Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İtalya | Serie A

Juventus yeniden Serie A'da

Sezon başında açığa çıkan şike skandalı sebebiyle Serie B'ye düşürülen Juventus bitime 3 hafta kala Arezzo deplasmanında 5-1 kazandı ve şampiyonluğunu ilan ederek gelecek sezon için Serie A'ya döndü.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Juventus'un Serie A hasreti bitiyor..

Sezon başında açığa çıkan şike skandalı sebebiyle Serie B'ye düşürülen Juventus bitime 3 hafta kala Arezzo deplasmanında 5-1 kazandı ve şampiyonluğunu ilan ederek gelecek sezon için Serie A'ya döndü.

Siyah beyazlılara farklı galibiyeti ve şampiyonluğu Chiellini (2), Del Piero (2) ve Trezeguet'nin kaydettiği goller getirdi.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Desene yine şampiyonluklara ambargo koyacak.
    Özkan SÜMER

Yorum

Ben en çok yapacağı transferleri merak ediyorum. Bakalım Ibrahimovic'in, Vieira'nın, Cannavaro'nun, Zambrotta'nın yerlerini doldurabilecekler mi?
      En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 18.02.2009, 21:36.

Yorum

Juve fırtınası tekrar esecek Seri A da yeniden zevk gelecek oraya desenize.İnşallah tekrar aynı hatayı yapmazlar.Bakalım bomba transferler gelecekmi.Şimdi rooney ve ronaldoya kanca atarlar kesin.Sonra Tuncay haberleride yarından itibaren fotomac ve benzeri yalancı gazetelerde izleriz.Kaldırırlar malum adamların malum bi yerlerini sonra pöfff
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

Efsane geri döndü.. Kolpa şampiyon Inter'e duyurulur
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adamlar şike yapmış yıllarca asıl kolpacı bence juventus
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Kolpamı.En azından şikeci değil.
              Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kolpamı.En azından şikeci değil.
                Ula Juve'nin yaptığı şike, hatta bir programda da izledim hakem atamalarında etkileri olmasıyla ilgili.. Teşvik vs olayı yok ortada, neyse bu onları haklı çıkarmaz zaten. Ben de Juve'yi aman aman seven biri değilim. Forza Milan Anti-Inter

Kolpa mı derken, 15 sene şampiyon olamayan bir takım Juve'nin çökertilmesiyle beleş şampiyonluğa kondu yalan mı
                En son Erkin tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 02:56.

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Ula Juve'nin yaptığı şike, hatta bir programda da izledim hakem atamalarında etkileri olmasıyla ilgili.. Teşvik vs olayı yok ortada, neyse bu onları haklı çıkarmaz zaten. Ben de Juve'yi aman aman seven biri değilim. Forza Milan Anti-Inter

Kolpa mı derken, 15 sene şampiyon olamayan bir takım Juve'nin çökertilmesiyle beleş şampiyonluğa kondu yalan mı
                  24 senedir de biz olamadık,seneye olsak bize de böyle derler mi?kaç senedir olamamayla alaksı yok bence.ortada suçlu olan varsa cezalandırılmalı.o ceza inter şampiyon olsun diye değil,şikeciler hakkını bulsun diye verildi.kimsenin şampiyonluğunu küçümsememek gerekir.hele biz bu kadar mumla araken.ayrıca herifler sezon boyu kaç kere yenildi kaç kere berabere kaldı bi bakalım.mmükemmel bir performansları vardı.juvantus olsa aynı şeyleri yaparlar mıydı?juventus hakemleri ayarlamazsa bence yine yapardı.çok iyi top oynadılar
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

DelPiero , Nedved , Buffon , Trezeguet , Cammoranesi , Tudor ; Onur mücadelelerini kazandı. Herkes gitti ama onlar takımlarında kaldı.

DelPiero'yu oldum olası çok severim.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

$ike $ike i$te Juve i$te...

Forza 4ever Inter
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

juventus= İtalyanın fenerbahçesi
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          24 senedir de biz olamadık,seneye olsak bize de böyle derler mi?kaç senedir olamamayla alaksı yok bence.ortada suçlu olan varsa cezalandırılmalı.o ceza inter şampiyon olsun diye değil,şikeciler hakkını bulsun diye verildi.kimsenin şampiyonluğunu küçümsememek gerekir.hele biz bu kadar mumla araken.ayrıca herifler sezon boyu kaç kere yenildi kaç kere berabere kaldı bi bakalım.mmükemmel bir performansları vardı.juvantus olsa aynı şeyleri yaparlar mıydı?juventus hakemleri ayarlamazsa bence yine yapardı.çok iyi top oynadılar
                          Öyle olduğunu ben de biliyorum, önceki mesajımda da bu şike vs olaylarının onların haklı olduğunu göstermeyeceğini söyledim. Senesi benim için de önemli değil bilgi olsun diye söyledim.. Juventus'un düşmesi yıllardır istikrarsızlıktan başka bir başarısı olmayan Inter'in şahlanmasını sağladı benim söyleyeceğim bu kadar. Kimsenin şampiyonluğunu küçümsemiyorum sadece Juve'nin düşürülmesi Inter'e hiç hesapta yokken şampiyonluğu getirdi. Inter'in kadrosu kötümüydü iyiydi ama yıllardır gelen giden adamın haddi hesabı yoktu. Gerek oyun anlamında gerek kadro yapısı olarak bir türlü istikrarı sağlayamadılar. Bu nedenle başarı gelmedi.. Ancak bu olay onlara ilaç gibi geldi. Olay budur.

Ayrıca Juve'nin zirvede olduğu zamanlar Inter çok da iyi değildi. Çünkü güçlü bir rakibi vardı. Juve'nin tarihten beri Ligde ve Avrupada kazandığı büyük başarılar var ve kaybettiği kadrosunu mali gücünün toparladığı sürece bu devam edecektir.. Gelecek sezon veya daha sonraki sezonlarda ne olur bilemem. Juve kendine uyan güçlü bir kadroyu tekrar oluşturup kendini toparlayabilirse ligin rengi değişir.
                          En son Erkin tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 16:03.

Yorum

biryerde 2.lig Juve icin 150-200 milyon Euro luk hasar demek oldugunu okumustum. Insallah Ceza almak bu tür skandallarin cözümüdür.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

normal bence şampiyon olması.Bekliyordum açıkcası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim