Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada Lazio 2 de 2 yaptı güzel gidiyoruz

Yorum

• Mahmut iddamız devam ediyor dimi..Juve şampiyon bu sene..

Başkanım bula bula Ranieri yimi buldunuz..Çok antipatik geliyor bana o adam..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mahmut iddamız devam ediyor dimi..Juve şampiyon bu sene..

Etmem mi?

Inter Sonuna kadar
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Mahmut iddamız devam ediyor dimi..Juve şampiyon bu sene..

Bende pek sevmiyorum o adamı Gökhan'ım..Ama sanırım Sensi Başkan'ın bu kararı almasında Ranieri'nin Roma taraftarı olmasının çok büyük bir etkisi var
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende pek sevmiyorum o adamı Gökhan'ım..Ama sanırım Sensi Başkan'ın bu kararı almasında Ranieri'nin Roma taraftarı olmasının çok büyük bir etkisi var
            Ranieri Romalımı bilmiyordum..

Tipinden Lazio luya benziyor...

Yorum

Ranieri Romalımı bilmiyordum..

Tipinden Lazio luya benziyor...
              Bende bilmiyordum ama ntv de söylendiğinde duymuştum..

20 yıllık kariyeri boyunca Roma'yı çalıştırmak isteyen Claudio Ranieri, sonunda istediğini elde etti ve taraftarı olduğu takımı başarılara taşımak istiyor.
              Kariyerinin en önemli döneminde olduğunu düşünen Ranieri, Sportmediaset.it'e "Bu benim için inanılmaz bir şey. Onurlandırıldım ve yönetimle birlikte taraftara da en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.
              Teknik direktörlük yaşamına 1986'da başlayan Ranieri, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea ve Juventus gibi büyük kulüplerde çalışmıştı. Ama artık taraftarı olduğu takımı çalıştıracak ve kendisinden daha büyük başarılar bekleniyor.
              As Roma
              Francesco Totti "10"

Yorum

• Vay be Rani ye bak..

İnşallah başarılı olur..Romasız lig çekilmiyor..

Yorum

Vay be Rani ye bak..

İnşallah başarılı olur..Romasız lig çekilmiyor..
                  İnşallah Gökhan bakalım neler olur..Sence takıma bir katkı sağlar mı Rani
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"

Yorum

• Bu italya ligini hâlâ hangi kanalın yayınlacağı belli olmadı mı ?

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnşallah Gökhan bakalım neler olur..Sence takıma bir katkı sağlar mı Rani
                      Ben Roma nın bu sene ilk 4 e girebileceğini düşünmüyorum..Hedef şampiyonluksa başarısız olacak demektir..

Yorum

• Juve'ye yeşil ışık!

Sevilla'nın adı yaz boyunca Milan'la anılan Brezilyalı forveti Luis Fabiano'nun menajerliğini yapan Jose Fuentes; yıldız oyuncuyu ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği iddia edilen Juventus'un teklifini değerlendirmeye alacaklarını ifade etti.
                        (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Yaptığı flaş transferlerle bu yaz Çizme'de adından yeniden söz ettirmeyi başaran ve Serie A'da 2009/10 Sezonu'na 2'de 2'yle girerek rakiplerine gözdağı veren Juventus'un ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği iddia edilen Sevillalı Luis Fabiano'nun menajerliğini yapan Jose Fuentes Il Corriere Dello Sport'a konuştu.

Öncelikle İtalyan ekibinin yapacağı teklifi görmek istediklerine değinen Fuentes "Bize şu ana kadar ulaşmış bir bilgi yok, Fabiano şimdilik Sevilla'nın oyuncusudur" dedi.

Adı yaz boyunca Milan'l anılan Fabiano'nun transferi gerçekleşmediği için hayal kırıklığı yaşadığına değinen Fuentes "Alternatifleri değerlendirecek" dedi.
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Serie A NTV Spor’da

İtalya Serie A maçları hafta sonundan itibaren NTV Spor’da yayınlanacak.

Avrupa’nın en önemli ligleri bu yıl da NTV Spor’da... La Liga ve Arjantin liginin ardından İtalyan profesyonel futbol ligi Serie A, bu yıl da NTV Spor’dan yayınlanacak...
                          Milan, İnter, Juventus, Lazio, Roma, Parma başta olmak üzere 20 takımın mücadele ettiği Serie A’nın bu hafta 3. hafta karşılaşmaları oynanacak. Hafta sonundan itibaren Serie A maçları sadece NTV Spor’da ekrana gelecek.
                          Colmandante

Yorum

• Oh be sonunda izleyeceğiz maçları.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

Ben Roma nın bu sene ilk 4 e girebileceğini düşünmüyorum..Hedef şampiyonluksa başarısız olacak demektir..
                              Roma yi Birakin ilk 4degil Ilk 10 Zor girer Cok basarisizlar Busene
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Roma yi Birakin ilk 4degil Ilk 10 Zor girer Cok basarisizlar Busene
                                İlk 10 kesin Muhtarım
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim