Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vucinic ilginç bir gol attı.

2-2. Dakika 72.

Yorum

• Roma attı.Vucinic attı.Müthiş oyuncu ya.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• 2-2 oldu. İşkence gibi bir golle.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Bende o Vugunic'e kıl oluyorum.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Oldu olacak Vugrinec de Poyraz.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Yani o kadar kıl oluyorumki adını bile doğru yazamıyorum.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Milan güzel oynuyor. Hem de deplasmanda.

Yorum

• Haydi Milan Haydi Beckham 32 Numaralı Formanla Durumu 3-2 yap Hadi Oğlum.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Maç 2-2 Sona Erdi.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• milan bizden daha iyi oynadı ama bizde fena mücadele etmedik Vucinic yıldız olduğunu yine gösterdi 2.golde ne yapıyor bu derken gol oldu ve evden goool sesleri yükseldiSonuç olarak Aquilani iyileşti gerçi maça sonradan girdi ama olsun.Pizarroda aynı şekilde sakatlar tamamen düzeliyor milan maçından 1 puan kötü değil...Tekrardan çıkışa geçeceğiz hele birde Totti dönsün takıma
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu ligi izlemek için üste para alıyor musunuz merak ediyorum

Yorum

• çok güzel bir maçtı gerçekten 2 takımda enfes oynadı

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ligi izlemek için üste para alıyor musunuz merak ediyorum
                            Ne var ki bu lig deGayet güzel zevkli
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu hafta bizim için çok iyi bir hafta oldu.Rakiplerimizin puan kaybettikleri haftada berbat oynamamıza rağmen maçı kazanmasını bildik Del Piero'nun frikiğiyle..

İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu ligi izlemek için üste para alıyor musunuz merak ediyorum
                              Bu ligin her maçının Barcelona maçları kadar zevkli olmasını bekleyemeyiz..

İtalya Ligi bu sene bana göre baya değişti.Genoa, Napoli, Lazio gibi eski devler tekrar dirilmeye başlad ve atak yaptılar.Ayrıca Juventus ve Milan'ın toparlanması da zirve yarışını kızıştırıyor.Tabularınızı yıkıp bir İtalya Ligi maçı izlemenizi tavsiye ederim..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bizi bu kadar önemli sakatlarımız varken yenemediniz ya daha yenemessiniz Takımın oyunu beni tatmin etmedi ama mücadele güzeldi..Dikkat ettimde bizim sağ kanadımızda defansif anlamda çok sorunumuz var Pato'nun attığı golde bu bariz bir şekilde belli oldu..Genelde zaten diğer maçlarda Cicinho alıyor başını gidiyor önündede kimse yok zaten bazen Pizzaro oynuyor ama oda savunma yapmıyor..Sol kanadımız sağlam Riise defansif bir oyuncu kolay kolay geçit vermiyor..Bence ligin en iyi ortasahası bizde ama birtürlü birarada oynatamıyoruz kesin birisi sakat oluyor hatta ikisi Forvette sorunumuz yok diye düşünüyorum Baptista ve Vucinic iyi kötü idare ediyorlar..Şampiyonlar ligine kalabilirsek bu sene çok güzel olacak..
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim