Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• livera61

Roma geçen seneye göre daha alternatifli ve güçlü bir kadro oluşturdu.Burdisso'yu ben pek beğenmiyorum ama geçen sene sergilediği performanstan dolayı bonservisiyle birlikte alınmış bu sefer.Hatta kardeşi de transfer edilmiş galiba.

Adriano şu futbola bir türlü tam olarak veremediği kafasını bu kez verirse çok iyi işler yapacağından şüphem yok.Palermo'dan alınan Simplicio da özellikle İtalya Ligi için sağlam transfer.

Milan maçlarını neredeyse hiç izlemediğim için Borriello hakkında herhangi bir düşüncem yok ama bana pek forma şansı bulacakmış gibi gelmiyor.
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu arada Sorensen Juventus'ta.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Milan orta sahada yürürken , biz fırlama golcü Eto'o ile golü atar geri geliriz..
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Milan iyi transferler yaptı.

(UEFA)

Yorum

• Boriello Roma'da!

İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma, AC Milan'da forma giyen Marco Boriello'yu transfer etti.

İlk sene için kiralandığı, gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere satış bedelinin de 10 milyon Euro olarak belirlendiği ifade edildi.

Yorum

• Inter Bologna ile de berabere kalmış.Benitez yavaş yavaş etkisini gösteriyor..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Milan bu sene çok akıllı transferler yaptı..Şampiyonluğun şu saatten sonra en büyük adayıdır...

Yorum

• İstersek messiyi alalım o defans gol yer o orta sahada oyun içinde düşer.

Bir mucize olupda yeni aldığımız defans oyuncuları harikalar yaratırsa şampiyonluğa ortak oluruz. Yoksa hiç şans vermiyorum.

Bizi çok çizerler. Bu senenin şampiyonluk adayını inter olarak görüyorum bu sefer kovalayınıda olmaz tek başına zorlanmadan şampiyon olur.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İnter'in başında Benitez var bence bir daha düşün

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnter'in başında Benitez var bence bir daha düşün
                      Yok yahu inter italyanın feneridir hakemle olsun diğer takımların yaltaklığıyla olsun götürürler işi tabi buna ihtiyaçları olacaklarını sanmıyorum.

Kare Asımıza bir bakalım hele

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Inter Bologna ile de berabere kalmış.Benitez yavaş yavaş etkisini gösteriyor..
                        Şu Benitez'i beğenmiyorlar anlamıyorum. Adamı İngiltere'ye Liverpool'a gönderdik ajan olarak gayet iyi çalıştı, sadece son sezonda 7. olunca deşifre oldu, kovdular ççç Şimdi sıra İnter'de

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Roma'nın yeni transferi Marco Borriello, başkent ekibinin teklifini duyunca düşünmeden kabul ettiğini belirtti.

Milan'dan bir yıllığına kiralanan oyuncunun satın alma opsiyonu da Roma'da bulunuyor.

Il Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "Başkan Rosella Sensi benimle oldukça içten konuştu ve kulübün planlarını ve stratejilerini anlattı. Beni bu projenin parçası olmaya kolaylıkla ikna etti. Ztaen ben Romalı kanına sahibim. Burada taraftarlara hak ettikleri başarıları tattırmak istiyorum. Rüyalarım gerçek oldu diyebilirim" dedi.

Borriello, Milan'daki forma numarası olan 22 numarayı Roma'da da giyecek.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yıllık ücretler ilk 11'i..

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Gökhan ne diyosun bu Milan iş yapar mı ?

Yorum

• Bizim Los Galacticos tan bişey çıkmamıştı Milan'dan çıkarmı bilmiyorum. Geçen sene burda az bağırmadım Boriello, Amauri, İnzaghi, Iaquinta falan bunlarla olmaz diye. Milan beni baya dinledi sağolsun.

------------------------Abbiati---------------------------

Zambrotta/Abate----Nesta----Silva-----Antonini/Jankulovski

--------------------Gattuso/Boateng----Pirlo----------------------

-------Pato----------------Ronny----------------Robinho---

------------------------İbrahimoviç-------------------------

Tahminim böyle bişey olur kadro..İleri uçtaki uyumu merak ediyorum. Uyum sağlanırsa Mahşerin 4 atlısı gibiler. Bana kalırsa tek sorun çıkacak yer Gattuso ve Nesta olabilir. Gattuso eski görüntüsünden çok uzak. Pitbull gibi saldırmıyor artık. Nesta'da bana kalırsa eski NEsta değil. Bu sene biraz eskisi gibi oynasın savunma hattı bence çok sağlam. Silva zaten üst düzey oyuncu. Abate'yi ve Antonini'yi ben çok beğeniyorum.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim