Geriden gelerek İnteri deviren Lazio ile Juventus artık sene sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceğe benziyor. Gerçi henüz İnter havlu attı denilemez ama dün akşam ki maçın etkilerini yaşayacaklardır.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Kupayı Napoli aldı. Gattuso'yu tebrik ediyorum. Sarri go home.
Tonla yıldız topçu var, birbirinin açığını kapatmaya çalışmaktan kendileri atak yapamıyor. Kaç maçtır Ronaldo bitikse bu yüzden kesinlikle. Oynatmamak üzere kurulu bir oyun. He rakip Juve olunca her takım oynatmamak için çıkar sahaya ama bunlar da rakibi oynatmamak için çıkıyor. Juventus dediğin 3lü savunma oynar zaten ne bu 4lü savunma aşkı anlamadım 2 sezondur.
Akşam Juve - Atalanta maçı zevkli olur. İç sahada en fazla puan toplayan takım ile deplasmanda en fazla puan toplayan takımın maçı olacak.
Juve tırsmış vaziyette beraberliğe razı Anadolu takımı gibi oynuyor. Atalanta stoperleri orta sahada al ver yapıyorlar. Zapata 16' da sapladı bir tane.
En son Ufuk tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 23:00.
Akşam Juve - Atalanta maçı zevkli olur. İç sahada en fazla puan toplayan takım ile deplasmanda en fazla puan toplayan takımın maçı olacak.
Juve tırsmış vaziyette beraberliğe razı Anadolu takımı gibi oynuyor. Atalanta stoperleri orta sahada al ver yapıyorlar. Zapata 16' da sapladı bir tane.
Juve biri çok komik biri de çok şanssız iki ele çarpma penaltısıyla 1 puanı kurtardı. Atalantaya yazık oldu.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
İnterin 4-3 aldığı Fiorentina maçı bizim geçen yılki Konya maçından bile dramatikti Fiorentina adına.
Fakat yinede Juventus tek favori olarak giriyor bu sezona da. Napoli, Lazio ve İnter 2 ile 3 mücadelesi verirler he bir de çılgın 3-5-2 ile Atalanta. Juventusun zirvedeki rakiplerinden en çok onlarla olan maçlarında puan kaybedeceğini düşünüyorum hatta sonunu getirebilirlerse süpriz bir şampiyonluk neden olmasın.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Ronaldo Altın Ayak Ödülü'nü kazandıCRISTIANO RONALDO, eski rakibi Lionel Messi'nin önünde bir kupayı ele geçirdi.Portekizli süperstar, futbolun en büyük ödülleri için Barcelona'nın tılsımlı forvetiyle yıllardır mücadele ediyor.Ronaldo şu anda Ballon d'Or'un galibiyetine gelince Messi'nin peşinden gidiyor ve Portekizli uluslararası kupayı Arjantinli meslektaşının altı zaferine beş kez kazandı.
Yorum