Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

zaten tekrar çıkacakları belliydi çünkü takımdan ayrılmayan çok sağlam oyuncularıda vardı ve bu sene seri A daha da zevkli olacak . güzel transferlerde yaparsa iyice çekişmeli olabilir üst sıralar .

Yorum

zaten milannın puanını silmeseler juventusuda alt lige göndermeseler inter kolay kolay şampiyon olamazdı....

ama şike için düşürüldüler darısı bizim ligdekilere....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Şikeci JuveSeneye yine şampiyon olur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

oh be del pieromu son sezonda olsa görecem.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Oldum olası bu Juventus ismine gıcık oldum.Bir türlü sevemedim, Juventus'u tutacağıma Torino şehrinin diğer takımı olan Torino'yu tutarım...Daha mantıklı geliyor bana...

Hem ne çabuk çıktı bu adamlar?
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

yine bir ayar yapmış olmasınlar.

Yorum

o takımda bojiov diye bir futbolcu var bu hengamede kaynadı ya...

Yorum

Juventus=Fenerbahçe söylemine katılıyorum.Şikeci takım istemiyoruz.Mümkünse Milan da düşsün.

Yorum

Forza İnter.Gerisi minder.Uydu uydu
                    Özkan SÜMER

Yorum

Juve= Fenermi buna gülünür yahu

İtalyada parasıyla rezil olan bir tek takım vardır o da İnter dir Şu şike olayı olmasaydı sanmıyorumki bir arkadaş çıkıp interi savunsun

Herşeyiyle italyada 1 numaradır Juve sonuna kadar Juve
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İtalyada parasıyla rezil olan bir tek takım vardır o da İnter dir Şu şike olayı olmasaydı sanmıyorumki bir arkadaş çıkıp interi savunsun

Hocam haklısın valla Inter'e son 6-7 sezonda gelen giden adamın sayısıyla 4-5 tane kalite kadro kurulurdu.. Para istikrarı bir türlü getiremedi.. Şike şike diyorlar da İtalya'da 27 şampiyonluğu bulunan ve Avrupa'da sayısız başarısı olan bir kulübün bu başarıları da göz ardı edilemez..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Parasıyla rezil olan takımlar adı altında yazmadım Sinan.Şike yapan takımlar için yazdım ben Fb=Juve diye.

Ahmet abiye katılıyorum valla.Bende hiç sevmiyorum bu takımı.Gerçi Seri A' daki hiçbir takımı sevmiyorum ya bunlara daha çok gıcık oluyorum.Koskoca stadda 3-5 bin taraftara oynuyorlar çok komik valla.Hakemler hep bunlardan yana.Her sene şampiyon oluyorlar buna da uyuz oluyorum bırakın da başkaları da olsun kardeşim.Kaç tane lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu almış olurlarsa olsunlar, bu başarıya sevinecek taraftarın olmazsa neye yarar?

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Parasıyla rezil olan takımlar adı altında yazmadım Sinan.Şike yapan takımlar için yazdım ben Fb=Juve diye.

Ahmet abiye katılıyorum valla.Bende hiç sevmiyorum bu takımı.Gerçi Seri A' daki hiçbir takımı sevmiyorum ya bunlara daha çok gıcık oluyorum.Koskoca stadda 3-5 bin taraftara oynuyorlar çok komik valla.Hakemler hep bunlardan yana.Her sene şampiyon oluyorlar buna da uyuz oluyorum bırakın da başkaları da olsun kardeşim.Kaç tane lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu almış olurlarsa olsunlar, bu başarıya sevinecek taraftarın olmazsa neye yarar?
                            Seri A sevilmez mi ya benim favori ligimdir. İngiltere-İspanya hikaye

Yorum

şike yüzünden fb benzetmesini yapmıştım zaten
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Paşalar gibi oynayıp , paşalar gibi çıktılar. Yaptıkları hatanın farkındaydılar ve bir daha tekrarlıcaklarını zannetmiyorum. Şikeyi yapan yöneticilerdi ceberesini futbolcular çekti. Deuchamps geldi takımın başına çıkardı lige.

Juventus artık SeriA'da ve şampiyonluklara Ambargo koymaya geldi tekrar -
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim