Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yıllar sonra ilk kez bu kadar yaklaşmıştık ama olmadı maalesef..Şampiyonluk San Siro'da ki maçta kaçmıştı zaten ancak az da olsa bir umut kalmıştı artık o da kalmadı...Seneye kısmet..
Palermo'da gösterdiği performansla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Javier Pastore'nin ismi son günlerde Roma ile anılıyor.
Konuyla ilgili olarak Il Tempo'ya konuşan Arjantinli oyuncu, "Herkes benim Roma'daki geleceğimden bahsediyor ama ben kimseyle görüşmedim ve Palermo'da mutluyum. Roma'da oynamayı tabii ki isterim. Harika taraftarları olan büyük bir takım ve Olimpico dünyanın en iyi statlarından biri." ifadelerini kullandı.
Palermo'nun 21 yaşındaki oyuncu için 50 milyon avro bonservis bedeli istediği iddia ediliyor.
Roma'nın golcü futbolcusu Mirko Vucinic kulübüyle olan kontratını uzatmak istiyor.
Son dönemlerde özellikle İtalyan medyasında yer alan haberlerde 27 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği ileri sürülüyordu.
Il Corriere dello Sport'a konuşan Vucinic'in menajeri Alessandro Lucci, "Mirko'nun performansındaki düşüşü ayrılmak istemesine bağlayan haberler okuyorum. Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Devre arasında futbol dışındaki bazı sebepler yüzünden yönetimle görüşmelerimiz oldu ve bunlar çözüldü. Mirko takımın önemli isimlerinden ve kesinlikle ayrılmak gibi bir düşüncesi yok." dedi.
Sensi yönetiminden kontrat yenileme teklifi almadıklarını da söyleyen Lucci, "Şimdi yeni yönetimin kararını bekleyip göreceğiz. Ancak tekrar söylüyorum ki Vucinic mutlaka Roma'da devam etmek istiyor." diye konuştu.
2006 yılında Lecce'den transfer olan golcü futbolcu Roma forması altında 100'ün üzerinde maça çıktı.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum