11 oynayacak oyuncu var. Riise, Mexes, Vucinic, Totti, De Rossi, Juan gibi. Bunların yanına iyi bir sağ bek, sağlam bir santrafor, oyunkurucu bir ortasaha ve tecrübeli bir kaleci almak gerekir. Yedeklere de gelecek vaadeden, futbola aç oyuncularla doldurmak gerekir. Futbolu bilen bir transfer komitesi şart Roma'ya.

Tabi asıl mesele teknik ekip. Fikrimce ne olursa olsun Montella'nın bu ekip içinde bulunması gerekir. Örneğin bir sportif direktör gibi. Çok yakıştırdım ona klübede durmayı.
          Kesinlikle Montella takımın teknik ekibinde kalacaktır.En kötü ihtimalle u20 takımının başına geçecektir.Bence Hoca Ancelotti olsun yardımcısı Montella hem böylece kendini fazla geliştirme şansı bulabilir.Montella'yı bende çok seviyorum ve kesinlikle teknik ekipte kalmasını diliyorum.Bu arada son gelen haberler üzücü

Beşiktaş’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Philippe Mexes, önümüzdeki sezon Roma forması giymeyeceğini açıkladı.

Dizindeki sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve bitecek sözleşmesini yenilemeye yanaşmayan Fransız savunma oyuncusu, önümüzdeki sezon Milan forması giymek istediğini açıkladı.

Transferini aceleye getirmek istemediğini belirten Mexes, Sportmediaset.it’e yaptığı açıklamada, “Nereye gideceğimi bilmiyorum. Roma formasıyla uzun süredir futbol oynuyorum. Yeni takımla ilgili net bir şey söyleyemem ancak önümüzdeki sezon Roma’da olmayacağım” dedi.

Milan iddialarına ılımlı yanıtlar veren tecrübeli savunma oyuncusu, “Milan… Oraya gitmem düşük bir ihtimal değil” dedi.
          As Roma
          Francesco Totti "10"

Yorum

• Il Corriere dello Sport’un haberine göre, sezon sonunda kadrosunda ciddi bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Roma, Wolfsburg forması giyen Simon Kjaer’i transfer etmek için düğmeye bastı.

Beşiktaş’ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Philippe Mexes’in ayrılık kararı aldığı yönündeki açıklamaları sonrasında harekete geçen Roma yönetimi, 22 yaşındaki savunma oyuncusu kadrosuna katmak istiyor.

Sezon başında Serie A’dan ciddi transfer teklifleri almasına rağmen Wolfsburg’a giden Kjaer, Palermo’da forma giyiyordu.

Bundesliga ekibiyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı savunma oyuncusu için belirlenen bonservis bedeli 15 milyon avro. Roma, bu transferden olumlu sonuç alamazsa, Johan Djourou, Neven Subotic, Nicolas Otamendi gibi alternatiflere yönelecek.

Kjaer geçen senede istemiştik ama alamamıştık umarım bu sene alabiliriz.Ayrıca Benficalı Luisao ile de ilgileniyoruz
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Il Corriere dello Sport’un haberine göre, sezon sonunda kadrosunda ciddi bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Roma, Wolfsburg forması giyen Simon Kjaer’i transfer etmek için düğmeye bastı.

Beşiktaş’ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Philippe Mexes’in ayrılık kararı aldığı yönündeki açıklamaları sonrasında harekete geçen Roma yönetimi, 22 yaşındaki savunma oyuncusu kadrosuna katmak istiyor.

Sezon başında Serie A’dan ciddi transfer teklifleri almasına rağmen Wolfsburg’a giden Kjaer, Palermo’da forma giyiyordu.

Bundesliga ekibiyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı savunma oyuncusu için belirlenen bonservis bedeli 15 milyon avro. Roma, bu transferden olumlu sonuç alamazsa, Johan Djourou, Neven Subotic, Nicolas Otamendi gibi alternatiflere yönelecek.

Kjaer geçen senede istemiştik ama alamamıştık umarım bu sene alabiliriz.Ayrıca Benficalı Luisao ile de ilgileniyoruz
              Kjaer'i inanılmaz derecede beğenirim. Alırsak iyi transfer olur.

Yorum

• Udinese karşısında 1-0 öndeydik fakat gol geldi 1-1 oldu, uzatma dakikalarındayız şuan. Kaptan topun başında tehlikeli bölgeden frikik kullanacak.

Lanet olsun top barajdan döndü kontradan golü buldu Udinese.
                Derken hakem golü vermedi, elle müdahale var.

En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 09.04.2011, 23:33.

Yorum

• GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

Kaptan attı, Totti attı !.. 90+4 2-1 öndeyiz !..

Totti'nin golleri ile Kazandık !
                  En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 09.04.2011, 23:36.

Yorum

• Totti Olmazsa Roma da kazanamiyo
                    Ayni fb gibi alex yoksa fb de yok
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Maçın özetini izledim onunla ilgili bir değerlendirmede bulunayım.İlk yarı Udinese etkili oynamış biz daha çok savunmada kaldık ama 2.yarının başlaması ile beraber dengeyi sağladık.Açıkcası bu deplasmandan 1 puan iyi diyordum ama 3 puan almamız mükemmel oldu.Totti'nin 2 golüde bana göre mükemmel.Penaltı golü artık bir Totti klasiği oldu.2.golde ise topu tavana asması çok iyi.Totti gibi bir oyuncuyu yedek tutmak futbola ihanettir ve Ranieri bu yüzden bütün nefretimi kazanmıştır.Montella'nın gelmesi ile birlikte kaptanın performansını görüyoruz.Forza Roma
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

• Napoli tam gaz devam ediyor Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Napoli, Bologna deplasmanında 2-0 kazandı Napoli taraftarına hayranım resmen stadı esir almışlardı

Yorum

• Forza NapoLi
                          En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 06:20.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ibrahimoviç yine kırmızı kart görmüş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fiorentinayı Deplasmanda Seedorf ve Patonun golleri ile 2-1 devirmeyi başardık Şampiyonluk yolunda dolu dizgin gidiyoruz.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• http://www.haber61.net/news_detail.php?id=80915 ççç ççç ççç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim