bu sene bencede juve, napoli belki seneye veya ondan sonraki yillarda. bernabeu da 3-0 önde giden takim sonucta var birseyleri
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Koulibaly aldı Koulibaly verdi. O sene bu sene değilmiş. Video hakem olayı iyi güzel adaleti sağlıyor ancak maçlar çok soğuyor.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLooser olmak bunu gerektirirdiDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Aynen öyle yalnız Sarri'nin Jorginho'yu çıkarması acayip sırıttı. Geriden oyun kuran stoperin atılmış defans ile hücumu bağlayan adamı da çıkarıp tamamen teslim etti oyunu ki uzun zamandır bu kadar kötü Napoli izlememiştim.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoulibaly aldı Koulibaly verdi. O sene bu sene değilmiş. Video hakem olayı iyi güzel adaleti sağlıyor ancak maçlar çok soğuyor.
Yorum
-
bu maglubiyet sonrasi firsatçilik gibi olacak ama, ben sarri reyizi begenmiyorum, koymus 3 bücür ön tarafa, bir seyler yapmaya çalisiyor, tikanirsin bir sekilde aga, kaçari yok... yine iyi gittiler, o da biraz milan takimlarinin ve roma'nin pek iyi olmamasindan...
evinde verona merona gibi dandik takimlari çözmekte zorlaniyor napoli, juve 3-5 atip yolluyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
sarri reyizi coaching zone da verilen sigara yasagi agir vurdu...İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maglubiyet sonrasi firsatçilik gibi olacak ama, ben sarri reyizi begenmiyorum, koymus 3 bücür ön tarafa, bir seyler yapmaya çalisiyor, tikanirsin bir sekilde aga, kaçari yok... yine iyi gittiler, o da biraz milan takimlarinin ve roma'nin pek iyi olmamasindan...
evinde verona merona gibi dandik takimlari çözmekte zorlaniyor napoli, juve 3-5 atip yolluyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
olabilir
ama bence hep böyleydi o, millet bir de ileri 3'lüyü geçtim, orta göbegi de begeniyor, Jorginho biraz iyi gerisi tirt, allan tirt topçu, iste biraz pirpir bücür diye sisiriliyor... bir ara zuniga vardi o da öyleydi, balon
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 29.04.2018, 21:54.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Büyük takımlar o üç bücüre istedikleri alanları vermeyince Napoli'nin eksikliği ortaya çıkıyordu. Bu takımlar Napoli'yi yüksek topa mecbur ettiler öyle olunca hep kısır skorlu maçlar oynandı. Küçük takımlar buna ligin ikinci yarısında uyandı ve dediğin gibi rakibi açma konusunda sıkıntı yaşadılar. Büyük maçlar için iyi bir pivot forveti olsaydı Napoli şampiyon olabilirdi bence.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maglubiyet sonrasi firsatçilik gibi olacak ama, ben sarri reyizi begenmiyorum, koymus 3 bücür ön tarafa, bir seyler yapmaya çalisiyor, tikanirsin bir sekilde aga, kaçari yok... yine iyi gittiler, o da biraz milan takimlarinin ve roma'nin pek iyi olmamasindan...
evinde verona merona gibi dandik takimlari çözmekte zorlaniyor napoli, juve 3-5 atip yolluyorDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
geçen sene de böyleydi bunlar... Ghoulam yok diye skinti yasadilar deniyor ama katilmiyorum, çok da fark etmemistir o bence...İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük takımlar o üç bücüre istedikleri alanları vermeyince Napoli'nin eksikliği ortaya çıkıyordu. Bu takımlar Napoli'yi yüksek topa mecbur ettiler öyle olunca hep kısır skorlu maçlar oynandı. Küçük takımlar buna ligin ikinci yarısında uyandı ve dediğin gibi rakibi açma konusunda sıkıntı yaşadılar. Büyük maçlar için iyi bir pivot forveti olsaydı Napoli şampiyon olabilirdi bence.
ama bana kalirsa Milik'i de yeterince kullanmadilar ki, oynasa bile top vermiyorlardi adama, varsa yoksa bücürlerle içeri kat et vur falan, e onlar da ribery ya da robben degil ki sürekli ayni seyleri yapmalarina ragmen rakip bir sey yapamasin...
higuain yer degistirse evet bence olurduTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Küçük detaylar hariç Sarri hocam mükemmel iş çıkardı özellikle de yedekten giren oyuncuların Zielinski, Rog olduğunu düşünürsek. Juve'nin Bernardeschi, Cuadrado gibi yedeklerine girmiyorum bile. Napoli'de her maç 11 çıkarlar.
Sarri'dense faturayı Sadri Şener'in İtalya şubesine yazarım, devre arası takıma takviye yapmamak intihardı. Önümüzdeki dönem için Sarri ile transfer bütçesi konusunda uyuşmuyorlar diye dedikodular da var. 1-2 seneye arkasından Sarri paracıydı diye de atıp tutar:d
Yorum
-
ha bak bunlara katilirim, yedekler kötü, takviye yapilmamasi da salaklik...İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçük detaylar hariç Sarri hocam mükemmel iş çıkardı özellikle de yedekten giren oyuncuların Zielinski, Rog olduğunu düşünürsek. Juve'nin Bernardeschi, Cuadrado gibi yedeklerine girmiyorum bile. Napoli'de her maç 11 çıkarlar.
Sarri'dense faturayı Sadri Şener'in İtalya şubesine yazarım, devre arası takıma takviye yapmamak intihardı. Önümüzdeki dönem için Sarri ile transfer bütçesi konusunda uyuşmuyorlar diye dedikodular da var. 1-2 seneye arkasından Sarri paracıydı diye de atıp tutar:d
son cümledeki benzetme/atif iyiydi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Gecenin iki yarışması tamamlandı. Napoli, Sampritia'yı 2-0 yendi, Milik ve Albiol'ün hedefleri, ancak İtalyan mavileri için - ve bu sefer kesinlikle - Scudetto rüyası.Aslında Juventus Roma'da 0-0'yı eşitledi ve bu nokta +4'e yükselen bianconeri için yeterliydi ve bu nedenle ardı ardına yedinci kez İtalya'nın şampiyonları oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum