Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eksik Roma dün akşam kendi evinde Juventus'a 4-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla Roma eğer bugün Genoa galip gelirse, ilk dördün beş puan gerisine düşmüş olacak.

Sky Italia'ya maçtan sonra konuşan Sensi, "Herşeyin bittiğini söylecebilecek bir durumda değiliz." diyerek umutların devam ettiği belirtti.

"Galibiyet bekliyordum ama bu yenilgiyi kabullenmek zorundayız. İkinci yarıda daha kararlı bir takım görmek isterdim ama herşey kaybedilmedi."

"Önümüzde daha oynayacağımız karşılaşmalar var, yolumuza devam edip her zaman yaptığımız gibi kendimizi kanıtlamalıyız. Dördüncü olmak zorundayız ve bunun için elimizden geleni yapacağız."

Roma'nın bu akşam öncesinde sakatlardan ve cezalılardan dolayı eksik listesi olduka kabarıktı. Antrenör Luciano Spalletti bunun sıkıntısını kadro kurmakta çekti.

Bu konu hakkında başkan Sensi, "Genç oyuncularımızı sahada görmek güzel, ben bu oyuncuların kendilerini Serie A'da kanıtlamalarını istiyorum." dedi.

"Milli maçlardan dolayı verilen ara bize yardımcı olacaktır ama biz daha iyisini yapmak zorundayız."

Bravo başkan güzel konuştun
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ibrahimovicin 2.golü çooook usta bir bir vuruş.

http://www.goalsarena.com/video/ital...eggina_en.html

Her zaman diyorum. Bu adam insan felan değil. Uranüs'ten gelmiş dünyaya. Adamın her golü bir önceki golünden daha güzel olmak zorunda mı? İyi ki varsın Zlatan. Her golü okullarda ders olarak verilir.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her zaman diyorum. Bu adam insan felan değil. Uranüs'ten gelmiş dünyaya. Adamın her golü bir önceki golünden daha güzel olmak zorunda mı? İyi ki varsın Zlatan. Her golü okullarda ders olarak verilir.
        Hakket haa...İnsan falan değil bu
        Uzaylı sanırım
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Yanında onun kadar kaliteli bir golcü olsaydı İnter Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olurdu. Bu kadar zengin takımlar ama transferlerde iyi değiller.Çok yıldızları yok

Yorum

• İnter'in dünya çapındaki tek forveti.Yanında onun kadar iyi biri olsaydı İnter Ş Ligi nden bu kadar çabuk elenmezdi

Yorum

• İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnter'in dünya çapındaki tek forveti.Yanında onun kadar iyi biri olsaydı İnter Ş Ligi nden bu kadar çabuk elenmezdi
              zaten hep diyoruz inter=ibra onu durdurabilirsen inter zaten bitiyor
              As Roma
              Francesco Totti "10"

Yorum

• 2010 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusu Alberto Aquilani, Roma ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Kontratın birkaç gün içerisinde imzalanması bekleniyor.

Bu konu hakkında konuşan oyuncunun menajeri Franco Zavaglia, “Aquilani, dün sözleşmesi hakkında konuştu ve kısa bir süre içerisinde kontaratı yenileyeceklerini belirtti. Arada önemsiz birkaç detay kalmış” diye belirtti

Bu sene sakatlıklardan bir türlü başını kaldıramayan Aquilani, Roma formasıyla toplamda sadece 19 maça çıktı. Kalan haftalarda iyi bir performans göstermek isteyen oyuncu, son haftalara yaklaşılırken takımını dördüncü sıraya taşımak istediğini belirtti.

Bu senenin başında gösterdiği performansla dikkatleri çeken oyuncuyu, Juventus ve Inter’in transfer etmek istediği kaydedilmişti.
                As Roma
                Francesco Totti "10"

Yorum

• Corriere Dello Sport gazetesinde çıkan habere göre, Roma İtalyan pasaportu taşıyan Fenerbahçeli Lugano'yu transfer etme çalışmalarına başladı bile...
                  Paraguay karşısında takımının ikinci golünü kaydeden defans oyuncusunun, sezon sonunda Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sona erecek.
                  Defans mevkiinde Panucci'nin yaşının ilerlemiş olması ve Mexes'in transfer dedikodularında adının geçmesi Roma'yı defans bölgesinde kadrosunu güçlendirmeye itiyor.
                  Lugano'nun alternetifi olan isim ise, Brezilyalı futbolcu Edu. Ancak, Lugano'nun sezon sonunda bonservisini eline alacak olması, Roma'nın ilk tercihi olmasını sağlıyor.
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"

Yorum

• Kanseri yendi, yıldız oldu

Brezilyalı yıldız futbolcu Pato, bir televizyon kanalında küçükken kanseri yendiğini açıkladı.

İtalya Serie A takımlarından Milan'ın Brezilyalı yıldız oyuncusu Pato bir televizyon kanalında yaptığı küçükken kanseri yendiğini açıkladı.

11 yaşındayken aynı yıl içinde iki kez üst üste sol kolunu aynı yerden kırdığını belirten Pato, "İyileşme sürecinde yapılan tetkikler sonucu, kolumda kanser hücrelerinin olduğu tespit edildi. Kırığın yanısıra kanserle de mücadele ettim. Kolumun kesilmesi riskiyle karşı karşıya kaldım. Ama neyse ki iyileştim" diye konuştu.

Program sırasında yıldız futbolcunun daha sonra forma giydiği İnternacional'ın genç takımının o dönemdeki antrönörü Jorge Macedo da "Pato son derece soğukkanlı bir çocuktu. Tüm tedavisi sırasında hastanede geçen zorlu sürecine karşın hiç bir zaman drama yapmadı. Duygusal olduğu tek zaman ailesiyle telefonda konuştuğu veya onların ziyarete geldiği zamanlardı" diye konuştu.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Amauri: “Inter’i dağıtacağım”

Juventus’un Brezilyalı golcüsü Amauri, Inter’i alt etmenin planlarını yapıyor.

Juventus’un golcü ismi Amauri, üç hafta sonra Inter ile oynayacakları karşılaşmada takımdaki yerini alacağını belirtti.

Juventus’un Şampiyonlar Liginde Chelsea’ye elendiği maçın ertesinde çıktığı antrenmanda sakatlanan Brezilyalı, o günden beri forma giyemedi. Her ne kadar Amauri hazır olduğunu söylese de; teknik direktörü Claudio Ranieri, bu oyuncuyu riske etmeyi düşünmüyor.

Bu hafta sonu oynayacakları Chievo maçında oynayacamayacağı için üzgün olduğunu belirten Amauri, Inter maçını iple çektiğini söyledi.

Iltempo.it adlı internet sitesine konuşan Amauri şunları söyledi; “Chievo maçında forma giyemeyecek olmam çok üzücü ama Inter maçını bekliyor olacağım. Her şey yolunda giderse, önümüzdeki hafta takımla beraber çalışmalara başlayabileceğim ve Inter karşısında forma giymek şu an için tek hedefim. Saçma bir sakatlık yaşadım ve tam olarak iyileşmem gerekiyor. Bir an önce düzelip, takıma yardım etmek istiyorum”

Bu arada Pazar günkü maçta Amauri’nin yerine Vincenzo Iaquinta’nın Del Piero’ya eşlik etmesi bekleniyor.
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Inter şampiyonluğu kaptırmaz.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Zlatan Juveyi dağıtmasında...

Yorum

• şampiyon Genoa olacak görürsünüz

Yorum

• Bu hafta İnterin işi zor Udinese de Di Natale sakat mı ?
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu hafta İnterin işi zor Udinese de Di Natale sakat mı ?
                                Evet Di Natele sezonu kapatti bile...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim