Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Roma'yı Terim yakacak!
A Milli Takım sorumluluğundan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Fatih Terim yeni bir İtalya macerasına başlamak üzere.

Çizme’nin köklü kulüplerinden Roma’nın, Serie A ve Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısız sonuçların ardından teknik direktör Claudio Ranieri’yle yollarını ayırmaya hazırlandığı, ilk alternatifinde Terim olduğu ileri sürüldü. Önceki gece Roma’nın Devler Ligi maçında Bayern Münih’e 2-0 kaybetmesinin ardından teknik kadroda değişime gitmeyi planlayan İtalyanlar’ın, Çizme futboluna hakim olan Fatih Terim’le temasa geçtiği bildirildi. Ranieri’nin 2011’de sona erecek olan sözleşmesinin uzatılmaması, kulübün simge ismi olan kaptan Totti ile de arasının bozuk olması ayrılığı kaçınılmaz kılıyor.
www.fanatik.com.trYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Totti Ranieri'ye taktiği hakkında biraz söylendi ama olayın sanıyorum daha önceside var..Çünkü bu olaydan sonra direk Lippi'nin ismi düştü gündemlere ve Lippi Roma ile görüşmedim diyor..Geçen bir yazımda Ranieri takımın başında fazla kalmaz demiştim öylede olacak gibi..Geçen sene bir gaz ile işi götürdü ki kazandığımız maçlarda bile net pozisyonlar veriyorduk..Hazır senenin başındayken Ranieri ile yolların ayrılması çok iyi olacaktır..Terim ismine gelince olabilir diyorum İtalya'da seviliyor Terim ben nefret ediyorum o ayrı tabiTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Cem Terimin Romaya gelmesi ile Trabzonspora gelmesi arasında ki fark yok denecek az olduğu için cinnet kademesine gelir misin ? Bence gelirsin . Allah sabırlar versin. Ama rahat ol bak bana berlusconi baba her hafta viskisini içip kadro yapıyor enteresan bir takım olduk çıktık tınlıyor muyum
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Irkçılıktan yapmış olduğu kesin mi ? Şaka da olmuş olabilir.. Her siyahla beyaz tartışıp kavga ettiği zaman hemen ırkçı oluyorsun. Aynı şey bizim ülkemizde de oluyor artık. Kürtlerle kavga ettinmi hemen provakasyon oluyor. Sanki o insanlarla başka bir sebepten kavga edilemez..İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöyle karaktersiz faşistlerden kurtulduğumuz için seviniyorum
http://video.ntvmsnbc.com/ibrahimovi...ina-tekme.htmlMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Roma aynı tas aynı hamam. 2-0 öne geç, maç 2-2 bitsin. Olacak iş değil.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bayern-Roma macini izledinizmi.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoma aynı tas aynı hamam. 2-0 öne geç, maç 2-2 bitsin. Olacak iş değil.
1. dakika'dan itibaren full defansif futbol, 1-2 sans disinda hicbir sey yoktu.
ne oldu bunlara ???*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Milan bol yıldızlı kadrosuyla bu sene neler yapacak çok merak ediyorum. Seedorf'u o takımda halen daha ilk 11'de görüyoruz ya helal olsun. Sert ve mücadele gücü üst düzeyde bir ligde halen daha yaşına rağmen oynuyor. Harbiden oynuyor... Şapka çıkartılacak bir performans. Ronaldinho'nun da ikinci baharını yaşadığını söylesek yanlış olmaz. Bir bakıma da takım zaten full ikinci bahar.
Nesta, Pirlo, İnzaghi, ismini unuttum şimdi kalecileri ve birçok isimi ekleyebilirsiniz. 
Her ne olursa olsun Milan'ı seyretmeyi seviyorum ben. İbra ve Robinho'nun gelmesiyle daha bir severek izleyeceğim.En son İsmail Coşgun tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 01:22.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum