Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İtalya ligini takip etmiyorum Udinese çok sevindi anlamadım
    Şampiyon mu olacaklar ççç
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İtalya ligini takip etmiyorum Udinese çok sevindi anlamadım
      Şampiyon mu olacaklar ççç
      4.sıradalar ve ligi 4.sırada bitirirse Şampiyonlar ligine katılma şansları var
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bye Bye Napoli
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Teşekkürler ağabey
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• - Üzüldüm be Napoli'ye...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Juve'nin zirvede olmadığı lig çekilmiyor
              Twitter Adresim

Yorum

• YOU'LL NEVER WALK ALONE
                OKlahoma City Thunder

Yorum

• ne yaptın Napoli ya offf ama olsun yıllar sonra tekrar kafaya oynadın

Yorum

• Gönüllerin şampiyonu Napoli.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Yıllar sonra ilk kez bu kadar yaklaşmıştık ama olmadı maalesef..Şampiyonluk San Siro'da ki maçta kaçmıştı zaten ancak az da olsa bir umut kalmıştı artık o da kalmadı...Seneye kısmet..

Yorum

• Italya'da sempati duyugum takimin, Milan'in Sampiyonlugunu kutlarim..

Artik Robinho, Ibra, Cassano, Pato, Inzaghi... Bize ne düserse O kadar totem yaptik

Yorum

• Palermo'da gösterdiği performansla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Javier Pastore'nin ismi son günlerde Roma ile anılıyor.

Konuyla ilgili olarak Il Tempo'ya konuşan Arjantinli oyuncu, "Herkes benim Roma'daki geleceğimden bahsediyor ama ben kimseyle görüşmedim ve Palermo'da mutluyum. Roma'da oynamayı tabii ki isterim. Harika taraftarları olan büyük bir takım ve Olimpico dünyanın en iyi statlarından biri." ifadelerini kullandı.

Palermo'nun 21 yaşındaki oyuncu için 50 milyon avro bonservis bedeli istediği iddia ediliyor.

Roma'nın golcü futbolcusu Mirko Vucinic kulübüyle olan kontratını uzatmak istiyor.

Son dönemlerde özellikle İtalyan medyasında yer alan haberlerde 27 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği ileri sürülüyordu.

Il Corriere dello Sport'a konuşan Vucinic'in menajeri Alessandro Lucci, "Mirko'nun performansındaki düşüşü ayrılmak istemesine bağlayan haberler okuyorum. Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Devre arasında futbol dışındaki bazı sebepler yüzünden yönetimle görüşmelerimiz oldu ve bunlar çözüldü. Mirko takımın önemli isimlerinden ve kesinlikle ayrılmak gibi bir düşüncesi yok." dedi.

Sensi yönetiminden kontrat yenileme teklifi almadıklarını da söyleyen Lucci, "Şimdi yeni yönetimin kararını bekleyip göreceğiz. Ancak tekrar söylüyorum ki Vucinic mutlaka Roma'da devam etmek istiyor." diye konuştu.

2006 yılında Lecce'den transfer olan golcü futbolcu Roma forması altında 100'ün üzerinde maça çıktı.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vucinin değildir o, kesin başkasıdır.

Vuci sana hiç yakıştıramadım

Yorum

• Roma-Inter

Kupada karşı karşıya geliyoruz..

Yorum

• Vucinic yukardaki gol pozisyonu kadar net bir gol daha kaçırdı yuh ya ne oldu bu adama.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim