Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha mı küçük ?
    Bence Milan Barçadan Kocaman
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Roma'yı Terim yakacak!

A Milli Takım sorumluluğundan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Fatih Terim yeni bir İtalya macerasına başlamak üzere.

Çizme’nin köklü kulüplerinden Roma’nın, Serie A ve Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısız sonuçların ardından teknik direktör Claudio Ranieri’yle yollarını ayırmaya hazırlandığı, ilk alternatifinde Terim olduğu ileri sürüldü. Önceki gece Roma’nın Devler Ligi maçında Bayern Münih’e 2-0 kaybetmesinin ardından teknik kadroda değişime gitmeyi planlayan İtalyanlar’ın, Çizme futboluna hakim olan Fatih Terim’le temasa geçtiği bildirildi. Ranieri’nin 2011’de sona erecek olan sözleşmesinin uzatılmaması, kulübün simge ismi olan kaptan Totti ile de arasının bozuk olması ayrılığı kaçınılmaz kılıyor.

www.fanatik.com.tr
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Totti Ranieri'ye taktiği hakkında biraz söylendi ama olayın sanıyorum daha önceside var..Çünkü bu olaydan sonra direk Lippi'nin ismi düştü gündemlere ve Lippi Roma ile görüşmedim diyor..Geçen bir yazımda Ranieri takımın başında fazla kalmaz demiştim öylede olacak gibi..Geçen sene bir gaz ile işi götürdü ki kazandığımız maçlarda bile net pozisyonlar veriyorduk..Hazır senenin başındayken Ranieri ile yolların ayrılması çok iyi olacaktır..Terim ismine gelince olabilir diyorum İtalya'da seviliyor Terim ben nefret ediyorum o ayrı tabi
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Cem Terimin Romaya gelmesi ile Trabzonspora gelmesi arasında ki fark yok denecek az olduğu için cinnet kademesine gelir misin ? Bence gelirsin . Allah sabırlar versin. Ama rahat ol bak bana berlusconi baba her hafta viskisini içip kadro yapıyor enteresan bir takım olduk çıktık tınlıyor muyum
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu sene İtalya'da rakip göremiyorum

Forza Milan...

Tıpkı eski günlerde ki gibi...

Yorum

• Sinyor Terim Italya liginde görmek isteriz.

O mükemmel Ingilizcesi ve Italyancasıyla .
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• şöyle karaktersiz faşistlerden kurtulduğumuz için seviniyorum

Antrenman sırasında Milanlı İbrahimoviç siyahi takım arkadaşı Strasser'i arkadan tekmeliyor, Strasser ne olup bittiğini anlayamıyor.
                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şöyle karaktersiz faşistlerden kurtulduğumuz için seviniyorum

http://video.ntvmsnbc.com/ibrahimovi...ina-tekme.html
                  Irkçılıktan yapmış olduğu kesin mi ? Şaka da olmuş olabilir.. Her siyahla beyaz tartışıp kavga ettiği zaman hemen ırkçı oluyorsun. Aynı şey bizim ülkemizde de oluyor artık. Kürtlerle kavga ettinmi hemen provakasyon oluyor. Sanki o insanlarla başka bir sebepten kavga edilemez..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Arkadaşlar Catania'lı Capuano'nun Milan'a attığı golü izleyin derim..

Yorum

• ibranın yaptığı hareketi 4-5 kere izledim bi anlam çıkaramadım neden yapmış böyle birşey kendisinden de bi açıklama felan gelmedi enteresan...
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Fiorentina deplasmanından şen ve mutlu dönüyoruz Fiorentina:1-Lazio:2

Yorum

• Roma aynı tas aynı hamam. 2-0 öne geç, maç 2-2 bitsin. Olacak iş değil.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Palermo deplasmanında 1-0 geriye düştüğümüz maçı Etoo'nun golleriyle Benitez'e rağmen() 1-2 kazandık
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Roma aynı tas aynı hamam. 2-0 öne geç, maç 2-2 bitsin. Olacak iş değil.
                              Bayern-Roma macini izledinizmi.

1. dakika'dan itibaren full defansif futbol, 1-2 sans disinda hicbir sey yoktu.

ne oldu bunlara ???
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Milan bol yıldızlı kadrosuyla bu sene neler yapacak çok merak ediyorum. Seedorf'u o takımda halen daha ilk 11'de görüyoruz ya helal olsun. Sert ve mücadele gücü üst düzeyde bir ligde halen daha yaşına rağmen oynuyor. Harbiden oynuyor... Şapka çıkartılacak bir performans. Ronaldinho'nun da ikinci baharını yaşadığını söylesek yanlış olmaz. Bir bakıma da takım zaten full ikinci bahar. Nesta, Pirlo, İnzaghi, ismini unuttum şimdi kalecileri ve birçok isimi ekleyebilirsiniz.
                                Her ne olursa olsun Milan'ı seyretmeyi seviyorum ben. İbra ve Robinho'nun gelmesiyle daha bir severek izleyeceğim.
                                En son İsmail Coşgun tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 01:22.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim